Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Danmark grunnet COVID-19.

SkagenDenmark

Jyllands nordligste by er kjent for sine pittoreske hus, utrolige natur og kvaliteten på lyset som tiltrekker seg landskapsmalere fra hele verden.

Bo i Skagen for å utforske eller bli kjent med den fjerneste spissen av Danmark. Den lille kystbyen med sine gulmalte hus og røde tak er et sjarmerende reisemål. De fantastiske naturomgivelsene har blitt godt dokumentert av lokale kunstnere og Skagenmalerne er verdenskjente.

Denne historiske fiskelandsbyen med under 9000 innbyggere er stille og rolig om vinteren. Om sommeren tiltrekker den seg reisende fra hele verden med sine mange solskinnstimer, hvite sandstrender og utendørs attraksjoner. Hotell-, kafé- og restauranteiere åpner sine dører og sentrum blir et travelt samlingspunkt. Hvert år i juni feires Sankthansaften på Sønderstrand i nærheten av byen med et spektakulært bål.

I havneområdet kan du kjøpe ferske skalldyr og fisk. Gå tilbake i tid i Skagen by- og regionalmuseum med en historisk vindmølle, gamle boliger, verksted og fiskerbåter.

Ambisiøse kunstnere vil sette pris på Skagens spektakulære nordlys. Bli med i kunstens verden og besøk Skagens Museum for å få inspirasjon fra de berømte Skagenmalerne. Grenen kunstmuseum drives av den verdensberømte kunstmaleren, Axel Lind, som er kjent for sine sjømotiver.

Gå om bord i "Sandormen", en vogn trukket av en traktor eller gå en fottur til Grenen for å se Nordsjøen og Østersjøen møtes. Her i enden av halvøya flokker trekkfuglene seg i tusenvis to ganger i året. Klatre opp i fyrtårnet, Skagen Fyrbakken, og nyt en majestetisk utsikt.

Reis sørover til Raabjerg Mile, en gigantisk sanddyne som har flyttet seg inntil 15 meter i året i hundrevis av år. Se etter det hvite tårnet til Den Tilsandede Kirke, en historisk kirke som er dekket nesten helt av sanddynene.

Skagen er lett tilgjengelig med fly til København eller Aalborg og deretter med tog eller leiebil derfra. Det er rikelig med overnattingsmuligheter om sommeren.

Utforsk "lysets land" og den pittoreske kystbyen Skagen og kom og se selv hvorfor så mange malere og diktere har blitt inspirert av den naturlige skjønnheten her.

De mest populære hotellene i Skagen

Ruths Hotel
Ruths Hotel
4.5 out of 5
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen
Prisen er 2 614 kr per natt fra 29. nov. til 30. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger ved sjøen og 5 kilometer unna Den Tilsandede kirke, Skagen by- og egnsmuseum og Drachmanns Hus. Dessuten ligger Sandmilen ...

4.6/5Wonderful! (225 anmeldelser)
Fint opphold

"Flott beliggenhet, fantastisk frokost, god service, men litt lytt og slitent rom i Strandhotellet. Nydelig opphold, men ikke så god value for money (ettersom det var veldig, veldig dyrt)."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Ruths Hotel
Skagen Apartments
Skagen Apartments
3 out of 5
Sct. Laurentiivej 41, Skagen
Hent priser

Dette hotellet ligger i Skagen, 0,3 kilometer unna Kulturhus Kappelborg og 4,5 kilometer unna Grenen. Dessuten ligger Skagens museum og Michael & Anna Anchers ...

4.3/5Excellent! (15 anmeldelser)
Flott leilighet, i koselig gate.

"Veldig koselig hotell, med veldig behjelpelig ansatte. Vi hadde en leilighet, i en koselig gate, og bare 2 min gåtur til sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2017

Skagen Apartments
Brøndums Hotel
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Prisen er 1 060 kr per natt fra 29. nov. til 30. nov.

Dette hotellet ved stranden ligger i Skagen, 0,1 kilometer unna Skagens museum og 3,9 kilometer unna Grenen. Dessuten ligger Michael & Anna Anchers Hus og Vippefyret ...

4.2/5Very Good! (207 anmeldelser)
Strålende, men med skjønnhetsfeil.

"Det meste med oppholdet er strålende- som alltid, men enkelte av kelnerne ved lunch og middag var til tider noe vel travle og utålmodige, hvilket gav en liten ripe i lakken."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Brøndums Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Skagen

Hotel Strandvejen Apartment 2
Hotel Strandvejen Apartment 2
3 out of 5
C. S. Mollersvej 7, Skagen
Prisen er 989 kr per natt fra 30. nov. til 1. des.

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Skagen, 0,6 kilometer unna Kulturhus Kappelborg og 5 kilometer unna Grenen. Dessuten ligger Drachmanns Hus og Skagen ...

4.3/5Excellent! (88 anmeldelser)
Sentralt og koselig

"Vi hadde bare en natt her med sen ankomst, men var veldig fornøyd med oppholdet. Leiligheten var enkel men ren. Sen innsjekk fungerte også veldig fint selv om vi kom utenfor resepsjonstid. Ringte bare hotellet, og de var på plass innen 5 minutter for å gi oss nøkkel og informasjon om hvor vi kunne ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Hotel Strandvejen Apartment 2
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Prisen er 1 917 kr per natt fra 22. des. til 23. des.

Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten og 15 kilometer unna Den Tilsandede kirke, Skagens museum og Det Hvide Fyr. Dessuten ligger Vippefyret ...

4.1/5Very Good! (410 anmeldelser)
Flott barnevennlig sted

"Veldig bra sted for familieferie! Veldig bra service og renhold. Det er også kort vei til fine, barnevennlige fasiliteter i nærheten."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Hotel Strandvejen Apartment 3
Hotel Strandvejen Apartment 3
3.5 out of 5
Mollevang 1A, Skagen

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Skagen, 0,3 kilometer unna Skagens museum og 4,1 kilometer unna Grenen. Dessuten ligger Michael & Anna Anchers Hus ...

4.6/5Exceptional! (23 anmeldelser)

"Fantastisk plass og leilighet 👌"…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2020

Hotel Strandvejen Apartment 3
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Skagen

Anmeldelser av Skagen

4.4

Populært reisemål

5 - Fantastisk
3
5 - Fantastisk 37.5%
4 - Bra
5
4 - Bra 62.5%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

Byer nær Skagen