Billige flybilletter til Tromsø

Billige flyreiser til Tromsø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 874 kr for enveisflyvninger og 1 055 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Fly til Tromsø

Fly til Tromsø

Det er enkelt å komme seg til Tromsø med fly fra mange flyplasser i Norge, og det tilbys flere daglige flyvninger til og fra denne flotte byen. Expedia kan by på billige flybilletter til Tromsø, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil i samme slengen.

Tromsø ligger i Troms fylke og er kjent for sin spesielle sjarm. Byen fikk kjøpstadrettigheter mot slutten av 1700-tallet, men først på 1800-tallet fikk byens vekst fart på seg, takket være dampskipforbindelsene med Trondheim og Hurtigrutens oppstart. I dag er Tromsø et populært reisemål på grunn av den spesielle beliggenheten, de flotte omgivelsene og de spennende attraksjonene.

Flyvninger til Tromsø fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Tromsø fra flyplasser som Oslo Lufthavn (OSL), Bodø Lufthavn (BOO) og Alta Lufthavn (ALF) flere ganger om dagen, og fra flyplasser som Trondheim Lufthavn (TRD) og Bergen Lufthavn (BGO) flere ganger i uken. Uavhengig av hvor du flyr fra, vil det ikke ta lang tid å komme seg til Tromsø.

Mange turister bestiller flybilletter til Tromsø i vintermånedene, når du kan oppleve nordlyset og den fantastiske vinterstemningen i byen. Det kan lønne seg å bestille flyreiser hit utenom denne populære tiden hvis du er ute etter billigere billetter. Velger du å fly til Tromsø om våren i stedet, kan du like fullt oppleve en rekke flotte attraksjoner i denne sjarmerende byen og samtidig spare penger på reisen.

Fly til Tromsø Lufthavn (TOS)

Tromsø Lufthavn (TOS) er Nord-Norges største flyplass og tar imot mange besøkende året rundt. Det er ikke bare enkelt å komme seg til Tromsøs flyplass – det går også flere fly til flyplasser innenlands og utenlands herfra. Det er således enkelt å komme seg videre med en flyvning til en annen nordnorsk by eller til for eksempel Stockholm eller London etter endt opphold i Tromsø.

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger ca. 3 kilometer vest for Tromsø sentrum. Fra flyplassen kan du ta flybuss, rutebuss eller drosje for å komme deg inn til byen. Flybussen bruker ca. 15 minutter på turen, mens rutebussen bruker rundt 25 minutter. Det går raskere med en drosje, men økonomisk sett kan det likevel lønne seg å ta buss.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise, kan du se nærmere på hvor du overnatte i Tromsø. Foretrekker du å overnatte ved havnen, vil du ikke bare kunne nyte utsikten utover vannet, men du vil også ha kort vei til attraksjoner som Polaria og Framsenteret. Overnatter du i stedet i nærheten av Tromsøbrua, vil du kunne nyte synet av denne kjente broen på nært hold, i tillegg til at du vil befinne deg i nærheten av Polarmuseet og Ishavskatedralen. Er nærhet til flyplassen det viktigste for deg, kan du også overnatte ved Tromsø Lufthavn, som uansett ikke ligger langt unna byens sentrum.

Uavhengig av hvor du foretrekker å overnatte, kan du bestille overnatting og flyvninger på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Tromsø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 874 kr for enveisflyvninger og 1 055 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
SAS