Spahoteller i Tønsberg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Spahoteller i Tønsberg

Quality Hotel Tonsberg
3 out of 5
Ollebukta 3, Tønsberg
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 080 kr per natt fra 12. nov. til 12. nov.
4/5 Very Good! (878 anmeldelser)
"Nei"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2021

Quality Hotel Tonsberg
Finner du ikke det du leter etter?
Spahoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Spahotell @{region}: En av Norges eldste byer har mange attraksjoner å by på, og med sin beliggenhet på vestsiden av Oslofjorden, kan et spaopphold i Tønsberg være en utmerket anledning til å stresse ned i en hektisk hverdag. Om sommeren har du kort vei til sjø- og badeliv, og for mange er en båttur ut til den vakre skjærgården øst og syd for byen et høydepunkt.

Underholdning med hotell og spa i Tønsberg

Det er ingen grunn til å nøle med å bestille hotell i Tønsberg i sommersesongen, for på denne tiden av året stiger pulsen i denne klassiske sommerbyen med sine mange show, revyer og konserter. Når høstmørket setter inn senkes aktiviteten i byen, men gjør det også enklere å finne et hotell med spabehandling i Tønsberg med ledig kapasitet på denne tiden av året.

De fleste hoteller med spa i Tønsberg befinner seg i umiddelbar nærhet til sentrum. Flere av disse overnattingsstedene tilbyr ofte gode fasiliteter som utendørs svømmebasseng, treningsstudio og badstue.

Historie og spaopphold i Tønsberg

Brygga i Tønsberg er et populært samlingssted om sommeren i denne kompakte og sjarmerende byen i Vestfold. Her finner du et yrende uteliv med mange trivelige barer og restauranter, men også kino, flere lekeplasser for barn og minigolfbane.

Fra sentrum har du gangavstand til mange av de mest attraktive severdighetene i Tønsberg. Start gjerne i Storgaten med å se ruinene av Olavskirken som ble bygget på 1100-tallet. Etterpå kan du gå ned til Brygga i Tønsberg hvor du finner byens eldste trehusbebyggelse fra 1600-tallet. Du bør også få med deg Slottsfjellmuseet, som blant annet har utstillinger fra vikingtiden.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Tønsberg

Flere reisealternativer