Ferieboliger i Sesimbra

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Sesimbra

California Beach Apartment
3 out of 5
Rua Heliodoro Salgado 1G, Sesimbra, Setúbal, 2970-773
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Sesimbra, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten og en LCD-TV. ...
Green Dream Studio by the beach
3 out of 5
R. Navegador Rodrigues Soromenho, Empreendimento da Falésia, Sesimbra, Setúbal, 2970-644
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Sesimbra, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten og en LCD-TV. ...
Rent4rest Sesimbra Ocean View Studio - Direct Beach Access
3.5 out of 5
Sesimbra, Setúbal District
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Sesimbra, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
LV Premier LA2 Pool AC Garden sea View
4 out of 5
Sesimbra, Setúbal District
Hvis du bor i denne villaen med familievennlig profil i Sesimbra, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), private basseng og en ...
Filipe Village - Casa da Índia
4 out of 5
Rua Eça de Queiroz, 6, Sesimbra, 2970-753
Prisen er 1 041 kr per natt fra 17. okt. til 18. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Sesimbra, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), massasje på rommet og flyplasstransport. Populære ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Perfect!
"Filipe Village was perfect - clean, modern, comfortable, central, and with the most gorgeous view of the ocean. The host was very kind, accommodating, and flexible, and made our stay easy and completely stress free. I highly recommend!!!!! My second favorite part of the apartment (after the view, ..."

Anmeldelse skrevet 8. mai 2021

House with garden near the beach
Du kan bo i denne villaen med familievennlig profil under oppholdet i Sesimbra. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et badeland og parkeringsplasser. Populære ...
Golf & Relax - Quinta do Peru
Quinta do Conde, Setúbal District
Du kan bo i denne villaen med golfmuligheter under oppholdet i Sesimbra. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og parkeringsplasser. ...
Villa Oliveira Beach House
Aldeia do Meco, Setúbal District
Du kan bo i denne ferieboligen med familievennlig profil under oppholdet i Sesimbra. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og parkeringsplasser. ...
4,5/5 Wonderful! (20 anmeldelser)
Nice, spacious and clean!
"The host was very kind and servicemonded! The house is very well equipped and picture perfect. However, on the negative side it must be said that the beds were not alt all good in two of the three bedrooms and the outdoor furniture needs to be upgraded. The location is fine - many places to visit ..."

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2018

Valley House - Aldeia do Meco, Sesimbra
Du kan bo i denne ferieboligen med familievennlig profil under oppholdet i Sesimbra. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og inngjerdede hager. ...
4/5 Very Good! (1 anmeldelse)
Nett und sauber
"Wir haben 5 Tage in dem Haus verbracht. Das Haus war sauber und ist nett eingerichtet. Diogo war sehr hilfreich und freundlich bei der Schluesseluebergabe. Die Straende in der Naehe sind leer und schoen. Ich kann das Haus weiterempfehlen."

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2017

LUXURY SINGLE-FAMILY HOUSE
Quinta do COnde, Distrito de Setúbal
Du kan bo i denne ferieboligen med golfmuligheter under oppholdet i Sesimbra. Stedet har blant annet et badeland, et boblebad og parkeringsplasser. Populære ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sesimbra
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Sesimbra du kanskje er interessert i

Four Points by Sheraton Sesimbra

Four Points by Sheraton Sesimbra

4 out of 5
Rua 4 de Maio, 50, Altinho De Sao Joao, Sesimbra, 2970-621
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Hotel Do Mar

Hotel Do Mar

4 out of 5
Rua General Humberto Delgado, 10, Sesimbra, 2970-628
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 041 kr for en feriebolig i , og opptil 886 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 1.3? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Sesimbra?

Ja, vi har ferieboliger nær de beste attraksjonene i Sesimbra. Det er også mulig å finne et mer bortgjemt alternativ, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Mange av turistene i Sesimbra skryter av spasentrene og strendene. Se dessuten nærmere på sjømatrestaurantene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Sesimbra kan tilby?

Vila Sao & Pompeia: Denne høyt rangerte ferieboligen i Sesimbra ligger i landlige omgivelser og har et utendørs basseng, en terrasse og grill, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Med en terrasse og en hage kan du bare nyte ferien din. Andre gode boliger til leie i Sesimbra er Villa Oliveira Beach House og Valley House - Aldeia do Meco, Sesimbra.

Hvor mange ferieboliger er det i Sesimbra?

Velg blant 127 ferieboliger i Sesimbra på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva er det å finne på i Sesimbra?

Sesimbra strand og Meco-stranden er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Mens du er her, bør du også få med deg Sesimbra Castelo og Setubal Peninsula.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Sesimbra?

En feriebolig er en privat eiendom der du kan overnatte over lengre tid eller i et par dager når du reiser til Sesimbra. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som vaskerom og boblebad så du kan slappe av på samme måte som hjemme. Er du opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og travle resepsjoner, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Det er dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et populært valg for småbarnsfamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Sesimbra
expedia-verifiserte anmeldelser