Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Vandrerhjem i Trondheim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Vandrerhjem i Trondheim 

Trondheim Vandrerhjem - Hostel
2 out of 5
Weidemannsvei 41, Trondheim
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger midt i hjertet av Trondheim, 1,1 kilometer unna Kristiansten festning og 2,6 kilometer unna Sankt Olavs universitetssykehus. Dessuten ...

3.9/5Very Good! (251 anmeldelser)

"Veldig bra sted og overnatt i Trondheim. Nytt og fint, hyggelige personale, bra plassering. Vi var 2 voksne og 3 barn. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2020

Trondheim Vandrerhjem - Hostel
Singsaker Sommerhotell - Hostel
2 out of 5
Rogerts Gate 1, Trondheim
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger midt i hjertet av Trondheim og 10 minutters gange unna Kristiansten festning og Gamle bybroen. Dessuten ligger Kunstmuseum og Nidarosdomen ...

3.6/5Good! (115 anmeldelser)
Rimelig og bra!

"Rimelig og bra! Pen og sentral beliggenhet. God seng og bra frokost. Verdt hver eneste krone!"…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2018

Singsaker Sommerhotell - Hostel
StayPlus Budget Rooms Fortress
2 out of 5
Høilivegen 10 A, Trondheim
Hent priser

Dette vandrerhjemmet ligger i Trondheim, 0,6 kilometer unna Tyholttårnet og 2,3 kilometer unna Sankt Olavs universitetssykehus. Dessuten ligger Kristiansten ...

StayPlus Budget Rooms Fortress
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trondheim
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Trondheim

Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel Trondheim

4 out of 5
Brattørkaia 1, Trondheim
Prisen er 1 093 kr per natt fra 24. apr. til 25. apr.
4.5/5Wonderful! (997 anmeldelser)
Fint hotell

"God frokost, fine rom, litt upraktisk med dusj i badekar, litt varierende wifi."…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2020

Clarion Hotel Trondheim
Britannia Hotel

Britannia Hotel

5 out of 5
Dronningens gate 5, Trondheim
Prisen er 2 663 kr per natt fra 9. mai til 10. mai
4.8/5Exceptional! (503 anmeldelser)
Et must

"prfekt sted å dra i korona-tiden. Vi tok en tur til Tronheim og hadde sightseeing og herlig overnatting og middag og suna. Alt er bra på dette hotellet. Dyrt, men verdt hvert øre."…"

Anmeldelse skrevet 20. des. 2020

Britannia Hotel
Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

4 out of 5
Kjopmannsgata 73, Trondheim
Prisen er 1 035 kr per natt fra 16. apr. til 17. apr.
4.1/5Very Good! (2,038 anmeldelser)

"Fint og rolig. Fint hotell. God seng og pent rom. Passelig veliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2021

Radisson Blu Royal Garden Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg bo på vandrerhjem i Trondheim?
Et vandrerhjem er et billig overnattingssted og et bra valg for reisen, så du kan bruke penger på morsomme aktiviteter. Her kan du ha det gøy med aktiviteter som shopping, og så nyte spisestedene som stedet er så kjent for.
Hva er et vandrerhjem?
Ingen vandrerhjem ser helt like ut, men disse internataktige overnattingsstedene har alle følgende: delte rom (selv om mange vandrerhjem har private rom også), rimelige priser og et sosialt miljø.
Hvilke vandrerhjem i Trondheim er best?
Er du klar for å finne vandrerhjem i byen? Disse favorittene har de beste anmeldelsene fra de som reiser med oss, og er kanskje et bra sted å begynne letingen: Trondheim Vandrerhjem - Hostel: Det er ikke langt til offentlig transport, og det tar bare ti minutter å gå til Lademoen stasjon. Gjestene kan dra nytte av wi-fi (inkludert), en takterrasse og delt/felles kjøkken. Singsaker Sommerhotell - Hostel: Ligger en 20 minutters spasertur unna Sankt Olavs universitetssykehus. Failitetene her består blant annet av frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering (uten ekstra kostnad). Rommene har dessuten håndklær, dusj og sengetøy. StayPlus Budget Rooms Fortress: Gjestene kan dra nytte av delt/felles kjøkken. Rommene har dessuten dusj.
Når på året er det best å bo på vandrerhjem i Trondheim?
Været kan være veldig viktig når du skal utforske nye steder, så her får du litt statistikk som kan være nyttig: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den årlige nedbørsmengden for Trondheim er i snitt 959 mm.
Hva kan man se og gjøre i Trondheim?
Avhengig av interessene dine kommer du kanskje til å like området rundt Trondheim. Opplev naturen ved å besøke steder som Brattøra, Korsvika og Ringve botaniske hage. Du kan også få med deg kulturelle attraksjoner som Erkebiskopens palass, Olavshallen konserthall og Rockheim. Du kan også besøke landemerker som Gamle bybroen og Kristiansten festning.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Trondheim når man bor på vandrerhjem?
Ta med deg denne informasjonen om transportalternativer i og rundt Trondheim når du skal ut, for å få mest mulig ut av turen: Bestill fly til nærmeste flyplass, Værnes flyplass (TRD), 26,1 km fra sentrum. Et annet alternativ er Ørland (OLA-Brekstad) – 49,1 km unna. Når du kommer frem, vil du kanskje å bruke offentlig transport. For å se mer av nærområdet kan du hoppe på et tog på Trondheim sentralstasjon, Skansen togstasjon eller Lademoen stasjon.