Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Skagen
Reiseguide

Skagen som inkluderer vindmølle i tillegg til en kvinne

Jyllands nordligste by er kjent for sine pittoreske hus, utrolige natur og kvaliteten på lyset som tiltrekker seg landskapsmalere fra hele verden.

Bo i Skagen for å utforske eller bli kjent med den fjerneste spissen av Danmark. Den lille kystbyen med sine gulmalte hus og røde tak er et sjarmerende reisemål. De fantastiske naturomgivelsene har blitt godt dokumentert av lokale kunstnere og Skagenmalerne er verdenskjente.

Denne historiske fiskelandsbyen med under 9000 innbyggere er stille og rolig om vinteren. Om sommeren tiltrekker den seg reisende fra hele verden med sine mange solskinnstimer, hvite sandstrender og utendørs attraksjoner. Hotell-, kafé- og restauranteiere åpner sine dører og sentrum blir et travelt samlingspunkt. Hvert år i juni feires Sankthansaften på Sønderstrand i nærheten av byen med et spektakulært bål.

I havneområdet kan du kjøpe ferske skalldyr og fisk. Gå tilbake i tid i Skagen by- og regionalmuseum med en historisk vindmølle, gamle boliger, verksted og fiskerbåter.

Ambisiøse kunstnere vil sette pris på Skagens spektakulære nordlys. Bli med i kunstens verden og besøk Skagens Museum for å få inspirasjon fra de berømte Skagenmalerne. Grenen kunstmuseum drives av den verdensberømte kunstmaleren, Axel Lind, som er kjent for sine sjømotiver.

Gå om bord i "Sandormen", en vogn trukket av en traktor eller gå en fottur til Grenen for å se Nordsjøen og Østersjøen møtes. Her i enden av halvøya flokker trekkfuglene seg i tusenvis to ganger i året. Klatre opp i fyrtårnet, Skagen Fyrbakken, og nyt en majestetisk utsikt.

Reis sørover til Raabjerg Mile, en gigantisk sanddyne som har flyttet seg inntil 15 meter i året i hundrevis av år. Se etter det hvite tårnet til Den Tilsandede Kirke, en historisk kirke som er dekket nesten helt av sanddynene.

Skagen er lett tilgjengelig med fly til København eller Aalborg og deretter med tog eller leiebil derfra. Det er rikelig med overnattingsmuligheter om sommeren.

Utforsk "lysets land" og den pittoreske kystbyen Skagen og kom og se selv hvorfor så mange malere og diktere har blitt inspirert av den naturlige skjønnheten her.

Brøndums Hotel
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Prisen er 1 135 kr per natt fra 25. mai til 25. mai
Dette hotellet ved stranden ligger i Skagen, 0,1 kilometer unna Skagens museum og 3,9 kilometer unna Grenen. Dessuten ligger Michael & Anna Anchers Hus og Vippefyret ...
4.2/5Very Good! (244 anmeldelser)
Strålende, men med skjønnhetsfeil.
"Det meste med oppholdet er strålende- som alltid, men enkelte av kelnerne ved lunch og middag var til tider noe vel travle og utålmodige, hvilket gav en liten ripe i lakken."

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Brøndums Hotel
Skagen Motel
Skagen Motel
2.5 out of 5
Frederikshavnsvej 8-10, Skagen, Skagen
Prisen er 961 kr per natt fra 18. mai til 18. mai
Dette hotellet ligger i Skagen og 15 minutters gange unna Drachmanns Hus, Kulturhus Kappelborg og Skagen by- og egnsmuseum. Dessuten ligger Michael & Anna Anchers ...
4.3/5Excellent! (109 anmeldelser)
"Alt var fint på dette hotellet.God parkering og god frokost"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2020

Skagen Motel
Hotel Strandvejen Apartment 4
Hotel Strandvejen Apartment 4
3 out of 5
Trindelvej 21-23, Skagen, Jutland
Hent priser
Denne leiligheten ligger i Skagen og 15 minutters gange unna Drachmanns Hus og Kulturhus Kappelborg. Dessuten ligger Michael & Anna Anchers Hus og Skagen by- ...
4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)
Fin lejlighed
"God lejlighed med dejlig plads til 2 og centralt for gode gåture"

Anmeldelse skrevet 12. des. 2020

Hotel Strandvejen Apartment 4
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Prisen er 2 955 kr per natt fra 16. mai til 16. mai
Denne leiligheten er familievennlig og ligger ved vannkanten og 15 kilometer unna Den Tilsandede kirke, Skagens museum og Det Hvide Fyr. Dessuten ligger Vippefyret ...
4.1/5Very Good! (418 anmeldelser)
Flott barnevennlig sted
"Veldig bra sted for familieferie! Veldig bra service og renhold. Det er også kort vei til fine, barnevennlige fasiliteter i nærheten."

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
2 Roms Overnatting i Skagen
2 Roms Overnatting i Skagen
Dette feriehjemmet ligger i Skagen og 10 minutters gange unna Drachmanns Hus og Skagen by- og egnsmuseum. Dessuten ligger Kulturhus Kappelborg og Skagens museum ...
2 Roms Overnatting i Skagen
1 Roms Overnatting i Skagen
1 Roms Overnatting i Skagen
Dette feriehjemmet ligger i Skagen og 2 kilometer unna Drachmanns Hus, Kulturhus Kappelborg og Michael & Anna Anchers Hus. Dessuten ligger Skagens museum og ...
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Bra boende - ganska centralt.
"Perfekt boende om man har hund även för barnfamilj då tomten är inhängnad. Stort utbud av TVkanaler, svenska, norsk, danska och tyska. Väl utrustat kök. Rekommenderas!"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2016

1 Roms Overnatting i Skagen
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Skagen

Anmeldelser av Skagen

4.4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
3
5 - Fantastisk 37.5%
4 - Bra
5
4 - Bra 62.5%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

Byer nær Skagen