Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Arlanda

I kveld 26. jun. - 27. jun.
Denne helgen 28. jun. - 30. jun.
Neste helg 5. jul. - 7. jul.

Populære hoteller i nærheten av Arlanda flyplass

Vis alle de 42 overnattingsstedene i Arlanda

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Jumbo Stay
Jumbo Stay
2.0 av 5.0 Jumbovagen 4, Arlanda
Gratis avbestilling
4,0/5 (1216 anmeldelser)
983 kr per natt for 2 gjester

Lätt tillgjängligt, perfekt om man skall nå en tidig avgång

Anmeldelse skrevet 26. mar. 2019
hotel Radisson blu arlandia
hotel Radisson blu arlandia
Clarion Hotel Arlanda Airport
Clarion Hotel Arlanda Airport
3.5 av 5.0 Tornvägen 2, Arlanda
Gratis avbestilling
4,5/5 (2407 anmeldelser)
1 120 kr per natt for 2 gjester

Pent hotell Sky City som passer perfekt om du skal overnatte en natt på Arlanda før neste fly eller i forbindelse med en konferanse. Rommet er delikat innredet, men minus for at det var kald på rommet og badet. Minus også for veldig tynn dyne, som gjorde at jeg frøys hele natten. Kaffe er stuet bort ...

Anmeldelse skrevet 28. jan. 2019
Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport
Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport
4.5 av 5.0 Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
Gratis avbestilling
4,4/5 (3999 anmeldelser)
1 169 kr per natt for 2 gjester

Det var en meget effektiv innsjekking. Vi var sene inn, og hadde liten tid å miste. Vennlig og informativt var det.

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2019
Radisson Blu Arlandia Hotel
Radisson Blu Arlandia Hotel
4.5 av 5.0 Kabinvaegen 3, P O Box 103, Arlanda
Gratis avbestilling
4,4/5 (4099 anmeldelser)
817 kr per natt for 2 gjester

Hotellet ligger med enkel og meget kort adkomst til flyplassen. Når jeg er i Stockholm er jeg alltid på dette hotellet for jeg vet hva som venter meg. Veldig god og rask service i resepsjonen og en velvillig bar og restaurantservice om jeg kommer sent til hotellet. Rommene er alltid rene og ferdig ...

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2019
Good Morning Arlanda
Good Morning Arlanda
3.0 av 5.0 Lindskrogsvägen 7, Arlanda
Gratis avbestilling
4,1/5 (2627 anmeldelser)
548 kr per natt for 2 gjester

God service, egen transport fra/til flyplass, frokost tilfredstillende. Kunne vært flere kanaler på TV (norske)

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2018
Måby park & hotell
Måby park & hotell
2.5 av 5.0 111 Måby, Märsta, Stockholms län
Gratis avbestilling
3,9/5 (176 anmeldelser)
452 kr per natt for 2 gjester

Just simple and reasonable. Easy from ARN . Clean straight forward. The staff was helpful as i had my luggage stuck in London . The room was clean and put together. There should be places like this in the US .

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2019
Best Western Plus Park Airport Hotel
Best Western Plus Park Airport Hotel
4.0 av 5.0 Bristagatan 16, Arlandastad
Gratis avbestilling
4,3/5 (684 anmeldelser)
733 kr per natt for 2 gjester

Hotellet var fint, rommet rent, frokosten god til en grei pris. Et stykke fra flyplassen, men det gikk gratis shuttlebuss hvert 40. min. Så lenge man bare skal til og fra flyplassen var det helt grei beliggenhet, men det ser ut som et industriområde ute i ingenting. Tungvindt beliggenhet for å komme ...

Anmeldelse skrevet 10. feb. 2019
Best Western Arlanda Hotellby
Best Western Arlanda Hotellby
3.5 av 5.0 Bristagatan 22, Arlanda, Arlandastad
Gratis avbestilling
4,0/5 (1155 anmeldelser)
622 kr per natt for 2 gjester

It was really nice and we had fun. The service always good.

Anmeldelse skrevet 9. jan. 2019
Kart

Hotell ved Arlanda lufthavn: Det er et godt utvalg av hoteller ved Arlanda lufthavn, selv om flyplassen ligger et stykke fra Stockholm sentrum. Prisnivået på hotellene varierer veldig, så det er opp til deg om du vil punge ut ekstra for å bo staselig, eller heller vil bruke pengene på noe annet.

Det er enkelt å finne billige flybilletter til Arlanda lufthavn fra de fleste steder i Norge, og flyturen tar ikke mer enn rundt en times tid fra Oslo. Selv om man kan ta tog til Stockholm, går det mye raskere å reise til Arlanda lufthavn med fly – noe som gir deg mer tid i Stockholm.

Det er flere gode grunner til å velge et hotellrom ved Arlanda lufthavn, og den mest opplagte av dem er den korte avstanden til og fra flyplassen. Selv om du blir boende et stykke fra sentrum, er det mange selskaper som driver med bilutleie på Arlanda lufthavn, og med en leiebil kommer du deg raskt inn til bykjernen.

Hotell – Arlanda lufthavn

Overnatting ved Arlanda lufthavn kan være praktisk av flere forskjellige grunner, enten du har et fly som ankommer sent, du har en mellomlanding som krever at du må overnatte, eller flyet ditt tilbake til Norge går veldig tidlig om morgenen. I alle disse tilfellene er det praktisk å ha kort vei fra hotellet til flyplassen. Det er flere forskjellige overnattingsmuligheter både på og rett ved flyplassen. Fysisk tilknyttet flyplassen er det et moderne og flott firestjerners hotell, med et ganske høyt prisnivå. Du må imidlertid ikke mer enn et par hundre meter fra flyplassen for å finne et vandrerhjem i den rimeligere enden av skalaen – vel og merke med et helt annet nivå på standarden. Det er flere andre alternativer i sjiktet mellom disse overnattingsstedene, både rett ved flyplassen og et par kilometer sørvest for flyplassen.

Tips for å finne rimelige hoteller nær flyplassen

Reiser du på budsjett og ønsker å bo på et så billig hotell ved Arlanda lufthavn som mulig, er det ingen overnattingssteder i området som kan måle seg med vandrerhjemmet rett ved flyplassen i pris, men for noen er standarden på denne typen overnattingssteder litt for lav. Et annet tips er å benytte søkeverktøyet på nettstedet vårt når du skal bestille, siden dette verktøyet gjør det mye enklere å finne de rimeligste overnattingsstedene ved flyplassen.

Komme seg inn til Stockholm sentrum

Selv om det er flere hoteller ved Arlanda lufthavn, er ulempen med disse hotellene at avstanden inn til sentrum, hvor de fleste severdighetene og attraksjonene ligger, er omtrent 40 kilometer. Det tar med andre ord omtrent en halvtime å kjøre fra flyplassen inn til sentrum. Tar du i stedet toget Arlanda Express som går direkte fra flyplassen til sentralstasjonen i Stockholm, tar ikke reisen mer enn 17 minutter. Dette toget er imidlertid bare et godt alternativ hvis du bor på et av hotellene på eller rett ved flyplassen.