Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

WindsorUnited Kingdom

Hvis du ønsker å få et innblikk i hvordan de kongelige lever, må du ta en weekendtur til Windsor.

Windsor ligger omtrent 48 kilometer fra vestlige London og er omgitt av vakre Royal Berkshire, og er et utmerket mål for en tur bort fra London. Du vil oppdage en fantastisk by i vakre omgivelser ved en elv med utmerket shopping, restauranter og selvfølgelig Windsor Castle, som er dronningens offisielle residens, og sies å være det største og eldste bebodde slottet i verden.

Windsor og Berkshire-området har en rekke ulike overnattingsmuligheter, fra eksklusive og tradisjonelle til mer spesielle, så her er det mulig å finne noe som passer for deg.

Et besøk til Windsor Castle bør stå høyt opp på listen over ting du skal gjøre på en reise til Windsor. Når du går gjennom portene til slottet, vil du straks forstå hvorfor dronning Elizabeth anser dette som sitt hjem. Det er vakkert og majestetisk. Ta en guidet tur og få et innblikk i historien til dette kongelige hjemmet.

Hvis du er på ferie i Windsor med barn, kan du ta dem med på et spennende besøk på Fudge Kitchen. Her har de underholdende eksperter som guider dere gjennom prosessen med å lage fudge. Dette er en morsom aktivitet som hele familien kan delta på.

Sett også av tid til å utforske resten av Berkshire. Ascot er kjent for sin berømte veddeløpsbane, som tiltrekker tusenvis av besøkende hvert år. Hvis du liker hesteløp, bør du planlegge besøket nøye ut fra løpskalenderen og oppleve Ascot i all sin prakt på en løpsdag.

Thorpe Park, som ligger i nærheten, er en av de mest populære fornøyelsesparkene i England, og hit kan du ta med hele familien. Med flere berg-og-dal-baner og andre attraksjoner, finnes det noe for både store og små.

Hvis du liker flotte herregårder, kommer du ikke til å bli skuffet over det fantastiske Highclere Castle, som er kjent fra den populære TV-serien Downton Abbey. Dra hit en ettermiddag og ta en titt på den praktfulle bygningen og de flotte hagene.

Eton er en annen kjent by i Berkshire ved bredden av Themsen. Den er virkelig verdt et besøk med sin rike historie og vakre omgivelser. Ta også en titt på den kjente kostskolen Eton College. Her tilbys guidede omvisninger hvor du kan lære om historien til denne unike bygningen, og høre noen historier om kjendiser som har vært elever her.

Helt vest i Berkshire, langs Kennet & Avon Canal, ligger den sjarmerende markedsbyen Hungerford. Den ligger i vakre omgivelser, og her finner du flere varme og vennlige puber, hvor du kan sitte å kose deg i et par timer. I tillegg til antikvitetsbutikkene og markedene, har byen også unike håndverksbutikker hvor du kan finne flotte suvenirer fra Berkshire.

Hvor du bør bo i Windsor

St. Georges kapell som inkluderer historisk arkitektur i tillegg til en liten gruppe med mennesker

Windsor City Centre

Trivelige barer og vakker elveutsikt er noen av grunnene til at mange drar til Windsor City Centre, og når du først er her, bør du også ta turen til Windsor Castle og Windsor Royal Shopping Centre.

Windsor City Centre

De mest populære hotellene i Windsor

Macdonald Windsor Hotel
Macdonald Windsor Hotel
4 out of 5
Prisen er 1 229 kr per natt fra 4. nov. til 5. nov.

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Windsor City Centre og få skritt fra Windsor Parish kirke og Windsor Castle. Dessuten ligger Frogmore House ...

4.5/5Wonderful! (978 anmeldelser)

"God og imøtekommende service og bra rom. Anbefalt spisested var vellykket! Parkering er en utfordring og dyrt i Windsor."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018

Macdonald Windsor Hotel
Sir Christopher Wren Hotel and Spa
Sir Christopher Wren Hotel and Spa
4 out of 5
Prisen er 1 055 kr per natt fra 27. okt. til 28. okt.

Dette hotellet med et spa ligger i Windsor City Centre og 10 minutters gange unna Windsor Bridge og Windsor Castle. Dessuten ligger Frogmore House (herskapshus) ...

4/5Very Good! (595 anmeldelser)
"gammal enegelsk stil" på sitt værste

"Ligg unna dersom man ønsker ro, fred og komfy senger. Dørene til rommene har en 5 cm glippe nederst (slik at man kan få inn morgenavisen) som medfører at man hører alt lyd i gangen. Sengene er steinharde. Dusjene (og rørene) virker som om de var fra 1800-tallet. Service er bra og frokost er bra. ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. apr. 2009

Sir Christopher Wren Hotel and Spa
Castle Hotel Windsor - MGallery
Castle Hotel Windsor - MGallery
4 out of 5
Prisen er 1 113 kr per natt fra 22. nov. til 23. nov.

Dette hotellet ligger i Windsor City Centre og få skritt unna Windsor Parish kirke og Windsor Castle. Dessuten ligger Frogmore House (herskapshus) og Windsor ...

4.2/5Excellent! (702 anmeldelser)

"Kjekt opphold i en koselig by"…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Castle Hotel Windsor - MGallery
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Windsor

2BD Apartment, 500m From Windsor Castle, Parking
2BD Apartment, 500m From Windsor Castle, Parking
3 out of 5

Denne leiligheten ligger i Windsor City Centre og 15 minutters gange unna King Edward Court kjøpesenter og Windsor Castle. Dessuten ligger Frogmore House (herskapshus) ...

2BD Apartment, 500m From Windsor Castle, Parking
Willow Court Farm
Willow Court Farm
4 out of 5
Prisen er 1 874 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.

Denne leiligheten ligger i Windsor og 5 kilometer unna Bray Marina, Windsor veddeløpsbane og King Edward Court kjøpesenter. Dessuten ligger Legoland Windsor ...

5/5Exceptional! (39 anmeldelser)
Superb!

"This was a last minute trip for me and my young son and I'm so glad we discovered Willow Court Farm. The communication from Shaun and Angelica was excellent and Angelica met us when we arrived; she made us feel very welcome. The studio was exceptionally clean and my little boy absolutely loved the ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. mar. 2020

Willow Court Farm
Cavendish House
Cavendish House
5 out of 5

Denne leiligheten i luksuriøs stil ligger i Windsor City Centre og få skritt fra Theatre Royal og Windsor Castle. Dessuten ligger Frogmore House (herskapshus) ...

4.9/5Exceptional! (30 anmeldelser)

"The property is in the centre of Windsor. All amenities are within walking distance. Property was specious and in immaculate condition."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2020

Cavendish House
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Windsor

Windsor Castle
Bilde av Windsor Castle

Windsor Castle

4.5/5(18 anmeldelser)

Finn ut mer om bakgrunnen til Windsor Castle, et populært monument i Windsor. Se på sport mens du besøker området, som er kjent for sine mange restauranter.

Legoland Windsor
Bilde av Legoland Windsor

Legoland Windsor

Ta deg en fartsfylt dag i Legoland Windsor og se hvorfor denne fornøyelsesparken i Windsor er så populær. Området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, eller du kan bli med på aktiviteter som golf.

Windsor veddeløpsbane
Bilde av Windsor veddeløpsbane

Windsor veddeløpsbane

Få med deg et arrangement på Windsor veddeløpsbane og bli med på andre aktiviteter i Windsor, som golf. Området er kjent for sine mange restauranter, og har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur.

Eton College
Bilde av Eton College

Eton College

Gå en tur rundt Eton College mens du befinner deg i Eton. Se på sport mens du besøker området, som er kjent for det fantastiske utelivet sitt.

Dorney Lake
Bilde av Dorney Lake

Dorney Lake

Få med deg et arrangement på Dorney Lake og bli med på andre aktiviteter i Dorney, som golf. Området er kjent for det fantastiske utelivet sitt, og har elveutsikt du også bør oppleve.

Windsor Great Park
Bilde av Windsor Great Park

Windsor Great Park

Utforsk det flotte grøntområdet Windsor Great Park og bli med på aktiviteter som golf mens du er i Windsor. Se på sport mens du besøker området, som er kjent for sine mange restauranter.

Populære aktiviteter i Windsor

Inngangsbilletter til Windsor Castle
Bilde av Inngangsbilletter til Windsor Castle

Inngangsbilletter til Windsor Castle

621 kr
per voksen
Anbefales av 76 % av reisende
Windsor, Oxford & Stonehenge Day Tour med adgang
Bilde av Windsor, Oxford & Stonehenge Day Tour med adgang

Windsor, Oxford & Stonehenge Day Tour med adgang

1 206 kr
per voksen
Anbefales av 74 % av reisende
Transport tur/retur til Legoland® Windsor
Bilde av Transport tur/retur til Legoland® Windsor

Transport tur/retur til Legoland® Windsor

955 kr
per voksen
Anbefales av 72 % av reisende

Byer nær Windsor

Bilde tatt av Clouded Leopard

Ascot

Bilde tatt av Gil Voyaging

Bracknell

Bilde tatt av Éric Lecoustre

Maidenhead

Bilde tatt av Jeremy Young

Slough