Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Danmark grunnet COVID-19.

Reiser til Nordjylland 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Nordjylland med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Nordjylland. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Reisetilbud for Nordjylland i 2021

Hotel Scheelsminde
Aalborg Airport Hotel
Milling Hotel Gestus
Nymarksminde Apartments & Farmpark
CABINN Aalborg Hotel

De mest populære hotellene i Nordjylland

Montra Skaga Hotel
Montra Skaga Hotel
4 out of 5
Willemoesvej 1, Hirtshals
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 076 kr per natt fra 24. nov. til 25. nov.
4/5Very Good! (856 anmeldelser)

"Savnet et kjøleskap eller minibar på hotellrommet. Eventuelt en ismaskin på gangen. Ellers var personal og annet tipp topp🙂🙂🙂🙂"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2020

Montra Skaga Hotel
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
4 out of 5
Ved Stranden 14-16, Aalborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 257 kr per natt fra 27. nov. til 28. nov.
3.9/5Good! (935 anmeldelser)

"Location and service superb breakfast ok parking good"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2020

Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
Zleep Hotel Aalborg
Zleep Hotel Aalborg
3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 854 kr per natt fra 11. des. til 12. des.
4.3/5Excellent! (466 anmeldelser)
Fint og rent

"Fint og rent, store rom, savnet minibar/kjøleskap og air condition"…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2020

Zleep Hotel Aalborg
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferie i Nordjylland – vår nærmeste danske nabo, med middelalderhistorie og skjønne omgivelser

Lær mer om Danmarks mørke fortid og opplev et fantastisk landskap bestående av elver, røff villmark langs kysten, kupert terreng og historiske bygninger. Utforsk åsene i billedskjønne Nordjylland for å få med deg romanske og gotiske slott, herregårder, kirker og fiskelandsbyer. Lær om regionens rikholdige historie mens du reiser gjennom det ulendte terrenget ved kysten, sanddyner, heder, plantasjer og innsjøer.

Se gjenstander, gravhauger og runde festninger fra vikingtida. Få med deg de rekonstruerte vikinggårdene på Hobro. Her kan du oppleve daglige gjøremål fra perioden, som bearbeiding av ull, brødbaking, bueskyting og jernsmiing. Opplev utstillinger om vikingene og se hundrevis av steinmonumenter på gravplassen Lindholm Høje.

Spasér langs den underholdende sjøsiden i Aalborg. Stikk innom en populær kafé før du går for å utforske det imponerende KUNSTEN Museum of Modern Art. Bygningens fasade er verdt å se nærmere på før du går innenfor for å se den store samlingen av samtidskunst. Ta en kikk i butikken ved galleriet for å velge ut en unik suvenir.

På weekendtur i Nordjylland kan du høre merkelige historier og mysterier i Dronninglund. Gå gjennom den gåtefulle skogen Dronninglund, der vannet ser ut til å renne oppover. Se på Voergaard slot, bygget i renessansestil. Ta en rusletur langs borggraven og gjennom de tilhørende hagene, for deretter å se på den fantastiske kunstsamlingen. Gå gjennom den skumle slottskjelleren og se blodflekken som ikke kan vaskes bort. 

Forsøk å løse mordmysteriet ved et av Danmarks eldste herregårder, Højriis slot i Nykøbing Mors. Let etter spor og følg skuespillere kledt i tidsriktige kostymer. Dra på tur til Nordjylland for å besøke den historiske byen Vendsyssel og gå på omvisning i det imponerende Børglum kloster fra det 12. århundre. Lær om munkene som bodde her og se på den fascinerende katedralen fra det 13. århundre. 

Ta en tur til den nordre landsdelen der Skagerrak og Kattegat møtes. Gå på fottur gjennom den nydelige nasjonalparken Thy, regnet som en av landets flotteste villmarker. Her kan du gå over urørte sanddyner og fiske i noen av de reneste innsjøene i Danmark.

Aalborg er den største byen i Nordjylland. Du kommer deg hit lett fra Norge med ferge til Frederikshavn eller Hirsthals. Flyplassen i Aalborg har også flyvninger til flere steder rundt omkring i Europa. Er du på lang ferie i Danmark, ligger Aalborg litt over 30 mil fra København og er lett tilgjengelig med bil.