Reiser til Porto Santo 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Porto Santo

Gled deg til en skikkelig strandferie i Porto Santo. Når du besøker Porto Santo, kan du blant annet ta en romantisk gåtur, la deg fascinere av den vakre havutsikten og samle skjell på stranden. Mange turister tar turen til Porto Santo-stranden, bare 2 kilometer fra sentrum av byen. Se våre Porto Santo-tilbud for å få mer ut av reisebudsjettet!

Dette bør du vite om Porto Santo

De mest populære hotellene i Porto Santo

Praia Dourada Hotel
Praia Dourada Hotel
3 out of 5
Rua D Estevao De Alencastre Madeira, Porto Santo, 9400161
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 508 kr per natt fra 18. apr. til 19. apr.
508 kr
per natt
18. apr.–19. apr.
7,6/10 Good! (84 anmeldelser)
Rent og hyggelig hotell med god service
"Fantastisk service og informative personalet både i resepsjonen og rengjøringspersonale. De hadde gode anbefalinger til restaurantene, hjelpsom med utflukter og hva man kunne gjøre på øya. Blid og hyggelig og engelskkunnskapen var god. Flott renhold og veldig hjelpsom rengjøringspersonale. Frokosten ..."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2018

Praia Dourada Hotel
Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa
Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa
5 out of 5
Estrada Regional 120, Sitio do Campo de Baixo, Porto Santo, 9400-242
9/10 Wonderful! (46 anmeldelser)
Hotell Pestana på Porto santo
"Vi hadde delte opplevelser på dette oppholdet: Positivt: Hotellets bygg og området rundt. Bassengområdene lå perfekt plassert i forhold til rommene. Veldig gode solsenger. Området var ryddig og rent. Rolig og avslappende atmosfære rundt bassengene. Gode senger. Negativt: Maten! Den smakte ikke i ..."

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2010

Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa
Torre Praia Hotel
Torre Praia Hotel
4 out of 5
Madeira Rua Goulart Medeiros, Porto Santo, 9400-164
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 860 kr per natt fra 13. apr. til 14. apr.
860 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
8,6/10 Excellent! (69 anmeldelser)
HELT GREIT!
"Helt fint. Porto Santo er nettopp Porto Santo. Nærhetr til strand og "senrtum", og små avstander."

Anmeldelse skrevet 19. apr. 2017

Torre Praia Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Porto Santo?
Med priser så lave som , er en pakkereise din inngang til å reise rimelig. Lag din egen reise til Porto Santo ved å velge fra det store utvalget av hoteller, flybilletter og leiebiler.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Porto Santo hvis jeg ikke kan reise?
Det er vanskelig å forutse hva morgendagen bringer, så derfor er det godt å vite at du kan avbestille eller endre pakkereisen til Porto Santo. Hvis bestillingen ble gjort i løpet av de siste 24 timene, kan du ha krav på en refusjon. Hvis bestillingen er gjort for mer enn 24 timer siden, kan det hende at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet vil kreve et gebyr. Ta en titt på vår kundeserviceportal for mer informasjon.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Porto Santo?
Våre pakkereiser til Porto Santo byr på store sparemuligheter for smarte reisende. Du kan spare stort på å sette sammen overnatting, fly og andre aktiviteter til én pakkereise. Men lave priser er bare begynnelsen på din neste drømmeferie. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Uansett budsjett og preferanser, kan du skreddersy en pakke som er helt perfekt for deg.
Hvilke er de beste hotellene i Porto Santo?
Mange som reiser til Porto Santo foretrekker å bo på Hotel Porto Santo & Spa og Cantinho Azul - Sjarmerende bungalow på grunn av den gode servicen og de behagelige sengene. Førstnevnte sted finner du i Pedras Pretas og det andre i Serra de Fora.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Porto Santo?
Smarte reisende bestiller stort sett tidlig. Flyselskapene pleier ofte å markedsføre flybilletter opptil et år før avreise, og det er på dette tidspunktet du kan få tak i riktig billige billetter. Skal du ut og reise neste uke? Det er ikke et problem. Expedia har hele tiden supre tilbud, så du kan få drømmeferien til en rimelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Porto Santo fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – vi gir deg de beste tilbudene. Du trenger bare å velge din favorittkombinasjon. Når du har bestilt, kan du legge til spennende ting som sightseeingaktiviteter. Våre pakkereiser gjør det lett å skreddersy en herlig ferie i Porto Santo.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Porto Santo?
Uansett om du ønsker spennende opplevelser eller avslapning, kan du planlegge ferien nøyaktig som du vil med en pakkereise til Porto Santo. Du får også tilgang til gode rabatter når du kombinerer overnatting med fly og leiebil. Jo mer du inkluderer, desto større besparelser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Porto Santo hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med en pakkereise fra Expedia, er at du selv kombinere flyreiser, hoteller med mer. Vi har over 500 partnerflyselskaper på verdensbasis, så du har rikelig med valgmuligheter når du planlegger reisen din til Porto Santo.

Populære steder å besøke