Incheon

Reiseguide
Incheon som viser hage, solnedgang og blokk

Sør-Koreas tredje største by er en spennende blanding av politisk historie, moderne handlesentre og underholdningsstrøk og avskjermede øyer utenfor byen.

Havnebyen Incheon har mange fasetter. Besøk stedet der general MacArthur startet invasjonen som endret utfallet av Koreakrigen, og minnestedene og museene til hans ære. På ferie i Incheon kan du spise fersk fisk på de rolige ytterøyene og nyte super shopping og natteliv i byens livlige sentrum.

Som Sør-Koreas viktigste transportknutepunkt har Incheon landets største flyplass, en industrihavn og hovedterminaler for buss og tog innenfor bygrensene. Mange drar rett til Seoul, som ligger bare 36 kilometer østover, men i helgene kommer innbyggerne fra Seoul til Incheon for å slappe av, handle og nyte litt frisk sjøluft.

Incheon er politisk forskjellig fra hovedstaden og berømt for landgangsoperasjonen i 1950. Lokalbefolkningen er ekstremt stolte av dette, og det står en statue av general Douglas MacArthur i Jayu-parken. I Incheon Landing Operation Memorial Hall, der det er gratis inngang, kan du se på bilder som viser hvordan folk levde på den tiden, i tillegg til bilder med et militært tema. Ved siden av minnehallen ligger Incheon Metropolitan City Museum, der du kan lære mer om byens historie og ta del i opplevelser, som for eksempel tradisjonelle spill og håndverk.

Hvis du er ute etter kjøp av merkevarer, flotte restauranter og livlig uteliv, er det sentrale Bupyeong-strøket stedet å dra til. I nærheten ligger Jung-gu, Sør-Koreas eneste "Chinatown". Du kan besøke markedene og prøve smakfull mat på restaurantene.

Ta en tur til Incheon-øyene, som ligger like utenfor kysten. To av de mest populære er Yeongjong-øya og Ganghwado-øya, som har et berømt marked som spesialiserer seg på sivmatter og ginseng.

Et godt undergrunnssystem knytter sammen alle hovedattraksjonene og strøkene i Incheon. Hvis du ikke finner et undergrunnsstopp i nærheten av der du vil dra, vil det nær sagt helt sikkert finnes en bussholdeplass der, så du vil aldri ha problemer med å komme deg rundt i byen. Bruk det gigantiske Northeast Asia Trade Tower, Sør-Koreas høyeste bygning, som et landemerke.

Discover neighborhoods in Incheon

Incheon Airport Transit Hotel - Terminal 2
Incheon Airport Transit Hotel - Terminal 2
2.5 out of 5
Terminal 2 Incheon International Airport, Duty Free Aream Gate 252, 4th Floor, Incheon, Incheon
Prisen er 1 241 kr per natt fra 9. des. til 9. des.
Dette hotellet ligger i Jung-gu og 10 kilometer unna Geuppostranden, BMW Driving Center og Marsianstranden. Dessuten ligger Silmido og Slimi-stranden kun 10 ...
4.1/5 Very Good! (409 anmeldelser)
"No ventilation fan in bathroom,"

Anmeldelse skrevet 20. nov. 2021

Incheon Airport Transit Hotel - Terminal 2
Grand Hyatt Incheon
Grand Hyatt Incheon
5 out of 5
208, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil, Jung-gu, Incheon, Incheon
Prisen er 1 353 kr per natt fra 9. des. til 9. des.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Jung-gu og 10 kilometer unna BMW Driving Center, Geuppostranden og Marsianstranden. Dessuten ligger Silmido og Slimi-stranden ...
4.3/5 Excellent! (1,229 anmeldelser)
"Meget bra hotell"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2019

Grand Hyatt Incheon
Paradise City
Paradise City
5 out of 5
186, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil, Jung-gu, Incheon
Prisen er 2 890 kr per natt fra 7. des. til 7. des.
Dette resort-hotellet i luksuriøs stil ligger i Jung-gu og 10 kilometer unna BMW Driving Center, Geuppostranden og Marsianstranden. Dessuten ligger Silmido og ...
4.6/5 Exceptional! (1,064 anmeldelser)
"직원들이 너무 친절했습니다."

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2021

Paradise City
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Oakwood Premier Incheon
Oakwood Premier Incheon
5 out of 5
165, Convensia-daero, Incheon, Incheon
Prisen er 1 391 kr per natt fra 28. des. til 28. des.
Dette leilighetshotellet i luksuriøs stil ligger i Songdo og 15 minutters gange unna Songdo Convensia konferansesenter og NC Cube kjøpesenter, Canal Walk. Dessuten ...
4.6/5 Exceptional! (1,573 anmeldelser)
"공원과 근접하고 1 층에 카페, 옆에 위치한 쉐라톤 편의점과 롯데마트로 간단한 음료 해결. 여러면에서 위치가 좋습니다"

Anmeldelse skrevet 26. nov. 2021

Oakwood Premier Incheon
The November Stay in Landmark
The November Stay in Landmark
3 out of 5
101, Artcenter-daero 168beon-gil, Yeonsu-gu, Incheon
Prisen er 498 kr per natt fra 5. des. til 5. des.
Denne leiligheten ligger i Songdo og 15 minutters gange unna Incheon havn og NC Cube kjøpesenter, Canal Walk. Dessuten ligger Songdo Central Park og Incheon ...
4.5/5 Wonderful! (11 anmeldelser)
"전반적으로 깔끔하고 좋아요~ 다만 지은지 얼마 안되서 그런가 기분나쁜 냄새가 나서 환기는 필수입니다!"

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2021

The November Stay in Landmark
Noa Residence Incheon Airport
Noa Residence Incheon Airport
2 out of 5
72, Gonghang-ro 424 beon-gil, Incheon, Incheon
Prisen er 409 kr per natt fra 2. jan. til 2. jan.
Denne leiligheten ligger i Jung-gu og 10 kilometer unna BMW Driving Center, Geuppostranden og Marsianstranden. Dessuten ligger SKY72 golfklubb og Silmido kun ...
3.4/5 Good! (131 anmeldelser)
"This "hotel" is inside a commercial and residential building. I arrived at 10:30pm at night. I tried to find how to check in and after 40 minutes trying to figure it out, trying to contact the the hotel through calling, and through expedia I left to find a different hotel. Apparently, I was supposed ..."

Anmeldelse skrevet 14. jun. 2021

Noa Residence Incheon Airport
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Incheon

Populære aktiviteter i Incheon

Byer nær Incheon