Billige flybilletter til Tromsø

Billige flyreiser til Tromsø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines

Fly til Tromsø

Fly til Tromsø

Det er enkelt å komme seg til Tromsø med fly fra mange flyplasser i Norge, og det tilbys flere daglige flyvninger til og fra denne flotte byen. Expedia kan by på billige flybilletter til Tromsø, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil i samme slengen.

Tromsø ligger i Troms fylke og er kjent for sin spesielle sjarm. Byen fikk kjøpstadrettigheter mot slutten av 1700-tallet, men først på 1800-tallet fikk byens vekst fart på seg, takket være dampskipforbindelsene med Trondheim og Hurtigrutens oppstart. I dag er Tromsø et populært reisemål på grunn av den spesielle beliggenheten, de flotte omgivelsene og de spennende attraksjonene.

Flyvninger til Tromsø fra andre flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Tromsø fra flyplasser som Oslo Lufthavn (OSL), Bodø Lufthavn (BOO) og Alta Lufthavn (ALF) flere ganger om dagen, og fra flyplasser som Trondheim Lufthavn (TRD) og Bergen Lufthavn (BGO) flere ganger i uken. Uavhengig av hvor du flyr fra, vil det ikke ta lang tid å komme seg til Tromsø.

Mange turister bestiller flybilletter til Tromsø i vintermånedene, når du kan oppleve nordlyset og den fantastiske vinterstemningen i byen. Det kan lønne seg å bestille flyreiser hit utenom denne populære tiden hvis du er ute etter billigere billetter. Velger du å fly til Tromsø om våren i stedet, kan du like fullt oppleve en rekke flotte attraksjoner i denne sjarmerende byen og samtidig spare penger på reisen.

Fly til Tromsø Lufthavn (TOS)

Tromsø Lufthavn (TOS) er Nord-Norges største flyplass og tar imot mange besøkende året rundt. Det er ikke bare enkelt å komme seg til Tromsøs flyplass – det går også flere fly til flyplasser innenlands og utenlands herfra. Det er således enkelt å komme seg videre med en flyvning til en annen nordnorsk by eller til for eksempel Stockholm eller London etter endt opphold i Tromsø.

Tromsø Lufthavn (TOS) ligger ca. 3 kilometer vest for Tromsø sentrum. Fra flyplassen kan du ta flybuss, rutebuss eller drosje for å komme deg inn til byen. Flybussen bruker ca. 15 minutter på turen, mens rutebussen bruker rundt 25 minutter. Det går raskere med en drosje, men økonomisk sett kan det likevel lønne seg å ta buss.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise, kan du se nærmere på hvor du overnatte i Tromsø. Foretrekker du å overnatte ved havnen, vil du ikke bare kunne nyte utsikten utover vannet, men du vil også ha kort vei til attraksjoner som Polaria og Framsenteret. Overnatter du i stedet i nærheten av Tromsøbrua, vil du kunne nyte synet av denne kjente broen på nært hold, i tillegg til at du vil befinne deg i nærheten av Polarmuseet og Ishavskatedralen. Er nærhet til flyplassen det viktigste for deg, kan du også overnatte ved Tromsø Lufthavn, som uansett ikke ligger langt unna byens sentrum.

Uavhengig av hvor du foretrekker å overnatte, kan du bestille overnatting og flyvninger på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Tromsø?
Tromsø (TOS-Langnes) er den eneste flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til Tromsø (TOS-Langnes) fra sentrum av Tromsø?
Tromsø (TOS-Langnes) ligger nær sentrum av byen. Den ligger kun 4 km fra sentrum av Tromsø.
Kan jeg fly til Tromsø nå?
Sørg for at flyturen til Tromsø går som smurt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Tromsø?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Tromsø, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Tromsø med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Tromsø, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Tromsø?
Planlegger du å fly til Tromsø, kommer du til å lande på TOS. Når du kommer frem, vil du være 4 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Tromsø?
10 flyselskaper har flyvninger til Tromsø fra minst 20 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Tromsø?
Tromsø mottar mesteparten av flyvningene fra SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS. SAS er det mest populære flyselskapet, og Frogner er byen de fleste reisende kommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Tromsø?
Det er svært enkelt å arrangere en spennende ferie til Tromsø når det går hele 333 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Tromsø avreise fra?
Mange har avreise fra flyplasser i Oslo, Bryn og Frogner når de flyr til Tromsø.
Hvor lang tid tar det å fly til Tromsø?
Hvis du reiser fra Oslo, må du regne med en flytur på omtrent 1 t og 53 min før du lander i Tromsø. Fra Bryn tar det rundt 1 t og 53 min, og fra Frogner tar flyturen i snitt 1 t og 53 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Tromsø?
Vi kjenner alle noen som alltid får tak i svært rimelige billetter hver gang de skal på ferie. Vil du vite hemmeligheten? De bestiller ikke i siste liten. Du bør også sjekke ulike alternativer på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere flyplasser, kan du finne knallgode priser ved å velge den minste. En annen måte du kan spare penger på, er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du finner et fantastisk tilbud, er det bare å finne frem lommeboka. Grip sjansen når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Tromsø?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Tromsø gå lett som en plett eller virke ekstra lang. Nedenfor finner du noen nyttige reisetips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Først bør du ta med pass, viktige dokumenter, kredittkort og medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. For eksempel en spennende bok og et nettbrett med filmer på. Er planen å ta en liten lur, er en nakkepute og støydempende hodetelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og deodorant, slik at du føler deg opplagt når du kommer frem.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Du bør pakke større beholdere med sjampo og hårgelé i bagasjen du skal sjekke inn. Har du mer enn 100 milliliter gelé og væske i håndbagasjen, må du gi det fra deg i sikkerhetskontrollen. Skarpe eller spisse gjenstander, som en skrutrekker, og farlige produkter som er lett antennelige eller eksplosive, f.eks. Aerosolbokser, nødbluss og syre, er heller ikke lov å ta med seg på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør virkelig være hovedmålet når du skal finne ut hva du skal ha på deg på flyet. Det er også lurt å ha på gode sko ettersom det er vanlig å få hovne føtter. Sko som er flate og litt romslige, er det smarteste valget.
  • Dyp venetrombose (DVT) forårsakes av lengre perioder med lite aktivitet og er en blodlevringstilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. De gode nyhetene er imidlertid at det er mulig å forebygge. Drikk vann, gå opp og ned midtgangen så mye du kan, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Tromsø?
Hemmeligheten er å gjøre alt klart før man kommer til sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Tromsø på én-to-tre. Følg disse nyttige tipsene for å få en knallbra start på reisen:

  • Først må du vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Det er lurt å ha dette lett tilgjengelig, så du slipper å lete.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Nettbrett, telefon og andre elektroniske duppeditter må også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Husk å ta ut væske og gelé fra håndbagasjen. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er mulig at du blir bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er en god idé å ha på praktiske sko.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander om bord. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Tromsø
Ankomstflyplass
Langnes
Ankomstflyplassens IATA-kode
TOS
Ankomstby
Tromsø
Pris tur-retur
1 097 kr

Populære flyvninger til Tromsø

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines