Opplev den urbane byen Seoul. Her finner du flotte restauranter og interessante museer. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Seoul rådhus og Deoksugung-palasset.

Kjent for

Shopping, Museer og Slott

Se på kartet

Hvor du bør bo i Seoul

Myeongdong
Bilde av Myeongdong

Myeongdong

Shopping, Elver, Urbant

Spennende butikker er bare én av grunnene til at mange liker Myeongdong, og for å se mer av Seoul er det bare å hoppe på metroen på Euljiro 1-ga stasjon eller Myeong-dong stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Seoul rådhus og Namsan-parken.

Gangnam
Bilde av Gangnam

Gangnam

Shopping, Middag, Kafeer

Gangnam kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Seonjeongneung kongelige graver og COEX konferanse- og utstillingssenter. For å se mer av Yangjae 2-dong er det bare å hoppe på metroen på Guryong stasjon eller Gaepo-dong stasjon.

Dongdaemun
Bilde av Dongdaemun

Dongdaemun

Shopping, Universiteter, Skoger

Dongdaemun kan friste med blant annet spennende butikker. Du bør også ta turen til Cheonggyecheon, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Hoegi stasjon eller Cheongnyangni stasjon.

Jung-gu
Bilde av Jung-gu

Jung-gu

Shopping, Slott, Middag

Namsan-parken og N Seoul Tower er to attraksjoner du bør få med deg i Jung-gu i tillegg til byens spennende butikker. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Chungmuro stasjon eller Dongguk universitet stasjon.

Mapo
Bilde av Mapo

Mapo

Middag, Shopping, Kafeer

God mat er bare én av grunnene til at mange drar til Mapo. For å få med deg attraksjoner som Seoul VM-stadion er det bare å hoppe på metroen på Mangwon stasjon eller Hapjeong stasjon.

Jongno
Bilde av Jongno

Jongno

Slott, Shopping, Museer

Spennende butikker er bare én av grunnene til at mange liker Jongno, og for å se mer av Jongno-1.2.3.4 ga-dong er det bare å hoppe på metroen på Anguk stasjon eller Gyeongbokgung stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Gyeongbok-palasset og Changdeokgung palass.

De mest populære hotellene i Seoul

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av L7 Hongdae by LOTTE
L7 Hongdae by LOTTE
4 out of 5
141, Yanghwa-ro, Mapo-gu, Seoul
986 kr per natt
10. sep.–11. sep.
4.4/5Fantastisk! (1,685 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Mapo og 5 minutters gange unna Trickeye museum og Hongik-universitetet. Dessuten ligger Seoul VM-stadion og Ewha Woman universitet kun ...

4.4/5Fantastisk! (1,685 anmeldelser)
❤️ of the Seoul!

"Loved this place! It is in the ❤️ Easy access to subways, shops and restaurants. Very high tech, staff speaks english very well and service is great! Pool was closed for the season."…"

Anmeldelse skrevet 20. apr. 2019

L7 Hongdae by LOTTE
Bilde av Lotte Hotel Seoul
Lotte Hotel Seoul
5 out of 5
30, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul, Seoul
1 687 kr per natt
8. sep.–9. sep.
4.4/5Fantastisk! (2,740 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Seoul og 5 minutters gange unna Seoul rådhus og Lotte kjøpesenter. Dessuten ligger Deoksugung-palasset ...

4.4/5Fantastisk! (2,740 anmeldelser)

"Kort avstand til subway"…"

Anmeldelse skrevet 19. mar. 2017

Lotte Hotel Seoul
Bilde av ENA Suite Hotel Namdaemun
ENA Suite Hotel Namdaemun
4 out of 5
36, Sejong-daero 11-gil, Jung-gu, Seoul, Seoul
818 kr per natt
10. sep.–11. sep.
4.5/5Fantastisk! (968 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Jung-gu og 10 minutters gange unna Sungnyemun byport og Deoksugung-palasset. Dessuten ligger Cheonggye Plaza og Dongdaemun-markedet kun ...

4.5/5Fantastisk! (968 anmeldelser)
Veldig fint hotell

"Vi var veldig fornøyd med rommet. Passe størrelse og utrolig rent! Beliggenheten rett ved metrostasjonen City Hall gjør at dette hotellet er helt perfekt. I nærheten av både markeder, store shoppingsentre og mange restauranter. Hyggelig betjening også. Det eneste som trekker er frokosten. Den kan ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. apr. 2019

ENA Suite Hotel Namdaemun

Populære severdigheter i Seoul

Dongdaemun-markedet
Bilde av Dongdaemun-markedet

Dongdaemun-markedet

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du stikker innom Dongdaemun-markedet, et godt besøkt shoppingområde i Seoul. Dette kulturelle området er kjent for sine mange restauranter.

Gyeongbok-palasset
Bilde av Gyeongbok-palasset

Gyeongbok-palasset

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Gyeongbok-palasset, en velkjent plass i Seoul full av historie. Dette urbane området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

COEX konferanse- og utstillingssenter
Bilde av COEX konferanse- og utstillingssenter

COEX konferanse- og utstillingssenter

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem når du går innom COEX konferanse- og utstillingssenter, et populært handleområde i Seoul. Dette kulturelle området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og er kjent for sine mange restauranter.

Nasjonalmuseet i Korea
Bilde av Nasjonalmuseet i Korea

Nasjonalmuseet i Korea

Ta en kikk på de ulike fascinerende utstillingene ved Nasjonalmuseet i Korea, et godt besøkt museum i Seoul. Dette kulturelle området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, og er kjent for sine mange restauranter.

N Seoul Tower
Bilde av N Seoul Tower
Bilde levert av Korea Tourism Organization

N Seoul Tower

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker N Seoul Tower, en velkjent plass i Seoul full av historie. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for sine mange restauranter.

Namsan-parken
Bilde av Namsan-parken

Namsan-parken

Opplev naturen med en tur til Namsan-parken, et populært grøntområde i Seoul. Dette kulturelle området har shoppingmuligheter du bør oppleve, og er kjent for de hyggelige kaféene sine.

Toppaktiviteter i Seoul

N Seoul-tårnet, Hanok-landsbyen og krigsminnesmerket for Korea
Bilde av N Seoul-tårnet, Hanok-landsbyen og krigsminnesmerket for Korea

N Seoul-tårnet, Hanok-landsbyen og krigsminnesmerket for Korea

356 kr

Bruk morgenen til å beundre den flotte utsikten over Seoul fra New Seoul-tårnet. Reis deretter tilbake i tid til Joseon-dynastiet mens du rusler rundt i Namsangol Hanok-landsbyen. Avslutt turen med et akademisk blikk på historien om koreakrigen ved krigsminnesmerket.

TURBUSS: EG TOUR BUS [Plattform A, sikkerhet]
Bilde av TURBUSS: EG TOUR BUS [Plattform A, sikkerhet]

TURBUSS: EG TOUR BUS [Plattform A, sikkerhet]

314 kr

EG TURBUSS Turproduktet går fra Insadong-Hongik Univ. -holdeplassen og går rundt Gyeonggido-provinsen som har en rekke unike steder med komfortabel turbuss bare for utlendinger! (Tre linjer, A-linjen: Gyeonggi Vest sør, B-linjen: Gyeonggi Sør, C-linjen: Gyeonggi Sør) Opplev på Gyeonggido-provinsen med rimelige prisede turer, bakkemoro og meningsfylte steder.

Tur i Icheon keramikklandsby
Bilde av Tur i Icheon keramikklandsby

Tur i Icheon keramikklandsby

926 kr

Se og lær hvordan du lager tradisjonell koreanske keramikk i keramikklandsbyen Icheon på denne dagsturen fra Seoul. Bli med på keramikkurs, utforsk tradisjonelle koreansk keramikk og – avhengig av ruten som er valgt – besøk den koreanske folkelandsbyen, Yeoju Premium Outlet eller Mok-Ah buddhistiske museum.

NANTA, en rytmisk komedieforestilling, med transport
Bilde av NANTA, en rytmisk komedieforestilling, med transport

NANTA, en rytmisk komedieforestilling, med transport

519 kr

Nyt en kveld med * NANTA , en svært populær forestilling som i USA er kjent som * Cookin' . Denne teaterforestillingen i koreansk stil bruker rytmiske slagverk i stedet for dialog for å fortelle denne morsomme komedien om fire kokker.

Billett til Seoul 4D Alive-museet + Den dynamiske labyrinten
Bilde av Billett til Seoul 4D Alive-museet + Den dynamiske labyrinten

Billett til Seoul 4D Alive-museet + Den dynamiske labyrinten

111 kr

Alive-museet er det største 4D-kunstmuseet i Korea, på hele 2 500 kvadratmeter. Stimuler sansene dine under besøket og delta i aktiviteter der du kan se, føle, berøre og ta bilder! Det er mer enn 100 kunstverk som dekker lurekunst, mediekunst og objektkunst.

Tradisjonell middag og forestilling på Korea House med transport
Bilde av Tradisjonell middag og forestilling på Korea House med transport

Tradisjonell middag og forestilling på Korea House med transport

1 347 kr

Legg ut på en tidsreise til Joseon-dynastiet, smak på delikatessene, som er laget av gamle oppskrifter, og se en imponerende, tradisjonell danseforestilling. Se autentisk håndverk, som spenner fra gullsmedarbeid til keramikk, og kjøp flotte suvenirer med hjem.

Byer som minner om Seoul

Suwon
Bilde av Suwon
Suwon
Suncheon
Bilde av Suncheon
Suncheon
Trover-bilde tatt av Jeong Young Woo
Tokyo
Bilde av Tokyo
Tokyo
Shanghai
Bilde av Shanghai
Shanghai