Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Italia grunnet COVID-19.

Reiser til Sorrento-kysten 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Sorrento-kysten med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sorrento-kysten. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Sorrento-kysten

Villa Susy
Villa Susy
3 out of 5
Via Cappuccini 36, Sant'Agnello, NA
Hent priser
4.1/5Very Good! (32 anmeldelser)

"Suzy is very friendly, helpful and attentive. The room was spacious, clean and bright. All in working order, fridge, aircon etc. Breakfast is served as a buffet and you find self baked cakes on it every morning too. Our room had a view from the balcony directly to the lemon Garden and over the gulf ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2020

Villa Susy
Agora Apartments
Agora Apartments
Via Correale 6, Sorrento, NA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 586 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
4.3/5Excellent! (200 anmeldelser)
Super beliggenhet i Sorrento

"Super beliggenhet, midt i sentrum av alt i Sorrento. Pen leilighet, hyggelig betjening. Sengen var ok, litt knirkete. Boblebadet var ute av drift mens vi var der."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2017

Agora Apartments
Hotel Prestige
Hotel Prestige
4 out of 5
Via Nastro Azzurro, 23, Sorrento, NA
Hent priser
4.4/5Wonderful! (487 anmeldelser)
Lite hotell med fantastisk utsikt

"Hotellet ligger veldig bra til i flotte omgivelser. fantastisk utsikt fra bassenget. Rommene kan være litt så til familier, men rent og pent. Hotellet ligger 15 min utenfor sentrum men har gratis shuttlebuss til og fra. Hvis man bestiller flyplass transfer, så ikke beregn mer enn 1.45 å kjøre, vi ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Hotel Prestige
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Sorrento-kysten

Ferie i Sorrento

Sorrento er en vakker italiensk by ved havet. Den er kjent for sine gamle, romerske bygninger, sitt vakre landskap og sin rolige stemning. Reis til Sorrento på ferie, en by som ligger plassert høyt på klippene over Napolibukten. Det er en flott by for en weekendtur, som byr på en utrolig utsikt. For århundrer siden strømmet romerske keisere, italienske adelsmenn og kunstnere til provinsen, som er kjent for sin inspirerende skjønnhet. I dag tiltrekker brosteinsgatene, de overdådige villaene, fiskernes havner, det behagelige middelhavsklimaet og sitronlundene reisende fra hele verden.

Fly til Napoli, som er mindre enn én time fra Sorrento. Deretter har du en naturskjønn reise med bil eller tog langs den berglendte kystlinjen foran deg, som siste etappe av turen. Sorrentos største severdigheter ligger alle innen gangavstand fra det sentrale torget, Piazza Tasso. For å komme deg rundt enda raskere, kan du hoppe på en av sightseeingbussene.

Bak plassen ligger Deep Valley of the Mills, som byr på et spektakulært syn: En gammel ruin som delvis er overgrodde av bregner. Besøk Chiesa di San Francesco eller andre romerske og middelalderske kirker, og beundre freskene i Sedile Dominova, som var et samlingspunkt for adelsmenn. Kjøp suvenirer i de smale gatene og se på håndverksarbeid av tre, ull og skinn, som har blitt laget i byen i hundrevis med år.

På en solrik dag kan du slappe av med en cappuccino på en terrasse med de lokale innbyggerne. Se på livet og finn deretter et fint sted for en forfriskende dukkert. På tuppen av halvøya kan bade i et skimrende naturlig basseng kalt Bat Queen Giovanna. Nærmere Sorrento kan du sole deg og bade i byens to havner: Marina Grande og Marina Piccola.

Denne delen av Amalfi-kysten består stort sett av kalkstein, men nærliggende Marina di Puolo har en fin sandstrand. Legg merke til oliven- og sitronlundene langs veien til dette fiskeværet. For å smake på forskjellige godbiter som benytter seg av sitronen og se hvordan likøren limoncello lages, kan du besøke frukthagene i Giardina di Cataldo.

Ved solnedgang kan du ta turen til parken Villa Comunale, for å se himmelen endre farger over krateret til den aktive vulkan Vesuv på avstand.