Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Strandhoteller i Trondheim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Strandhoteller i Trondheim

Sandmoen Bed & Breakfast
3 out of 5
Sandmoflata 6, Heimdal, Trondheim
Hent priser
3.6/5Good! (196 anmeldelser)

"Bra"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Sandmoen Bed & Breakfast
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Trondheim

Søk etter hoteller i Trondheim på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Trondheim ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Trondheim.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Trondheim.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Trondheim. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Trondheim.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Trondheim – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Trondheim et bra valg for strandløver?
Trondheim, som blant annet er kjent for å ha en imponerende katedral og gode shoppingmuligheter, har massevis å by på for de som drar dit på ferie. Siden du kan velge mellom 36 hoteller og andre overnattingssteder, burde det være en smal sak å finne et et som passer for deg.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Trondheim?
Britannia Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et B&B-hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Korsvika eller Korsvika.
Hvordan er været i Trondheim?
Usikker på når du bør dra? Kanskje den gjennomsnittlige temperaturen og nedbørsmengden kan gjøre det enklere å velge. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Trondheim er 956 mm.
Hva kan man se og gjøre rundt Trondheim?
Når du har funnet deg til rette på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Korsvika eller Korsvika. Ikke gå glipp av områdets katedral og shoppingmuligheter. Gå heller ikke glipp av lokale severdigheter som Nidarosdomen og Gamle bybroen. Hvis du ikke vet hva du skal finne på, kan du for eksempel sjekke ut Erkebiskopens palass eller Olavshallen konserthall.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Trondheim?
For å komme deg til Trondheim kan du bestille fly til Trondheim (TRD-Værnes), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 26,1 km unna sentrum. Hvis du vil se deg om i det omkringliggende området, kan du ta toget fra Trondheim sentralstasjon, Skansen togstasjon eller Marienborg togstasjon.

Flere reisealternativer