Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hotell i Windsor, England

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Windsor

The Crown and Cushion
Prisen er 828 kr per natt
0.5 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (995 anmeldelser)
Historisk sus i veggene.

"Dette overnattingsstedet er en gammel pub/vertshus, så standarden er deretter. Selv om det var gammelt og skeivt, så var det oppusset og rent, og hadde masse sjarm. Er du ute etter comfort, så er ikke dette stedet, men liker du historie i vegger og gulv, så er dette perfekt. Nydelig mat og vennlig ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. jun. 2019

The Crown and Cushion
Park Farm Bed and Breakfast
Prisen er 1 176 kr per natt
1.99 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (12 anmeldelser)

"Lovely place with lovely owners"…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Park Farm Bed and Breakfast
The Winning Post
4 out of 5
Gratis avbestilling
Prisen er 908 kr per natt
7.87 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (85 anmeldelser)

"Wonderful rooms and property."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

The Winning Post
The Christopher Hotel
Prisen er 1 165 kr per natt
0.66 km fra sentrum
3.8/5Good! (152 anmeldelser)
Great service, excellent location.....

"Excellent welcome, very friendly and helpful, Good room, bit small, but well appointed and set out. Comfy bed. Very good location, right at the heart of Windsor and Eton. Would stay again, without a doubt. :)"…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

The Christopher Hotel
Alma House
4.5 out of 5
Prisen er 973 kr per natt
0.74 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (92 anmeldelser)

"We stayed down stairs and the bathroom had a low slopping roof so you had to be careful not to bump your head. Breakfast was simple and pre-packaged. Otherwise it was fine."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Alma House
Castle Hotel Windsor - MGallery
Prisen er 1 508 kr per natt
0.06 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (678 anmeldelser)

"Kjekt opphold i en koselig by"…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Castle Hotel Windsor - MGallery
The Oakley Court
Prisen er 2 354 kr per natt
4.49 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (995 anmeldelser)
Fantastisk utseende, ikke like bra på innsiden

"Flotte omgivelser og utseende på hotellet. Nydelig plassert med elven rett ved, og grei 9-hulls golfbane. Fine fellesområder. Ikke overveldende god eller rask service i restaurant/bar-området, kjedelig a la carte meny med lite utvalg og tamme retter, men veldig god frokost. Rom og bad er slitne og ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019

The Oakley Court
The Royal Adelaide Hotel
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 069 kr per natt
0.68 km fra sentrum
4/5Very Good! (256 anmeldelser)

"Fornøyd"…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

The Royal Adelaide Hotel
Sir Christopher Wren Hotel and Spa
Prisen er 1 699 kr per natt
0.33 km fra sentrum
4/5Very Good! (589 anmeldelser)
"gammal enegelsk stil" på sitt værste

"Ligg unna dersom man ønsker ro, fred og komfy senger. Dørene til rommene har en 5 cm glippe nederst (slik at man kan få inn morgenavisen) som medfører at man hører alt lyd i gangen. Sengene er steinharde. Dusjene (og rørene) virker som om de var fra 1800-tallet. Service er bra og frokost er bra. ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. apr. 2009

Sir Christopher Wren Hotel and Spa
Holiday Inn Express Windsor
3 out of 5
Gratis avbestilling
Prisen er 802 kr per natt
0.85 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (548 anmeldelser)

"Meget godt fornøyd. God service."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2016

Holiday Inn Express Windsor
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Windsor
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Windsor

Hotell Windsor: Leter du etter overnatting i Windsor? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Windsor, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Windsor eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Windsor, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Windsor?
The George Inn er en favoritt blant Expedia-reisende. Fra et gjestegiveri 3 stjerner tar det bare 7 minutter å gå til Windsor Castle. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Macdonald Windsor Hotel og Bluebell House.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Windsor hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Windsor.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Windsor?
Basert på anmeldelser er De Vere Beaumont Estate et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre rimelige alternativer er The Royal Adelaide Hotel og The Union Inn.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Windsor?
Macdonald Windsor Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis ekstrasenger. Noen andre alternativer for familieturen er Sir Christopher Wren Hotel and Spa og De Vere Beaumont Estate. Legoland Windsor er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Windsor?
The Oakley Court er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med 2 restauranter og et innendørsbasseng. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Castle Hotel Windsor - MGallery og Macdonald Windsor Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Windsor?
Macdonald Windsor Hotel er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er The Royal Adelaide Hotel og The Oakley Court.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Windsor?
The Oakley Court har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og en bar. Castle Hotel Windsor - MGallery og Clarion Collection Harte & Garter Hotel & Spa er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Windsor?
Macdonald Windsor Hotel er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hvis du heller vil bo på et boutique-hotell, bør du også ta en titt på Castle Hotel Windsor - MGallery.
Hva er det beste overnattingsstedet i Windsor for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Clarion Collection Harte & Garter Hotel & Spa et hotell med 4 stjerner, restaurant og gratis wi-fi, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. To andre valgmuligheter nær historiske attraksjoner er De Vere Beaumont Estate og The Crown and Cushion. Du kan også besøke kjente landemerker som Windsor Castle, Frogmore House (herskapshus) og St. Georges kapell.

Nylige anmeldelser i Windsor

Flere reisealternativer