Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Spahoteller i Tønsberg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingstype
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
1
Tilrettelegging
Reisetype
Quality Hotel Tonsberg
3 out of 5
Ollebukta 3, Tønsberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 911 kr per natt fra 16. feb. til 17. feb.
4/5Very Good! (885 anmeldelser)

"Helhetlig bra, ble tatt godt i mot og rommet stod til forventningene"…"

Anmeldelse skrevet 19. des. 2020

Quality Hotel Tonsberg
Finner du ikke det du leter etter?
Spahoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Spahotell @{region}: En av Norges eldste byer har mange attraksjoner å by på, og med sin beliggenhet på vestsiden av Oslofjorden, kan et spaopphold i Tønsberg være en utmerket anledning til å stresse ned i en hektisk hverdag. Om sommeren har du kort vei til sjø- og badeliv, og for mange er en båttur ut til den vakre skjærgården øst og syd for byen et høydepunkt.

Underholdning med hotell og spa i Tønsberg

Det er ingen grunn til å nøle med å bestille hotell i Tønsberg i sommersesongen, for på denne tiden av året stiger pulsen i denne klassiske sommerbyen med sine mange show, revyer og konserter. Når høstmørket setter inn senkes aktiviteten i byen, men gjør det også enklere å finne et hotell med spabehandling i Tønsberg med ledig kapasitet på denne tiden av året.

De fleste hoteller med spa i Tønsberg befinner seg i umiddelbar nærhet til sentrum. Flere av disse overnattingsstedene tilbyr ofte gode fasiliteter som utendørs svømmebasseng, treningsstudio og badstue.

Historie og spaopphold i Tønsberg

Brygga i Tønsberg er et populært samlingssted om sommeren i denne kompakte og sjarmerende byen i Vestfold. Her finner du et yrende uteliv med mange trivelige barer og restauranter, men også kino, flere lekeplasser for barn og minigolfbane.

Fra sentrum har du gangavstand til mange av de mest attraktive severdighetene i Tønsberg. Start gjerne i Storgaten med å se ruinene av Olavskirken som ble bygget på 1100-tallet. Etterpå kan du gå ned til Brygga i Tønsberg hvor du finner byens eldste trehusbebyggelse fra 1600-tallet. Du bør også få med deg Slottsfjellmuseet, som blant annet har utstillinger fra vikingtiden.

Ofte stilte spørsmål

Vil du legge ferien til et spahotell i Tønsberg?
Bestill et opphold på et av våre luksuriøse spahoteller for å skjemme bort deg selv. Tønsberg kan by på sjøutsikt, som definitivt er verdt et bilde eller to! Et spahotell er den perfekte løsningen hvis du vil ha en pause fra hverdagen og virkelig senke skuldrene i ferien.
Hva er det beste spahotellet i Tønsberg?
Quality Hotel Tonsberg er blant de beste spahotellene med restaurant, utendørs basseng og bar/lounge. Hva med å koble av i badstuen?
Hvor mange spahoteller finnes det i Tønsberg?
2 av Expedias 14 overnattingssteder i Tønsberg er spahoteller.
Hva kan man se og gjøre i Tønsberg?
Opplev alt det Tønsberg har å by på, og besøk Haugar Vestfold Kunstmuseum, Slottsfjellsmuseet og Oslofjorden. Hvis du har litt ekstra tid når du er i området, har du kanskje lyst til å sjekke ut Ringshaugstranda og Skallevoldstranda.
Hvordan er et spahotell i Tønsberg?
Spahoteller i Tønsberg har egne spa-avdelinger og tilbyr tjenester som ansiktsbehandlinger og et utvalg av kroppsbehandlinger. Noen tilbyr også behandlinger på rommet, slik at du slipper å løfte en finger. Et spahotell er løsningen hvis du vil slappe av og lade batteriene når du er på ferie.

Nylige anmeldelser i Tønsberg

Flere reisealternativer