Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Seoul

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Aug 6, 2018

God benplass selv om vi hadde økonomibillett :-)

Fly til Seoul

Flyvninger til Seoul

En reise til Seoul er et dypdykk i en fremmed kultur for de fleste nordmenn – maten, skikkene og språket gjør et opphold her til en uforglemmelig opplevelse. Spesielle anledninger som Sokchonje-festivalene i mars og september, Chuseok-festivalen i september og feiringen av Buddhas fødselsdag i slutten av april, innebærer fargerike og underholdende seremonier som vil fascinere hele familien.

Flyreiser til Seoul fra Norge

Du kan fly til Seoul fra norske byer som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger med bare én mellomlanding. Total reisetid er vanligvis mellom tolv og femten timer. Husk at du kan legge inn et lengre stopp der du mellomlander for å få enda en storby med på kjøpet – Amsterdam, Moskva, London og Helsinki er bare noen av alternativene.

Det er en tidsforskjell mellom Norge og Sør-Korea på syv timer under norsk sommertid og åtte timer norsk under vintertid.

Når du har landet på Incheon internasjonale lufthavn, kan du reise inn til Seoul på rundt 30 minutter via tog eller undergrunnsbane. Busser, taxier og leiebiler er også tilgjengelige fra flyplassen.

Planlegg turen til Seoul

En reise til Seoul betyr en opplevelse utenom det vanlige. Sørg for at alle behovene til reisefølget ditt imøtekommes ved å se etter flybilletter til Seoul med den ideelle kombinasjonen av reisetider og flyselskaper på Expedia. Hvis du planlegger godt, kan du finne billige flyreiser til Seoul. Få flyreiser er så behagelige som turen til Seoul. Sjekk hva flyselskapene kan tilby, slik at også maten og underholdningen om bord svarer til forventningene.

Opplev Sør-Korea utenfor Seoul

Selv om trafikken i storbyene kan være såpass voldsom at det lønner seg å bruke kollektivtransport, kan det være en idé å leie bil i Seoul for å se mer av Sør-Korea uten å måtte tenke på billetter og avgangstider. Vær oppmerksom på at det er mange biler på veiene, så den som kjører bilen bør ha god erfaring bak rattet.

Når du kommer ut av storbyen, er mulighetene mange. Seoraksan nasjonalpark er kjent for vakker natur og en rekke aktivitetstilbud. Her kan du gå turer i fjellet, ta kabelbane og beundre buddha-statuene og templene som går i ett med naturen. Hvis du vil se havet, er ikke kysten og Sør-Koreas mange øyer langt unna. Den vakre øya Seonjaedo ligger bare et par timers kjøretur fra Seoul og er en fredelig kontrast til storbyens høye tempo.

Nyttig informasjon om Sør-Korea

Den ideelle tiden for et besøk til Sør-Korea er perioden mellom september og november da dagene ofte er solfylte og klare. Også månedene april og mai er gode reisetidspunkter, men denne perioden er høysesong for turister fra Japan, så du må være tidlig ute med bestilling av hotell i Seoul.

Vaksiner mot hepatitt A og B samt oppfriskningsvaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio anbefales. Sørg for at du tar disse i god tid før avreise.

Med mindre du skal være i Sør-Korea mer enn 90 dager, trenger du ikke visum. Start søket nå og finn billige flybilletter til Seoul. God tur!

Informasjon om flyreiser til Seoul

Ankomstflyplass Seoul
Ankomstflyplassens IATA-kode SEL

Populære flyvninger til Seoul

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.