Billige flyreiser til Stjørdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 99 kr for enveisflyvninger og 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Stjørdal

Flyvninger til Stjørdal

Størdal er en koselig by i Nord-Trøndelag som det er enkelt for turister å komme seg til. Byen har mange spennende attraksjoner og severdigheter, blant annet et splitter nytt kulturhus som sto ferdig i 2015. For å komme deg til Stjørdal tar du flyet til Trondheim lufthavn, Værnes, som ligger like ved byen. Flyplassen er sentralt plassert i langstrakte Norge, noe som innebærer at flyturen til flyplassen ikke er veldig lang, nesten uansett hvor i Norge du reiser fra. Når du har bestemt deg for å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av Expedia.no. Søkeverktøyet du finner på nettstedet vårt gjør det enkelt å finne billige flybilletter til Værnes. I tillegg kan du spare penger på å ordne deg leiebil og hotell i Stjørdal samtidig.

Når du skal reise til Stjørdal, har det ikke så mye å si hvilken flyplass du reiser fra. Værnes er en av de større flyplassene i Norge, og det er derfor en rekke flyreiser til flyplassen fra nesten alle de større flyplassene i Norge. Fly til Stjørdal tar under én time uansett hvor i landet du reiser fra, så du må sørge for å nyte utsikten fra flyet den korte tiden du er i luften. Hvis været er dårlig når du skal lande på Værnes, kan det være greit å vite at det er vanlig med litt turbulens. Du trenger med andre ord ikke være redd selv om det rister litt i flyet.

Flotte opplevelser i Stjørdal

Foruten det flotte kulturhuset i byen, hvor det både er kino, bibliotek og scener med forestillinger. Hvis du liker å besøke museer, tar du turen til Stjørdal Museum. Museet ligger på Værnes, i en gammel prestegårdsbygningen fra 1820. På museet kan du se forskjellige rom innredet i ulike stiler. Er du i Stjørdal i juni, får du kanskje med deg martnan. Uken martnan foregår settes det opp boder som selges alt mulig rart rundt om i byen, og det foregår mye spennende både på dag- og kveldstid.

Flyreiser til Stjørdal fra flyplasser i Norge

Enten du kommer flyvende fra Oslo, Tromsø eller Bergen, vil du ikke ha problemer med å finne direkteflyvninger til Trondheim lufthavn, Værnes. Det er mange flyvninger til Værnes fra de store byene i Norge hver dag, noe som også øker sjansen for at du finner billige flybilletter – spesielt hvis du benytter deg av søkeverktøyet på Expedia.no.

Trondheim lufthavn, Værnes

Trondheim lufthavn, Værnes omtales ofte som Trondheims lufthavn, derav navnet, men den ligger faktisk i Stjørdal. Det er en ganske stor flyplass med en rekke fasiliteter. Det er mange butikker du kan handle i, restauranter hvor du kan spise og kiosker hvor du kan kjøpe snacks og annet godt. Dersom du har tenkt å ordne deg med leiebil i Stjørdal, kan du avtale av leiebilen hentes på flyplassen.

Fra flyplassen til Stjørdal sentrum er det i overkant av 3 km, så du bruker ikke mange minuttene på å komme deg til byen. Dersom du ikke har leiebil, kan du ta tog eller buss til Stjørdal fra flyplassen.

Populære flyvninger til Stjørdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 99 kr for enveisflyvninger og 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.