Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til St. Petersburg

Dra til St. Petersburg når du vil av gårde på en fantastisk ferie.

Pakkereiser til St. Petersburg

Hovedstaden i landet, Moskva, befinner seg 630 kilometer sørøst for St. Petersburg, mens Koltushi ligger 18 kilometer lenger øst.

Hvis du reiser med barn, vil du sannsynligvis sette av litt tid til å besøke et par av de høyt elskede familievennlige attraksjonene i området. Ikke gå glipp av St. Petersburg skrekkmuseum og Divo Ostrov. St. Petersburg vokskabinett er også verdt et besøk.

Om du er glad i dyr og er på besøk i St. Petersburg, kan du ta en tur til de ulike dyrene på Leningradskiy dyrepark. Hvis du har dårlig med tid, er det bare å ta med deg et kart, så du ikke går uten å ha sett høydepunktene i dyreparken.

En dag blant en rekke flotte planter på St. Petersburg botaniske hage blir garantert hyggelig.

Når det er tid for en pause, pakk en piknik og finn et stille hjørne på et av områdets grønne steder, som Sommerhagen eller Petrovsky park. Moskovskij seierspark og Verkhnij-parken er to andre flotte steder å tilbringe en avslappende dag.

Naturinteresserte reisende drar ofte til Nyholland-øya og Kirov-parken når de ønsker en pause. Setter du pris på naturen? Ta en tur til Nyholland-øya og Kirov-parken.

Sett av litt tid til å besøke noen av de mange kulturinstitusjonene i området. Museet for forsvaret og beleiringen av Leningrad og Sjøfartsmuseet i den gamle børsen tilbyr en rekke fascinerende utstillinger. Museum for folkelitteratur og Kaffemuseum er også verdt et besøk.

Reisende med interesse for sjøfartshistorie bør planlegge en reise til Museum for undervannsbåten C-189 eller Isbryteren Krasin. Reisende som vil vite mer om maritime tradisjoner kan ta turen til Museum for undervannsbåten C-189 eller Isbryteren Krasin.

Step inside the science domain for a few hours and head over to Planetarium or Pulkovo observatorium. Challenge your mind by examining the interesting range of gadgets and other inventions being exhibited. For even more learning opportunities, you should stop at Vasilij Dokutsjaev-museet for jordsmonnskunnskap and LabyrinthUm.

Jorda vår er et rart og fantastisk sted. Hvis du av en eller annen grunn ikke er enig, bør en dag på Arktisk og antarktisk museum og Antropologisk og etnografisk museum være nok til å få deg til å endre mening. Zoologisk museum skilter også med et fantastisk utvalg.

Ønsker du å se litt kunst? Her kan du finne gallerier i alle størrelser. Opplev den kule atmosfæren på Statlig russisk museum eller Ermitasjen lager. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Kunstakademiet og Brukskunstmuseet.

Dra tilbake til fortiden og oppdag historier fra tidligere år på Matjusjin-huset og Kirovs leilighet og museum. Kirovskij Zavod museum for histoie og teknologi og Statlig museum for Russlands politiske historie er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan fortsette ferden på Kirovskij Zavod museum for histoie og teknologi eller Statlig museum for Russlands politiske historie.

Reis tilbake i tid med et besøk til Narva triumfbue eller Russlands grunnlovsrett, bare to av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Manege utstillingshall og Peter den stores hytte. Der kan du lære mer om gamle dager.

Ta deg tid til å besøke Den italienske bro eller Blagovesjtsjenskij-broen, som er to stolte eksempler på byggeteknikk. Vi er sikre på at du vil like det du ser! Litejnyj-broen og Løvebroen er et par andre flotte konstruksjoner som du kanskje vil legge til listen. Der kan du også gå ved flotte eksempler på god gammel byggeteknikk.

Et besøk til Peter og Paul-festningen og Kronstadt fort kan gi deg mer informasjon om St. Petersburg's militærhistorie. Du kan også stikke innom Gosudarev bastion.

Flere av regionens rikeste personligheter har kalt Det statlige eremitasjemuseet og vinterpalasset og Katarina-palasset og -parken i Tsarskoje Selo sitt «hjem» gjennom årene. Husk å få tatt et par bilder mens du betrakter den flotte utsmykningen og det vidunderlige interiøret. Peterhof palass og hage og Alexander-palasset er to andre statelige hjem som har en rekke spennende historier å fortelle. Når du er der kan du gå rundt de frodige hagene og lære mer om disse storslåtte hjemmene.

Slott som Mikhajlovskij-palasset har fungert godt som forsvarsstrukturer i lange tider.

Lær mer om områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Frelseren av blodsutgytelsens kirke og Kazan-katedralen. Hvis du vil utforske flere religiøse steder, kan du dra til Isak-katedralen og Treenighetskatedralen. Du kan også utforske Isak-katedralen og Treenighetskatedralen.

Er du på utkikk etter noe litt annerledes? Dra til Loft Project ETAGI, Russlands nasjonalbibliotek eller Boris Jeltsin presidentbibliotek. Tror du at du har sett alt som er å se i St. Petersburg? Ikke glem Loft Project ETAGI, Russlands nasjonalbibliotek og Boris Jeltsin presidentbibliotek.

Expedias hotellguide for St. Petersburg inneholder så mange som 359 hoteller og leiligheter av både den eksklusive og mer budsjettvennlige typen, slik at det er lett for deg å finne det perfekte stedet å sove i denne spennende byen.

To eksempler på eksklusive hotellalternativer i St. Petersburg er Rocco Forte Astoria Hotel i 39, Bolshaya Morskaya str og Belmond Grand Hotel Europe i 1/7 Mikhailovskaya street. Art-House Guest House i Marata Street 10-6 og Rinaldi at Petrogradskaya i Bolshoy Prospect Building 74 er også to overnattingssteder det er verdt å undersøke hvis du reiser på budsjett.


Guide til St. Petersburg


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i St. Petersburg

Vis alle de 2 304 overnattingsstedene i St. Petersburg
Corinthia Hotel St Petersburg 858 kr
Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019
Mer informasjon
 
Corinthia Hotel St Petersburg

Corinthia Hotel St Petersburg

Nevsky Prospect, 57, St. Petersburg
   
  4,4 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  The hotel is quite good. The staff at the reception offer very good service. The room was spacious and clean. We had reserved a room for three people but it wasn’t ready for that when we arrived. It was however fixed quickly. The breakfast was great. There was one strange episode that happened the ...

  Petro Palace Hotel 883 kr
  Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019
  Mer informasjon
   
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, St. Petersburg
    
   4,4 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Veldig bra beliggenhet på hotellet, midt i sentrum! Rimelige priser i suvernirbutikken inne i hotellet. Noe variert service fra de ansatte. Sliten standard på hotellet men godt renholdt. Jacuzzien var lunken, noe som gjorde opplevelsen da vi skulle bade dårligere. Frokostbuffeten var ok.

   Solo Sokos Hotel Palace Bridge 693 kr
   Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Solo Sokos Hotel Palace Bridge

   Solo Sokos Hotel Palace Bridge

   Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, St. Petersburg
     
    4,4 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Fantastisk flott spa-avdeling! Deilig frokost og ok beliggenhet. Ca 13 min å gå til hovedgate. Romslige rom med god løsning på bad.

    Best Western Plus Centre Hotel 432 kr
    Anmeldelse skrevet 2. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Best Western Plus Centre Hotel

    Best Western Plus Centre Hotel

    Ligovsky pr.41/83, St. Petersburg
      
     4,1 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Veldig sentralt beliggenhet, kort vei til kjøpesenter

     Kempinski Hotel Moika 22 1 658 kr
     Anmeldelse skrevet 6. sep. 2016
     Mer informasjon
      
     Kempinski Hotel Moika 22

     Kempinski Hotel Moika 22

     22, Moika River Embankment, St. Petersburg
       
      4,6 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Veldig bra, god service. Dyrt å spise og drikke på hotellet men det er mange god alternativer i nærheten.

      Rocco Forte Astoria Hotel 1 751 kr
      Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Rocco Forte Astoria Hotel

      Rocco Forte Astoria Hotel

      39, Bolshaya Morskaya str., St. Petersburg
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Overall everything is delivered to perfection. There is great attention to details to make customers satisfied. This is a reflection of excellent management

       Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg 541 kr
       Anmeldelse skrevet 5. sep. 2018
       Mer informasjon
        
       Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

       Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

       5/19, Liteyny pr., St. Petersburg
         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Flott hotell relativt sentralt i St Petersburg med vennlig og hjelpsom stab. Plasseringen av hotellet er i grei gå avstand til mange av severdighetene i byen. Rene rom og god frokost med et godt utvalg og mulighet for å bestille fra menyen.

        Belmond Grand Hotel Europe 2 059 kr
        Anmeldelse skrevet 21. apr. 2019
        Mer informasjon
         
        Belmond Grand Hotel Europe

        Belmond Grand Hotel Europe

        1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, St. Petersburg
          
         4,7 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         This hotel has the most perfect location and rooms with balcony offer a perfect city view. Unfortunately, our balcony did not have any chairs or table so could not be used much... Breakfast is amazing with good service, but be aware breakfast is not included in price so the stay becomes very expensive. ...

         De beste tingene å gjøre i St. Petersburg

         Se de 19 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i St. Petersburg