Reiser til Russland

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Russland

De mest populære hotellene i Russland

The Kowloon Hotel
The Kowloon Hotel
4 out of 5
19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 144 kr per natt fra 20. feb. til 21. feb.
1 144 kr
per natt
20. feb.–21. feb.
3,8/5 Good! (1 027 anmeldelser)
Hotel status.
"Har vært på samme hotel siste 10 år. Ingen oppgradering skjedd, gamle velbrukte tepper på gulvet. Lukter litt gammelt. Renhold på bad kunne ha vært bedre. Bra service, men dyrt å bo på så små rom og i tilegg betale nesten 200 kr. for frokost er ingen inne tier. Tror jeg vil velge mere oppgradert ..."

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

The Kowloon Hotel
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers
5 out of 5
20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
Prisen er 2 017 kr per natt fra 27. feb. til 28. feb.
2 017 kr
per natt
27. feb.–28. feb.
4,3/5 Excellent! (1 032 anmeldelser)
Nice view but there is room to improve
"We stayed at Sheraton for 2 weeks. Booked a harbour view room and requested for espresso machine. Although we were kindly provided with one, however no pods were provided (unlike Hyatt down the road which would kindly provide). The view was nice, hotel in a convenient location but the building needs ..."

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2023

Sheraton Hong Kong Hotel & Towers
Swissotel The Stamford, Singapore
Swissotel The Stamford, Singapore
5 out of 5
2 Stamford Road, Singapore, 178882
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 763 kr per natt fra 10. mar. til 11. mar.
3 763 kr
per natt
10. mar.–11. mar.
4,5/5 Wonderful! (1 024 anmeldelser)
Great stay. Very convenient.
"予約課の方が、親切にEarly check-inのリクエストをしてくださったので、ホテルについたら早朝でも部屋に入ることが出来て、とても助かりました。ホテルのロケーションはMRT City Hall駅と直結しており、周りにバス停も沢山あるので、どこに行くにも便利です。部屋は高層階でも充分シャワーの水圧があり、リノベーション済なのでとてもキレイです。朝食のブュッフェは9時過ぎに行ったところ、ほぼ待たずに席につけました。洋食メインに取りましたが、どれも美味しかったです。野菜類がもっと多かったら、さらに良いと思います。"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2023

Swissotel The Stamford, Singapore
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Russland?
Lag en skreddersydd pakkereise til Russland fra priser så lave som . Velg blant alle kombinasjoner av flyreiser, hoteller og leiebiler for å lage ferien du har tenkt på så lenge. Ikke glem å legge til et par opplevelser!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Russland?
En smart måte å spare på, er å sette sammen en pakkereise til Russland hos Expedia. Begynner du å planlegge nå, kan du spare mye – så lett er det. Vi tilbyr over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Med et så omfattende tilbud kan du uten problem skreddersy ditt neste eventyr.
Hvor bør man bo i Russland?
Moskva er en fantastisk by å besøke. Her finner du for eksempel kjente severdigheter og attraksjoner som Den røde plass og St. Basilios-katedralen. St. Petersburg tiltrekker seg også mange besøkende som ønsker å oppleve noen av de beste attraksjonene i Russland. Det statlige eremitasjemuseet og vinterpalasset og Katarina-palasset og -parken i Tsarskoje Selo er bare et par eksempler.
Hvilke er de beste hotellene i Russland?
Når du ser etter overnattingssteder i Moskva, er Radisson Royal Hotel, Moscow og Hotel Metropol Moscow to bra alternativer. Hvis du også skal en tur til St. Petersburg, kan du for eksempel velge Nevsky Hotel Grand og The Bridge.
Når på året er det best å besøke Russland?
Hva som er den beste tiden å legge turen til Russland, kommer helt an på deg. Hvis du har et stramt budsjett, kan det være lurt å unngå , som anses for å være den dyreste måneden. I finner du som regel de aller beste prisene. Vil du oppleve det yrende livet i høysesongen, er den beste tiden, mens du bør vurdere hvis du gjerne vil unngå større folkemengder.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Russland?
Når du bestiller reisen til Russland tidlig, belønnes du med det største utvalget av lave priser. Flyselskapene begynner gjerne å selge flybilletter opptil et år i forveien, så det kan være smart å kjøpe billett så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for å kunne tilby deg de beste tilbudene som finnes, så det er aldri en dårlig tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Russland fra Expedia?
Expedia har alt du trenger for å bestille en ferie i Russland, men hva pakkereisen skal inneholde, er det du som avgjør. Du kan velge mellom en kombinasjon av leiebiler, flyreiser og hoteller. Ser du også setter interessante utflukter eller opplevelser? Du kan legge til et par etter at du har bestilt. Uansett hvilke preferanser du har, så finnes det en pakkereise som passer deg og dine behov.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Russland?
Du kan spare penger med en pakkereise fra Expedia. Sett sammen flybilletter, leiebiler og overnattingssteder, og nyt godt av lave priser. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Du kan velge blant alt fra strandhus og urbane leiligheter, til trehus og gårder.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Russland hos Expedia?
Ja, absolutt. Expedia har over 500 flyselskaper å velge fra. Med så mange alternativer burde det være lett å finne et flyselskap for reisen din til Russland.
Kan jeg reise til Russland akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er stedet å gå til for å få den seneste informasjonen om reiserestriksjoner og karantenekrav for Russland.

Populære steder å besøke