Bilutleie i Windsor

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Windsor

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Windsor

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Windsor
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Windsor per dag?
Den laveste daglige prisen for en leiebil i Windsor denne uken var 1,193 kr. Hvis du kjører selv, får du fleksibiliteten til å dra til de lokale attraksjonene du synes virker mest spennende.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Ja, det kan du, og du har mye å velge mellom. Når du har landet på London (LHR-Heathrow), finner du leiebilselskapene på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du bestille fra pålitelige selskaper som Hertz, Europcar og Alamo. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du også se hva som tilbys hos Enterprise og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Windsor?
Du kan lese mer om avbestillinger på vår kundeservice. Vanligvis gis det full refusjon for bestillinger som avbestilles minst seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Du bør lese gjennom avbestillingsreglene for å se etter eventuelle unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Windsor?
Hva enn du vil ha. Vi har et bredt utvalg av bilkategorier, fra biler av typen standard og økonomi til premium og SUV. De små, smarte og budsjettvennlige minibilene er imidlertid den mest bestilte biltypen i Windsor. Denne biltypen er et ideelt valg for kortere reiser i byen. Du kan spare på drivstoff mens du kjører rundt i de travle bygatene, og du trenger ikke å bekymre deg for å finne en parkeringsplass, for med en minibil er det enkelt å manøvrere seg inn på trange områder.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Windsor?
Det er mye å gjøre i Windsor, men reiser du lenger, kan du oppleve mye mer. Bestill en leiebil for å brumme rundt i en større del av området i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på listen din:

  • Ta turen til Birmingham for å få et spennende sightseeingeventyr. Omtrent 140 km fra Windsor finnes det et stort antall fantastiske severdigheter, som Bullring Shopping Centre.
  • Neste stoppested? Det må bli Bath, som ligger ca. 120 km unna. Roman Baths er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Tar du turen til Townclose Hills lokale naturreservat, rundt 260 km fra Windsor, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Windsor gjennom Expedia?
Med flere års erfaring i å finne de beste tilbudene til reisende over hele verden er Expedia det ideelle stedet når du ser etter leiebil. Vi har leiebilselskaper i Windsor å velge mellom, og de tilbyr alt fra kompakte sportsbiler til store SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere bestillingen av leiebil med hotell og fly, så du sparer enda mer? Med pakkereiser, eksklusive tilbud og medlemspriser kan Expedia hjelpe deg ut på eventyret til en lavere pris.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Windsor hos Expedia?
Det er lett å finne et fantastisk tilbud hos Expedia. Det er bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest populære leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å kombinere bestillingen av leiebil i Windsor med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Windsor?
I Windsor må sjåfører være minst 21 år for å bestille leiebil. Unge sjåfører må imidlertid forvente flere restriksjoner og litt dyrere priser. De fleste bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal være med på å dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange bilkategorier (som mellomstore biler og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie luksuriøse biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Windsor?
Selv om reglene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, trenger du hovedsakelig førerkort og et kredittkort. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens forsikring. I så fall blir du nok nødt til å legge frem dokumentasjon på egen bilforsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Windsor?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil for kun 1,193 kr per dag. Den nest laveste prisen i Windsor var 2,503 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Windsor?
Ja, og du finner den perfekte bilen blant våre langtidsleietilbud. Bare oppgi reiseinformasjonen din, så viser vi deg bra valgmuligheter fra ulike ledende leverandører.
Hvor kan jeg leie bil i Windsor hvis jeg er under 25?
Du må finne ut hva aldersgrensen til utleiebyrået i Windsor er. Hvis du er under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er lurt å vite dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må ut med. Hvert leiebilselskap har sine egne betingelser og vilkår for yngre sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Windsor?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere ut fra forskjellige faktorer, som for eksempel bilstørrelsen og sjåførens alder. Husk å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller.