Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Strandhoteller i Trondheim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Strandhoteller i Trondheim

Sandmoen Bed & Breakfast
3 out of 5
Sandmoflata 6, Heimdal, Trondheim
Hent priser
3.6/5Good! (196 anmeldelser)

"Bra"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Sandmoen Bed & Breakfast
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Trondheim

Søk etter hoteller i Trondheim på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Trondheim ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Trondheim.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Trondheim.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Trondheim. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Trondheim.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Trondheim – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Trondheim et bra valg for strandløver?
Trondheim, som blant annet er kjent for å ha en imponerende katedral og gode shoppingmuligheter, har massevis å by på for de som drar dit på ferie.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Trondheim?
Sandmoen Bed & Breakfast er et glimrende overnattingssted med 3 stjerner. Dette bed & breakfast-hotellet har gratis frokostbuffé og ligger på stranden. To andre alternativer nær stranden er Clarion Hotel Trondheim og Trondheim Vandrerhjem - Hostel.
Hvor mange strandhoteller finner jeg i Trondheim?
Velg et av Expedias 24 hoteller i Trondheim for å få en avslappende strandferie.
Når på året er det best å reise på strandferie til Trondheim?
Gjør det enklere å planlegge strandferien med denne oversikten over været i Trondheim: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den årlige nedbørsmengden for Trondheim er i snitt 959 mm.
Hva kan man se og gjøre rundt Trondheim?
Når du har funnet deg til rette på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Korsvika eller Brænnebukta. Ikke gå glipp av områdets katedral og shoppingmuligheter. Gå heller ikke glipp av lokale severdigheter som Nidarosdomen og Gamle bybroen. Hvis du ikke vet hva du skal finne på, kan du for eksempel sjekke ut Erkebiskopens palass eller Olavshallen konserthall.
Hvordan er det best å komme seg til strandhotellet i Trondheim?
Med lokal reiseinformasjon blir det enklere for deg å komme deg til og rundt i Trondheim: For å komme deg til Trondheim kan du bestille fly til Værnes flyplass (TRD), som er den nærmeste store flyplassen. Den ligger 26,1 km fra sentrum. Hvis du vil se deg rundt i området, kan du ta toget fra Trondheim sentralstasjon, Skansen togstasjon eller Lademoen stasjon.

Flere reisealternativer