SeoulSør-Korea

Image for Seoul fasiliteter samt nattbilder, by og blokk

Besøk Seoul

Oppdag Seoul: slott, kulturliv, templer og mye mer!

Opplev den urbane byen Seoul. Her finner du flotte restauranter og interessante museer. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Seoul rådhus og Deoksugung-palasset.

Hvor du bør bo i Seoul

Myeongdong som inkluderer by, shopping og nattbilder

Myeongdong

Spennende butikker er bare én av grunnene til at mange liker Myeongdong, og for å se mer av Seoul er det bare å hoppe på metroen på Euljiro 1-ga stasjon eller Myeong-dong stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Seoul rådhus og Namsan-parken.

Myeongdong
Gangnam, Seoul, Sør-Korea

Gangnam

Gangnam kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Seonjeongneung kongelige graver og COEX konferanse- og utstillingssenter. For å se mer av Yangjae 2-dong er det bare å hoppe på metroen på Guryong stasjon eller Gaepo-dong stasjon.

Gangnam
Dongdaemun, Seoul, Sør-Korea

Dongdaemun

Dongdaemun kan friste med blant annet spennende butikker. Du bør også ta turen til Cheonggyecheon, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Hoegi stasjon eller Cheongnyangni stasjon.

Dongdaemun
Mapo, Seoul, Sør-Korea

Mapo

5/5Exceptional!(1 area review)

God mat er bare én av grunnene til at mange drar til Mapo. For å få med deg attraksjoner som Seoul VM-stadion er det bare å hoppe på metroen på Mangwon stasjon eller Hapjeong stasjon.

Mapo
Shinchon, Seoul, Sør-Korea

Shinchon

God mat gjør Shinchon verdt å besøke. Står sightseeing på planen, bør du få med deg Seodaemun fengselshistoriske museum, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på en t-bane på Sinchon stasjon eller Ewha kvinneuniversitet stasjon.

Shinchon
Koreas krigsminnesmerke som viser moderne arkitektur og skilt i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Yongsan-gu

5/5Exceptional!(1 area review)

God mat er bare én av grunnene til at Yongsan-gu er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet Koreas krigsminnesmerke, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Samgakji stasjon eller Noksapyeong stasjon.

Yongsan-gu

De mest populære hotellene i Seoul

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Lotte Hotel Seoul
Lotte Hotel Seoul
5 out of 5
30, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul, Seoul
1 758 kr
per night
Jan 19 - Jan 20

Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Seoul og 5 minutters gange unna Seoul rådhus og Lotte kjøpesenter. Dessuten ligger Deoksugung-palasset ...

4.5/5Wonderful! (3,127 anmeldelser)

"Kort avstand til subway"…"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2017

Lotte Hotel Seoul
Lotte City Hotel Myeongdong
Lotte City Hotel Myeongdong
4 out of 5
362, Samil-daero, Jung-gu, Seoul
761 kr
per night
Feb 17 - Feb 18

Dette hotellet ligger i Myeongdong og 2 kilometer unna Seoul rådhus, Namdaemun marked og Gwanghwamun. Gyeongbok-palasset ligger 2 kilometer unna. Euljiro 3-ga ...

4.3/5Excellent! (2,839 anmeldelser)
Fantastisk, men overpriset

"Fantastisk hotell som ligger rett i utkanten av Myeongdong og like ved Jongno. Ligger nær mye, men ikke rett ved noe. Mellom to t-banestasjoner. Alt personalet er blidt, høflig og imøtekommende. Fantastisk frokostbuffet. Men litt overpriset."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2018

Lotte City Hotel Myeongdong
L7 Hongdae by LOTTE
L7 Hongdae by LOTTE
4 out of 5
141, Yanghwa-ro, Mapo-gu, Seoul
1 062 kr
per night
Feb 18 - Feb 19

Dette hotellet ligger i Mapo og 5 minutters gange unna Trickeye museum og Hongik-universitetet. Dessuten ligger Seoul VM-stadion og Ewha Woman universitet kun ...

4.4/5Wonderful! (2,080 anmeldelser)
Great stay

"This hotel is superb! We actually came back at the end of our trip to stay here for another few days. It’s clean, at a great location and there is a pool."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

L7 Hongdae by LOTTE

Popular things to do in Seoul

Dongdaemun historiske og kulturelle park
Image for Dongdaemun historiske og kulturelle park

Dongdaemun historiske og kulturelle park

4.5/5(2 reviews)

Utforsk bakgrunnen til Dongdaemun historiske og kulturelle park, et velkjent monument i Seoul. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Gyeongbok-palasset
Image for Gyeongbok-palasset

Gyeongbok-palasset

5/5(1 review)

Lær mer om bakgrunnen til Gyeongbok-palasset, et godt besøkt monument i Seoul. Dette urbane området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

COEX konferanse- og utstillingssenter
Image for COEX konferanse- og utstillingssenter

COEX konferanse- og utstillingssenter

4/5(1 review)

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du går innom COEX konferanse- og utstillingssenter, et populært handleområde i Seoul. Dette kulturelle området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og er kjent for sine mange restauranter.

Nasjonalmuseet i Korea
Image for Nasjonalmuseet i Korea

Nasjonalmuseet i Korea

Ta en kikk på de ulike fascinerende utstillingene ved Nasjonalmuseet i Korea, et godt besøkt museum i Seoul. Dette kulturelle området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, og er kjent for sine mange restauranter.

N Seoul Tower
Image for N Seoul Tower

N Seoul Tower

5/5(2 reviews)

Du vil utforske bakgrunnen til Seoul dersom du stikker innom et velkjent sted som N Seoul Tower. Dette urbane området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Namsan-parken
Image for Namsan-parken

Namsan-parken

Opplev naturen med en tur til Namsan-parken, et populært grøntområde i Seoul. Dette urbane området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Top activities in Seoul

N Seoul-tårnet, Hanok-landsbyen og krigsminnesmerket for Korea
Image for N Seoul-tårnet, Hanok-landsbyen og krigsminnesmerket for Korea

N Seoul-tårnet, Hanok-landsbyen og krigsminnesmerket for Korea

384 kr

Bruk morgenen til å beundre den flotte utsikten over Seoul fra New Seoul-tårnet. Reis deretter tilbake i tid til Joseon-dynastiet mens du rusler rundt i Namsangol Hanok-landsbyen. Avslutt turen med et akademisk blikk på historien om koreakrigen ved krigsminnesmerket.

TURBUSS: EG TOUR BUS [Plattform A, sikkerhet]
Image for TURBUSS: EG TOUR BUS [Plattform A, sikkerhet]

TURBUSS: EG TOUR BUS [Plattform A, sikkerhet]

310 kr

EG TURBUSS Turproduktet går fra Insadong-Hongik Univ. -holdeplassen og går rundt Gyeonggido-provinsen som har en rekke unike steder med komfortabel turbuss bare for utlendinger! (Tre linjer, A-linjen: Gyeonggi Vest sør, B-linjen: Gyeonggi Sør, C-linjen: Gyeonggi Sør) Opplev på Gyeonggido-provinsen med rimelige prisede turer, bakkemoro og meningsfylte steder.

Tur i Icheon keramikklandsby
Image for Tur i Icheon keramikklandsby

Tur i Icheon keramikklandsby

941 kr

Se og lær hvordan du lager tradisjonell koreanske keramikk i keramikklandsbyen Icheon på denne dagsturen fra Seoul. Bli med på keramikkurs, utforsk tradisjonelle koreansk keramikk og – avhengig av ruten som er valgt – besøk den koreanske folkelandsbyen, Yeoju Premium Outlet eller Mok-Ah buddhistiske museum.

Reviews of Seoul

4.7

Top Destination

5 - Excellent
8
5 - Excellent 72.72727272727273%
4 - Good
3
4 - Good 27.272727272727273%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Disappointing
0
2 - Disappointing 0%
1 - Terrible
0
1 - Terrible 0%

4/5 - Good

Verified traveler

Oct 15, 2019

bestiller rom med frokost og blir oppgitt over at de tror dette bare "gjelder" en person pr dobbeltrom

5/5 - Excellent

Verified traveler

Jun 25, 2019

Et utrolig sted å oppleve både alene og med selskap . Nydelige matopplevelser og utrolige attraksjoner på hvert hjørne hvor man møter hyggelige og imøtekommende personer fra lokalsamfunnet. Anbefales å ta seg en tur hit!

Other places like Seoul

Suwon
Image for Suwon
Suwon
Suncheon
Image for Suncheon
Suncheon
Tokyo
Image for Tokyo
Tokyo
Shanghai
Image for Shanghai
Shanghai