Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Kaliningrad

Nå er tiden inne for å gjøre feriedrømmene til virkelighet! En ferie i Kaliningrad lar deg være med på en rekke aktiviteter og se flotte severdigheter på både korte og lange turer.

Spar tid og penger med en pakkereise til Kaliningrad

Spar penger med et tilbud på pakkereise hos Expedia. Vi ønsker å gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på hotell og flyreise så du kan spare penger. Med pengene du får tl overs kan du forlenge oppholdet i Kaliningrad.

Slå til på et pakketilbud og spar opptil $603!

Vår imponerende internasjonale database gir deg tilgang til rundt 321,000 hoteller verden rundt og opptil 400 partnerflyselskaper. Dessuten får du fantastiske tilbud.

De fantastiske prisene hos Expedia vil gjøre planleggingen av reisen til Kaliningrad til en lek. Hva venter du på?

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i reiseplanene, ettersom de fleste av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Kaliningrad

Befolkningen i dette området i Kaliningrad utgjør omkring 430 000 mennesker.

Denne byen finner du omtrent 1100 kilometer vest for Moskva, landets hovedstad. Den ligger også 6 kilometer nordvest for Dal'noje.

Hvis du vil ha med hele reisefølget på en morsom tur for å møte lokale dyr, er Kaliningrad Zoo det rette stedet. Ta med deg et kart i informasjonssenteret, slik at du raskt kan finne dyrene du har lyst til å se.

En dag blant en samling av planter og blomster på Goethe-Institut kan du være sikker på at blir bra.

Hvis du vil bruke litt tid ute i det fri, dra til Kaliningrad sentrale park. Skulpturpark er også bra for å sette seg ned og lese litt i det grønne.

Kaliningrad regionale turistinformasjon har rikelig med turistinformasjon, og er det beste stedet å dra til for å finne ut hva som pågår i Kaliningrad.

Tilbring en lærerik morgen på Ravmuseet eller Kosmonautmonumentet, to av de beste kulturinstitusjonene her. Hvis du er glad i å besøke museer mens du er på ferie, kan du stikke innom Ravmuseet eller Kosmonautmonumentet.

Hvis du vil lære mer om marinehistorie, bør du planlegge et besøk til Museumsskip eller B-413 ubåtmuseum. Se nærmere på nautiske gjenstander på Museumsskip eller B-413 ubåtmuseum.

De flotte gjenstandene på Museum for verdenshavet er mer enn bare gøy å se på, men de har også en viktig rolle når det gjelder å hjelpe oss med å forstå vår naturlige verden. Hvis du kunne tenke deg å finne ut mer om kultur- og naturhistorie, bør du dra innom Museum for verdenshavet.

De vakre verkene på Kaliningrad kunstgalleri og Kaliningrad-avdelingen av det nasjonale senteret for samtidskunst er ganske imponerende. Spør en ansatt om mer informasjon om kunstnerne hvis du er fascinert av det du ser.

Det finnes alltid noe nytt å lære om historie på Blindage-museet. Det kan dessuten være morsomt å se de utstilte gjenstandene på Friedland-porten museum og Kaliningrad regionale historie- og kunstmuseum.

For å lære om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Donna-tårnet og Ausfaler-porten. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Grolman-bastionen og Königsberg gamle børs. Dra til områdets historiske monumenter og bygninger og start den lokale historieomvisningen.

Honningbroen og Trebroen er flotte historiske konstruksjoner som vil stå i årene som kommer.

Friedrichsburg-porten og Fort V König Friedrich Wilhelm III er to gamle festninger. Du kan også besøke Det femte fortet.

Sett av litt tid til å se de fantastiske slottene og vakttårnene i området. Oppdag middelalderens eleganse og den komplekse historien på Waldau slott, Georgenburg slott og Neuhausen slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Kristus frelserens katedral og Königsberg domkirke. Hvis du er interessert i å se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Maria Louise-kirken og Korskirken. Du kan også dra til Maria Louise-kirken eller Korskirken.

Overnatting i Kaliningrad

Har du ikke bestemt deg for hvor du skal bo på ferien i Kaliningrad? Før du reiser, kan du bestille et av de 26 overnattingsstedene i Kaliningrad på Expedias nettsted.

Radisson Hotel Kaliningrad i Pobedy Square 10 og Hotel Nesselbeck i Centralniy Pereulok 7 er fine eksempler på topprangerte hoteller i Kaliningrad. Mer budsjettvennlige hotellalternativer som har fått gode anmeldelser, er KoikaGo i Bogdana Hmelnitskogo 33-37 og Fridrichshoff i Chkalova 31A.


De beste hotelltilbudene i Kaliningrad

Vis alle de 110 overnattingsstedene i Kaliningrad
Crystal House Suite Hotel & Spa 1 062 kr
Anmeldelse skrevet 10. mai 2019
Mer informasjon
 
Crystal House Suite Hotel & Spa

Crystal House Suite Hotel & Spa

Sergeyeva Street 4, Kaliningrad
   
  4,8 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Wir hatten einen wirklich richtig schönen Aufenthalt, perfekter Empfang, wunderschönes großzügiges Zimmer, bequemes Bett, Fernsehen mit neun deutschen Programmen....tollen Balkon mit Blick über den Schloßteich bis zum Dom. Das Frühstück läßt keine Wünsche offen, Eistation mit Koch und eins der besten ...

  Radisson Hotel Kaliningrad 641 kr
  Anmeldelse skrevet 6. okt. 2015
  Mer informasjon
   
  Radisson Hotel Kaliningrad

  Radisson Hotel Kaliningrad

  Pobedy Square 10, Kaliningrad
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Vi var alle svært fornøyde med oppholdet. Flotte rom og god service fra betjeningen. Det er et lite minus at frokosten ikke er inkludert i prisen. Men dette koster ikke mer enn rundt 60 kr per person. Far og 4 sønner.

   Hotel ibis Kaliningrad Center 567 kr
   Anmeldelse skrevet 23. aug. 2015
   Mer informasjon
    
   Hotel ibis Kaliningrad Center

   Hotel ibis Kaliningrad Center

   Moskovsky Prospekt 52, Kaliningrad
     
    4,3 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Very good hotel in the citycenter of Kaliningrad. Taxis outside the hotel. Good breakfast, but it is the same every day. Good friendly service, but I missed better information about sightseeing and restaurants in Kaliningrad Oblast. I enjoyed my stay and I would recommend it to other customers.

    Hotel Kaiserhof 820 kr
    Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018
    Mer informasjon
     
    Hotel Kaiserhof

    Hotel Kaiserhof

    Oktyabrskaya Str. 6A, Kaliningrad
      
     4,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fint hotell,med god service og beliggenhet. Gode fasiliteter på hotellet.

     Chaika Hotel 567 kr
     Anmeldelse skrevet 12. jan. 2019
     Mer informasjon
      
     Chaika Hotel

     Chaika Hotel

     Pugacheva Street 13, Kaliningrad
       
      4,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Everything is ok. Good location. Excellent breackfast.

      Hotel Kaliningrad 583 kr
      Anmeldelse skrevet 15. jul. 2017
      Mer informasjon
       
      Hotel Kaliningrad

      Hotel Kaliningrad

      81 Leninsky Avenue, Kaliningrad
        
       4,0 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Sentral beliggenhet, lett å komme fram til flere områder ved å gå. Hotellet har en bra resepsjon, flott Sushi restaurant og flere kjøpesentere i nærheten.

       Zolotaya Bukhta 325 kr
       Anmeldelse skrevet 20. apr. 2019
       Mer informasjon
        
       Zolotaya Bukhta

       Zolotaya Bukhta

       53, Bogdan Khmelnitsky Street, Kaliningrad
         
        4,1 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        The hotel is situated in a quiet street yet right in the center of the city which means you can get to everywhere you need very easy and quickly. The hotel itself is everything you need - quiet, clean and tidy. Professional and friendly staff. Will stay there again when I am in Kaliningrad

        Baltica Hotel 244 kr
        Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018
        Mer informasjon
         
        Baltica Hotel

        Baltica Hotel

        Moskovskiy pr., 375, Kaliningrad
          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Остановились только на ночь,командировка рабочая,все устроило,спасибо.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.