Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hotell i Windsor, England

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Windsor

The Crown and Cushion
911 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.5 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (980 anmeldelser)
Historisk sus i veggene.

"Dette overnattingsstedet er en gammel pub/vertshus, så standarden er deretter. Selv om det var gammelt og skeivt, så var det oppusset og rent, og hadde masse sjarm. Er du ute etter comfort, så er ikke dette stedet, men liker du historie i vegger og gulv, så er dette perfekt. Nydelig mat og vennlig ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. jun. 2019

The Crown and Cushion
Gilbey's Bar & Restaurant
1 874 kr
per natt
8. apr.–9. apr.
0.48 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (10 anmeldelser)
Windsor wonderful!

"We very much enjoyed our stay! Staff were friendly l, the room was spacious and beautifully furnished and in an excellent location. We’d love to come back sometime!"…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Gilbey's Bar & Restaurant
The Union Inn
4 out of 5
976 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
3.08 km fra sentrum
3.9/5Good! (387 anmeldelser)

"it was nice and quiet.very peaceful we did`nt have any meals there so we can`t comment on that.but overall very good, and we would stay there again. many thanks"…"

Anmeldelse skrevet 20. jan. 2020

The Union Inn
The Winning Post
Hent priser
7.87 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (84 anmeldelser)

"It was a really nice welcoming ,cosy , county pub. Staff were friendly and helpful and rooms clean and oldy Worldy which we like in a country pub . Good choice of breakfast and well cooked . Overall we had a very pleasing stay . Definitely return for a stay and evening out ."…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

The Winning Post
The Christopher Hotel
1 288 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.66 km fra sentrum
3.8/5Good! (148 anmeldelser)

"Clean it was nice location very nice breakfast service was excellent"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

The Christopher Hotel
Park Farm Bed and Breakfast
716 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
1.99 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (9 anmeldelser)
Windsor Birthday

"We have visited Windsor many times. This trip was for our a Grandson.s 1st Birthday. Caroline made our stay special as several of the Birthday guests stay at Park Farm. Thanks"…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2020

Park Farm Bed and Breakfast
The Royal Adelaide Hotel
Hent priser
0.68 km fra sentrum
4/5Very Good! (253 anmeldelser)

"Fornøyd"…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

The Royal Adelaide Hotel
Alma House
4.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
898 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
0.74 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (86 anmeldelser)

"Alma house has lovely comfortable rooms two blocks from Windsor’s Main Street. Staff are very helpful and kind"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Alma House
Prince George Inn
1 093 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
0.44 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (182 anmeldelser)

"Very nice stay. We recommend this place!"…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2017

Prince George Inn
Macdonald Windsor Hotel
Hent priser
0.03 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (1,153 anmeldelser)

"God og imøtekommende service og bra rom. Anbefalt spisested var vellykket! Parkering er en utfordring og dyrt i Windsor."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018

Macdonald Windsor Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Windsor
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Windsor

Hotell Windsor: Leter du etter overnatting i Windsor? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Windsor, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Windsor eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Windsor, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Windsor?
The Oakley Court er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med golfbane og 2 restauranter. Noen andre gode valg basert på anmeldelser fra reisende er Prince George Inn og Macdonald Windsor Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Windsor hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Windsor.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Windsor?
Basert på anmeldelser er The Winning Post et populært overnattingssted. gjestgiveri er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre rimelige alternativer er Windsor Guest House og Sir Christopher Wren Hotel and Spa.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis man reiser med barn til Windsor?
The Christopher Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre alternativer for familieturen er Holiday Inn Express Windsor og De Vere Beaumont Estate. Legoland Windsor er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk tur til Windsor?
Sir Christopher Wren Hotel and Spa er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og utendørs bespisning. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er De Vere Beaumont Estate og Macdonald Windsor Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Windsor?
Macdonald Windsor Hotel er et hundevennlig overnattingssted. hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er The Oakley Court og The Winning Post.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Windsor?
The Winning Post har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. gjestgiveri kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Bluebell House og The Oakley Court er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Windsor?
Castle Hotel Windsor - MGallery er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hvis du heller vil bo på et boutique-hotell, bør du også ta en titt på Macdonald Windsor Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet i Windsor for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Castle Hotel Windsor - MGallery er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter nær historiske attraksjoner er The Royal Adelaide Hotel og The Crown and Cushion. Du kan også besøke kjente landemerker som Windsor Castle, Frogmore House (herskapshus) og St. Georges kapell.
Hvordan er det å overnatte i Windsor?
Par som søker romantiske omgivelser, kommer til å like Windsor, og reisemålet byr dessuten på vakker elveutsikt, shoppingmuligheter og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen med en hyggelig lokalbefolkning kan også friste besøkende med barer og guidede turer. Noen av byens mest populære attraksjoner er Windsor Castle, Legoland Windsor og Windsor veddeløpsbane. I Windsor kan du velge mellom 162 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Windsor?
Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Windsor Castle, Frogmore House (herskapshus) og St. Georges kapell. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet elveområder og steder som Windsor Great Park. Hvis du er glad i shopping, bør du vurdere en tur til Windsor Royal Shopping Centre, Eton High Street Shopping og King Edward Court kjøpesenter.
Hvordan utforsker jeg Windsor?
Hvis du vil se mer av områdene i nærheten, kan du ta tog fra Windsor & Eton Central Station eller Windsor & Eton Riverside Station. Det offentlige transportnettverket i Windsor er kanskje ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.

Nylige anmeldelser i Windsor

Flere reisealternativer