Reiser til Skagen 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Skagen og spar

De mest populære hotellene i Skagen

Hotel Marie
Hotel Marie
3 out of 5
6 Havneplads, Skagen
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 035 kr per natt fra 24. okt. til 24. okt.
4.8/5 Exceptional! (112 anmeldelser)
Veldig fint hotell, sentralt!
"Veldig fint og stort rom, plass til 2 voksne og ett barn. Heis, noe som var bra da vi hadde med barnevogn. Frokosten var kjempegod, det var koselig å sitte i bakgården."

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2021

Hotel Marie
Skagen Harbour Hotel
Skagen Harbour Hotel
3 out of 5
Vestre Strandvej 28, Skagen
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 293 kr per natt fra 4. nov. til 4. nov.
4.6/5 Wonderful! (181 anmeldelser)
Supert hotell.
"Flott hotell med flotte rom. Rent og pent med gode parkeingsmuligheter og kort vei til restauranter, shopping etc."

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2021

Skagen Harbour Hotel
Brøndums Hotel
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Prisen er 1 100 kr per natt fra 28. okt. til 28. okt.
4.2/5 Very Good! (280 anmeldelser)
Strålende, men med skjønnhetsfeil.
"Det meste med oppholdet er strålende- som alltid, men enkelte av kelnerne ved lunch og middag var til tider noe vel travle og utålmodige, hvilket gav en liten ripe i lakken."

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Brøndums Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Skagen

På ferie i Skagen er det bare rusle fra hotellet og til stranden. Hvis havutsikt og frisk saltvannsluft høres deilig ut, er Skagen et bra valg. Det er lurt å bo nær Grenen, som ligger bare 4 kilometer fra sentrum. Du kan bestille et overnattingssted i nærheten av denne anerkjente stranden som en del av våre Skagen-pakkereiser.

Dette bør du vite om Skagen

  • Det er bare å se frem til å sovne til lyden av bølgeskvulp på et av våre strandhoteller i Skagen. Det finnes ikke noe bedre enn å bo i gangavstand til stranden.
  • Skagen har også et imponerende utvalg av private ferieboliger. 3 Bedroom Accommodation in Skagen og 2 Bedroom Accommodation in Skagen er et førstevalg hos mange og er verdt å sjekke ut.
  • Det bor rundt 9700 mennesker i Skagen, og her er det mye å se og gjøre for både store og små. Gleder du deg til å planlegge ferien? Da bør du se på siden vår med aktiviteter i Skagen for å få litt inspirasjon.
  • Når du har spart penger ved å bestille en pakkereise til Skagen, kan du bruke resten av budsjettet på morsomme reiseopplevelser. Den Tilsandede kirke, Sandmilen og Grenen kunstmuseum er tre attraksjoner du absolutt bør få med deg.

Ofte stilte spørsmål