Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Pensjonater i Voss

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Pensjonater i Voss 

Heimly
3 out of 5
Vikjavegen 15, Aurland
Hent priser

Dette pensjonatet ligger ved vannkanten og 10 minutters gange unna West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord og Flåm Marina. Flåm kirke ligger 3,8 ...

Heimly
Vik Pensjonat og Hytter
3.5 out of 5
10 Simadalsvegen, Eidfjord, Vestland
Prisen er 940 kr per natt

Dette pensjonatet ligger midt i hjertet av Eidfjord, 0,1 kilometer unna Hardangerfjorden og 15 kilometer unna Hardangervidda natursenter og Kjeåsen fjellgård. ...

4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Bedre blir det ikke!

"Fantastisk bra👍😊Supert vertskap og fenomenal service. Spiste en fantastisk middag i restauranten kvelden vi ankom. Kjempekoselig hytte, flott renhold, og igjen; et fantastisk vertskap. Kommer veldig gjerne tilbake😀Hilsen 5 fornøyde damer på vestlandstur👏👏"…"

Anmeldelse skrevet 28. jun. 2020

Vik Pensjonat og Hytter
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Voss
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Voss

Scandic Voss
Scandic Voss
3 out of 5
Evangervegen 1A, Voss, Hordaland
Prisen er 1 699 kr per natt
4.4/5Excellent! (10 anmeldelser)

"Perfekt plassering midt i sentrum med togstasjon og Voss Gondol i tilknytning til samme bygg. Alt er nytt, moderne og rent, bra lys på badet, gode senger. Veldig hyggelig og behjelpelig personell. Bra frokost til tross for COVID-19-begrensninger, men om vi hadde bodd der flere netter, hadde det vært ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jul. 2020

Scandic Voss
Fleischer's Hotel
Fleischer's Hotel
4 out of 5
Evangervegen 13, 5704 VOSS, Voss
Prisen er 1 881 kr per natt
4/5Very Good! (162 anmeldelser)

"Klassisk og kjempefint hotell, hyggelig betjening. Det var for kaldt på rommet mitt, prøvde å justere termostat /regulering men merket ikke forskjell. Jeg orket ikke lage noe oppstyr om det så jeg klaget ikke til hotellet. Jeg oppholdt meg ikke så mye på rommet så det var ikke veldig viktig denne ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

Fleischer's Hotel
Voss Lodge Rongastovo
Voss Lodge Rongastovo
2.5 out of 5
985 Bordalsvegen, Voss, Hordaland
Prisen er 1 087 kr per natt
4.3/5Excellent! (21 anmeldelser)

"Veien innover er svært dårlig, vertfall for en som kjører en "sportsversjon" med 20" hjul. Om en har en høy 4x4 er det sikkert flott. Dårlig/ingen dekning for mobil. Rom var ok, skikkelig hytte standard. Eier virker hyggelig og imøtekommende men alt i alt synes jeg prisen var noe dyr i forhold til ..."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Voss Lodge Rongastovo
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.