Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Portugal grunnet COVID-19.

Reiser til Lisboa 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Lisboa med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Lisboa. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Lisboa

Finn de beste områdene og bydelene i Lisboa for aktivitetene du liker best. Les mer om Lisboa

De mest populære hotellene i Lisboa

Lisbon Serviced Apartments Santos
Lisbon Serviced Apartments Santos
4 out of 5
Calçada Marquês de Abrantes, nº 24, Lisboa, Lisbon
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 386 kr per natt fra 25. nov. til 26. nov.
4.6/5Wonderful! (88 anmeldelser)

"I really enjoyed my 8 days stay at Lisbon Serviced Apartments- Santos. It really felt like home. There was everything I needed such as washing machine, dish washer, coffee machine, oven, etc. exception cleaning and check in staff and really easy check out. Would definitely go back."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2020

Lisbon Serviced Apartments Santos
Casa do Príncipe
Casa do Príncipe
4 out of 5
Praça do Principe Real 23, 1st Floor, Lisboa
Prisen er 634 kr per natt fra 25. nov. til 26. nov.
4.5/5Wonderful! (278 anmeldelser)
Et fantastisk opphold sentralt i Lisboa.

"Min søster og jeg hadde 4 netter på Casa do Principe, og er veldig fornøyde med oppholdet. Beliggenheten var perfekt med kort vei til Rato med korrespondanse til hele byen, flyplassen og togstasjonen. Gangavstand til mange av de fineste områdene i Lisboa, og nydelige restauranter i nærheten (Lost ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Casa do Príncipe
H10 Duque de Loulé
H10 Duque de Loulé
4 out of 5
Avenida Duque de Loulé, 81-83, Lisboa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 721 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4.6/5Exceptional! (483 anmeldelser)
Drar gjerne tilbake

"Hotellet er veldig bra på alle måter bortsett fra at baren på toppen stenger 20:00. Hotellet ligger sentralt og ikke på en hvoedgate slik at man også har fordelen med lite trafikk. Drar gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

H10 Duque de Loulé
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Lisboa

Expedias pakkereiser med fly og hotell hjelper deg å spare tid og penger. Vi hjelper erfarne reisende med å finne perfekte pakketilbud på fly og hotell. Pengene du får til overs kan du bruke til å unne deg noen ekstra opplevelser under oppholdet i Lisboa. Oppnå besparelser på opptil $603 ved å bestille en pakkereise. Du behøver ikke å søke på en haug av ulike nettsteder for å gjøre en reisebestilling. Vi har omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår store database, så du kan enkelt finne det du måtte ønske deg. Det vil være vanskelig å finne lavere priser på reiser til Lisboa i Lisboa-distriktet enn hva Expedias kan tilby. Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, siden størstedelen av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Lisboa: steder å besøke

Her får du alle de beste forslagene til hva du bør oppleve på turen til Lisboa. Hent kalenderen og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Hvis du har Lisboa som utgangspunkt for reisen, vil du virkelig ikke gå glipp av Sao Jorge-borgen. Denne velkjente attraksjonen frister besøkende fra alle verdenshjørner. Er du klar til å se hvorfor stedet er så populært? Det finnes flere artige steder å se rett i nærheten hvis du velger å bruke dette området som utgangspunkt. Katedralen i Lisboa og Santa Justa-heisen er bare en gåtur unna. Om du overnatter i dette området, kommer du til å være i gåavstand fra Rossio-plassen. Er du på utkikk etter flere attraksjoner? Parlamentet og Nasjonalt naturhistorisk museum er også velkjente steder.

Flyplassene nærmest Lisboa

Planlegger du turen til Lisboa? Er planen å fly? På Humberto Delgado (LIS) tas du vel imot av gjestfrie ansikter. Flyplassen ligger 6 kilometer nord for selve byen.