Billige flybilletter til Stjørdal

Billige flyreiser til Stjørdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 300 kr for enveisflyvninger og 598 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe
Widerøe

Fly til Stjørdal

Flyvninger til Stjørdal

Størdal er en koselig by i Nord-Trøndelag som det er enkelt for turister å komme seg til. Byen har mange spennende attraksjoner og severdigheter, blant annet et splitter nytt kulturhus som sto ferdig i 2015. For å komme deg til Stjørdal tar du flyet til Trondheim lufthavn, Værnes, som ligger like ved byen. Flyplassen er sentralt plassert i langstrakte Norge, noe som innebærer at flyturen til flyplassen ikke er veldig lang, nesten uansett hvor i Norge du reiser fra. Når du har bestemt deg for å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av Expedia.no. Søkeverktøyet du finner på nettstedet vårt gjør det enkelt å finne billige flybilletter til Værnes. I tillegg kan du spare penger på å ordne deg leiebil og hotell i Stjørdal samtidig.

Når du skal reise til Stjørdal, har det ikke så mye å si hvilken flyplass du reiser fra. Værnes er en av de større flyplassene i Norge, og det er derfor en rekke flyreiser til flyplassen fra nesten alle de større flyplassene i Norge. Fly til Stjørdal tar under én time uansett hvor i landet du reiser fra, så du må sørge for å nyte utsikten fra flyet den korte tiden du er i luften. Hvis været er dårlig når du skal lande på Værnes, kan det være greit å vite at det er vanlig med litt turbulens. Du trenger med andre ord ikke være redd selv om det rister litt i flyet.

Flotte opplevelser i Stjørdal

Foruten det flotte kulturhuset i byen, hvor det både er kino, bibliotek og scener med forestillinger. Hvis du liker å besøke museer, tar du turen til Stjørdal Museum. Museet ligger på Værnes, i en gammel prestegårdsbygningen fra 1820. På museet kan du se forskjellige rom innredet i ulike stiler. Er du i Stjørdal i juni, får du kanskje med deg martnan. Uken martnan foregår settes det opp boder som selges alt mulig rart rundt om i byen, og det foregår mye spennende både på dag- og kveldstid.

Flyreiser til Stjørdal fra flyplasser i Norge

Enten du kommer flyvende fra Oslo, Tromsø eller Bergen, vil du ikke ha problemer med å finne direkteflyvninger til Trondheim lufthavn, Værnes. Det er mange flyvninger til Værnes fra de store byene i Norge hver dag, noe som også øker sjansen for at du finner billige flybilletter – spesielt hvis du benytter deg av søkeverktøyet på Expedia.no.

Trondheim lufthavn, Værnes

Trondheim lufthavn, Værnes omtales ofte som Trondheims lufthavn, derav navnet, men den ligger faktisk i Stjørdal. Det er en ganske stor flyplass med en rekke fasiliteter. Det er mange butikker du kan handle i, restauranter hvor du kan spise og kiosker hvor du kan kjøpe snacks og annet godt. Dersom du har tenkt å ordne deg med leiebil i Stjørdal, kan du avtale av leiebilen hentes på flyplassen.

Fra flyplassen til Stjørdal sentrum er det i overkant av 3 km, så du bruker ikke mange minuttene på å komme deg til byen. Dersom du ikke har leiebil, kan du ta tog eller buss til Stjørdal fra flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Stjørdal?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, nemlig Trondheim (TRD-Værnes).
Hvor langt er det til TRD fra sentrum av Stjørdal?
Trondheim (TRD-Værnes) ligger 14 km fra bykjernen i Stjørdal, så du må forvente en kort tur videre til sentrum av byen.
Kan jeg fly til Stjørdal nå?
Sørg for at turen til Stjørdal går som smurt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du enkelt holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Stjørdal?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Stjørdal, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Stjørdal med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Stjørdal, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Stjørdal?
Skal du fly til Stjørdal, vil du komme til å lande på TRD. Når du kommer frem, vil du befinne deg 14 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Stjørdal?
9 flyselskaper har flyvninger til Stjørdal fra 27 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Stjørdal?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS betjener de fleste av flyvningene til Stjørdal. De fleste av flyvningene går fra Frogner, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Stjørdal?
Det er mye enklere å fly til et sted når det ikke er stopp underveis. Hvis du skal reise til Stjørdal, så finnes det rundt 580 flyvninger uten stopp ukentlig.
Hvor har de mest populære flyvningene til Stjørdal avreise fra?
Flyvninger til Stjørdal fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn, er veldig populære.
Hvor lang tid tar det å fly til Stjørdal?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Oslo til Stjørdal tar det vanligvis ca. 56 min. Fra Frogner tar det ca. 56 min, mens det fra Bryn tar 56 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Stjørdal så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å sikre deg flybilletter. Dette er et av triksene bereiste reisende bruker for å finne gode priser. Ved å bestille tidlig har du flere valgmuligheter, og flybillettene er billigere. Det kan også være lurt å se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet kan friste med flere flyplasser, kan du finne fantastiske priser ved å velge en av de mindre. Og sist, men ikke minst: Bestill tidlig hvis du snubler over et skikkelig kupp. Billettprisene kan nemlig endre seg raskt! Med gode råd og hell kan de rimelige flybillettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Stjørdal?
Hvis du ikke planlegger, kan det være utfordrende å fly. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en behagelig start på reisen til Stjørdal.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Å reise med fly kan være en god opplevelse hvis du tar med de riktige tingene i håndbagasjen. Det første du trenger, er toalettsaker som tannbørste og deodorant samt rene klær og noe gøy å lese. Deretter kan du finne plass i håndbagasjen til PC, lader, eventuelle medisiner og kanskje en behagelig nakkepute. Sist, men ikke minst – husk å ta med pass, reisepapirer og betalingskort.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. For eksempel kniver, sakser, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som hockeykøller og andre ting som kan skade folk, f.eks. Sverd og batonger, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • For å få en komfortabel flytur bør du tenke på hvilke klær du skal ha på. Det er lurt å kle seg i lag ettersom temperaturen på flyet kan variere. På den måten holder du deg god og varm hvis kabinen blir kald. Sko som sandaler og stiletthæler er det best å pakke i kofferten. Du bør heller ta på deg flate og lukkede sko, f.eks. Joggesko. Føttene dine vil takke deg senere!
  • Den alvorlige tilstanden som kalles dyp venetrombose (DVT), er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon og inaktivitet. For å forhindre at dette skjer, kan det være lurt å gå litt rundt og gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Det kan også være lurt å ha på kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Stjørdal?
Det handler om å gjøre ting klart på forhånd. Vi har laget en liste med nyttige tips til hvordan du kan komme deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Stjørdal:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og ID i kontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Telefon, laptop og annen elektronikk skal også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Husk å ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke være større enn 100 milliliter, og alt må få plass i én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er lurt å ha på joggesko ettersom det reduserer sjansen for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Støvler og tyngre sko må ofte sjekkes.
  • Du kan ikke ha med skarpe gjenstander inn i kabinen. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Stjørdal
AnkomstflyplassVærnes
Ankomstflyplassens IATA-kodeTRD
AnkomstbyTrondheim
Pris for flyreisen659 kr

Populære flyvninger til Stjørdal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 300 kr for enveisflyvninger og 598 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle