Bilutleie i Windsor

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Windsor

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Windsor

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Windsor
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Windsor per dag?
Med leiebilpriser i Windsor fra per dag denne uken er attraksjonene i området innen rekkevidde.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Leiebilselskapene på London (LHR-Heathrow) finner du på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du hente en bil fra Budget, Sixt eller Hertz. Alamo og Europcar har også noen utmerkede tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Windsor?
Vi forstår at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor tilbyr de fleste forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du informerer oss seks timer i forkant av henting. Det kan være en god idé å se gjennom avbestillingsreglene, da det finnes noen unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Windsor?
Sett deg i førersetet i en minibil i Windsor og se severdighetene i byens mest ettertraktede biltype. Disse bilene kan friste med et lavt drivstofforbruk og en byvennlig størrelse, noe som gjør dem velegnet for bykjøring. Vil du heller ha noe større, kan du velge en bil av typen stor eller til og med luksus.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Windsor?
Windsor byr på mye moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Lei en bil og dra på biltur for å oppleve andre ting i nærheten. Ta en titt på disse forslagene:

  • Du bør ta turen til Bath for å få et spennende sightseeingeventyr. Rundt 120 km fra Windsor finnes det en haug av interessante attraksjoner, som Roman Baths.
  • Hvorfor ikke utforske alt Birmingham har å by på også? En uforglemmelig severdighet er Bullring Shopping Centre, og Birmingham ligger 140 km fra Windsor.
  • Townclose Hills lokale naturreservat ligger omtrent 260 km unna Windsor og er et av de fineste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Windsor hos Expedia?
Expedia gjør det lekende lett å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke anmeldelser fra andre kunder. Kombiner bestillingen av leiebil i Windsor med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Windsor?
Hvis du er over 21 år, kan du leie bil i Windsor. Du bør være oppmerksom på at de fleste leiebilselskaper krever ekstra gebyrer hvis sjåføren er ung, på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får dessverre heller ikke leie større biler. Ta en titt på betingelsene og vilkårene før bestilling for å unngå uønskede overraskelser når du skal hente bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Windsor?
Du må regne med å få spørsmål om gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn på utleiestedet. Før henting av bilen bør du høre med bilutleiebyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Windsor?
Den laveste prisen for en leiebil i Windsor de siste sju dagene var per dag. Den nest beste var dessuten bare .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Windsor?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne en bil som passer for deg. Uansett om du holder deg i Windsor eller vil utforske omegn, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i Windsor hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Windsor er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Windsor?
Det kommer an på hva slags bil du velger, sjåførens alder og flere andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du bestiller.