Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


City Destination Guide

Dra til St. Petersburg når du vil av gårde på en fantastisk ferie.

Spar tid og penger med en pakkereise til St. Petersburg

Expedia har tilbud på hotell og flyreise som venter deg. Erfarne kunder er klar over at fly- og hotellpakker er den beste måten å spare både tid og penger på. Med pengene du får tl overs kan du forlenge oppholdet i St. Petersburg.

Få besparelser på så mye som $603 ved å benytte deg av et pakketilbud.

Vi vil gjerne at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår internasjonale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt gjør jobben enklere.

Det skal nok godt gjøres å finne bedre priser på reiser til St. Petersburg enn hos Expedia.

Du kan gjøre endringer i reiseplanene hos oss, siden vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre bestillinger.

Pakkereiser til St. Petersburg

Hovedstaden i landet, Moskva, befinner seg 630 kilometer sørøst for St. Petersburg, mens Koltushi ligger 18 kilometer lenger øst.

Hvis du reiser med barn, vil du sannsynligvis sette av litt tid til å besøke et par av de høyt elskede familievennlige attraksjonene i området. Ikke gå glipp av St. Petersburg skrekkmuseum og Divo Ostrov. St. Petersburg vokskabinett er også verdt et besøk.

Om du er glad i dyr og er på besøk i St. Petersburg, kan du ta en tur til de ulike dyrene på Leningradskiy dyrepark. Hvis du har dårlig med tid, er det bare å ta med deg et kart, så du ikke går uten å ha sett høydepunktene i dyreparken.

En dag blant en rekke flotte planter på St. Petersburg botaniske hage blir garantert hyggelig.

Når det er tid for en pause, pakk en piknik og finn et stille hjørne på et av områdets grønne steder, som Sommerhagen eller Petrovsky park. Moskovskij seierspark og Verkhnij-parken er to andre flotte steder å tilbringe en avslappende dag.

Naturinteresserte reisende drar ofte til Nyholland-øya og Kirov-parken når de ønsker en pause. Setter du pris på naturen? Ta en tur til Nyholland-øya og Kirov-parken.

Sett av litt tid til å besøke noen av de mange kulturinstitusjonene i området. Museet for forsvaret og beleiringen av Leningrad og Sjøfartsmuseet i den gamle børsen tilbyr en rekke fascinerende utstillinger. Museum for folkelitteratur og Kaffemuseum er også verdt et besøk.

Reisende med interesse for sjøfartshistorie bør planlegge en reise til Museum for undervannsbåten C-189 eller Isbryteren Krasin. Reisende som vil vite mer om maritime tradisjoner kan ta turen til Museum for undervannsbåten C-189 eller Isbryteren Krasin.

Step inside the science domain for a few hours and head over to Planetarium or Pulkovo observatorium. Challenge your mind by examining the interesting range of gadgets and other inventions being exhibited. For even more learning opportunities, you should stop at Vasilij Dokutsjaev-museet for jordsmonnskunnskap and LabyrinthUm.

Jorda vår er et rart og fantastisk sted. Hvis du av en eller annen grunn ikke er enig, bør en dag på Arktisk og antarktisk museum og Antropologisk og etnografisk museum være nok til å få deg til å endre mening. Zoologisk museum skilter også med et fantastisk utvalg.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier i alle størrelser. Opplev den kule atmosfæren på Statlig russisk museum eller Ermitasjen lager. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Kunstakademiet og Brukskunstmuseet.

Dra tilbake til fortiden og oppdag historier fra tidligere år på Matjusjin-huset og Kirovs leilighet og museum. Kirovskij Zavod museum for histoie og teknologi og Statlig museum for Russlands politiske historie er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Kirovskij Zavod museum for histoie og teknologi eller Statlig museum for Russlands politiske historie.

Reis tilbake i tid med et besøk til Narva triumfbue eller Russlands grunnlovsrett, bare to av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Manege utstillingshall og Peter den stores hytte. Der kan du lære mer om gamle dager.

Ta deg tid til å besøke Den italienske bro eller Blagovesjtsjenskij-broen, som er to stolte eksempler på byggeteknikk. Vi er sikre på at du vil like det du ser! Litejnyj-broen og Løvebroen er et par andre flotte konstruksjoner som du kanskje vil legge til listen. Der kan du også gå ved flotte eksempler på god gammel byggeteknikk.

Et besøk til Peter og Paul-festningen og Kronstadt fort kan gi deg mer informasjon om St. Petersburg's militærhistorie. Du kan også stikke innom Gosudarev bastion.

Flere av regionens rikeste personligheter har kalt Det statlige eremitasjemuseet og vinterpalasset og Katarina-palasset og -parken i Tsarskoje Selo sitt «hjem» gjennom årene. Husk å få tatt et par bilder mens du betrakter den flotte utsmykningen og det vidunderlige interiøret. Peterhof palass og hage og Alexander-palasset er to andre statelige hjem som har en rekke spennende historier å fortelle. Når du er der kan du gå rundt de frodige hagene og lære mer om disse storslåtte hjemmene.

Slott som Mikhajlovskij-palasset har fungert godt som forsvarsstrukturer i lange tider.

Lær mer om områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Frelseren av blodsutgytelsens kirke og Kazan-katedralen. Hvis du vil utforske flere religiøse steder, kan du dra til Isak-katedralen og Treenighetskatedralen. Du kan også utforske Isak-katedralen og Treenighetskatedralen.

Er du på utkikk etter noe litt annerledes? Dra til Loft Project ETAGI, Russlands nasjonalbibliotek eller Boris Jeltsin presidentbibliotek. Tror du at du har sett alt som er å se i St. Petersburg? Ikke glem Loft Project ETAGI, Russlands nasjonalbibliotek og Boris Jeltsin presidentbibliotek.

Overnatting i St. Petersburg

Expedias hotellguide for St. Petersburg inneholder så mange som 410 hoteller og leiligheter av både den eksklusive og rimeligere sorten, slik at det blir enkelt for deg å finne et godt overnattingssted på dette populære reisemålet.

Ser du etter et hotell som er helt i toppsjiktet, vil du garantert finne et flott rom på Rocco Forte Astoria Hotel i 39, Bolshaya Morskaya str eller Trezzini Palace Hotel i 21 University Embankment. Hvis du ser etter billigere alternativer, kan du undersøke Art-House Guest House i Marata Street 10-6 og Rinaldi at Petrogradskaya i Bolshoy Prospect Building 74.


Guide til St. Petersburg


De beste hotelltilbudene i St. Petersburg

Vis alle de 2 217 overnattingsstedene i St. Petersburg
Corinthia Hotel St Petersburg 972 kr
Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019
Mer informasjon
 
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, St. Petersburg
   
  4,4 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Flott hotell med sentral beliggenhet. God service og svært vennlig personale. Hyggelig atmosfære i lobby / bar. Fin frokost.

  Petro Palace Hotel
  Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019
  Mer informasjon
   
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
    
   4,4 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Veldig bra beliggenhet på hotellet, midt i sentrum! Rimelige priser i suvernirbutikken inne i hotellet. Noe variert service fra de ansatte. Sliten standard på hotellet men godt renholdt. Jacuzzien var lunken, noe som gjorde opplevelsen da vi skulle bade dårligere. Frokostbuffeten var ok.

   Belmond Grand Hotel Europe
   Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019
   Mer informasjon
    
   Belmond Grand Hotel Europe

   Belmond Grand Hotel Europe

   1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, St. Petersburg
     
    4,7 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    This hotel has the most perfect location and rooms with balcony offer a perfect city view. Unfortunately, our balcony did not have any chairs or table so could not be used much... Breakfast is amazing with good service, but be aware breakfast is not included in price so the stay becomes very expensive. ...

    Majestic Boutique Hotel DeLuxe 1 118 kr
    Anmeldelse skrevet 5. mai 2019
    Mer informasjon
     
    Majestic Boutique Hotel DeLuxe

    Majestic Boutique Hotel DeLuxe

    Sadovaya, 22, St. Petersburg
      
     4,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Blide, dyktige og serviceinnstilte medarbeidere i alle roller - spesielt imponert av innsatsen fra concierge Anna L. Plettfritt renhold, gode senger og fint bad med alt nødvendig utstyr. Smakfull og stor frokostbuffet, deilig middag i restauranten. Perfekt beliggenhet med gangavstand til de mest ...

     Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg 867 kr
     Anmeldelse skrevet 8. mai 2019
     Mer informasjon
      
     Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg

     Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St Petersburg

     Building ZD 41, Pulkovskoe Shosse 41, Pulkovskoye Shosse Moskovskii Rayon, St. Petersburg
       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Nærhet til flyplass pga tidlig morgenfly. Litt dårlig skilting til inngang og resepsjon.

      Rocco Forte Astoria Hotel 1 922 kr
      Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Rocco Forte Astoria Hotel

      Rocco Forte Astoria Hotel

      39, Bolshaya Morskaya str., St. Petersburg
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Overall everything is delivered to perfection. There is great attention to details to make customers satisfied. This is a reflection of excellent management

       Nevsky Forum Hotel 921 kr
       Anmeldelse skrevet 4. des. 2018
       Mer informasjon
        
       Nevsky Forum Hotel

       Nevsky Forum Hotel

       69 Nevsky Pr, St. Petersburg
         
        4,5 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Et meget rolig hotell, kjempehyggelig personal. Fin komfort, rent og rolig.Ligger i nærheten av alt som hovedgate kan tilby,inkludert shopping og matopplevelser. Og ikke minst: hotellets restaurant er over alle forventninger! Skikkelig gourmet mat.

        Solo Sokos Hotel Palace Bridge 831 kr
        Anmeldelse skrevet 25. nov. 2018
        Mer informasjon
         
        Solo Sokos Hotel Palace Bridge

        Solo Sokos Hotel Palace Bridge

        Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, St. Petersburg
          
         4,4 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         We had a very nice stay at Solo Soko. The SPA area is amazing, and really big compared with other hotels I have stayed at.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.