Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller som ligger i Trastevere

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Trastevere i Roma

WRH Trastevere
Via San Crisogono 40, Roma, RM
853 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.3/5Excellent! (118 anmeldelser)
Hyggelig hotell nær "alt".

"Stort rom, god seng, rent, litt støy fra gaten nedenfor, noe lytt. Alt i alt et godt alternativ i Trastevere-området."…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2018

WRH Trastevere
Palazzo Baj Guest House in Trastevere
2 375 kr
per natt
4. apr.–5. apr.
4.8/5Exceptional! (86 anmeldelser)

"Muy limpio, centrico para ver tanto el Trastevere como el resto de roma. Agradable, como en casa. Es un bajo en una calle de bastante tráfico, lo peor diría que el ruido."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Palazzo Baj Guest House in Trastevere
RIPENSE IN TRASTEVERE
Via Ripense, 4, Roma
1 277 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.7/5Exceptional! (239 anmeldelser)

"Skulle ha en langweekend i Roma. Ren fornøyelse og opplevelsestur."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

RIPENSE IN TRASTEVERE
Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
6 011 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.5/5Wonderful! (705 anmeldelser)
Sømløs service i flotte omgivelser

"Dette er et ekte 5-stjerners hotell. Service og kvalitet er godt gjennomført! Alle som jobber ved hotellet viser genuin serviceinnstilling, og dette er en av de beste hotellopplevelsene jeg har hatt. Rommet var i akkurat passe størrelse, renholdet var veldig bra utført til enhver tid, og hele hotellet ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2019

Villa Agrippina Gran Meliá - The Leading Hotels of the World
Trastevere Royal Suite
Viale Trastevere, 75, Roma
Hent priser
4.6/5Exceptional! (88 anmeldelser)

"Et veldig sentralt sted for alle som vil bevege seg rundt til fots i Roma. Fantastisk fint bad og rom. God seng og gode puter. Veldig service innstilte medarbeidere."…"

Anmeldelse skrevet 12. jun. 2018

Trastevere Royal Suite
Relais Le Clarisse a Trastevere
Via Cardinale Merry del Val, 20, Roma, RM
1 752 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.4/5Wonderful! (367 anmeldelser)
Veldig bra. Anbefales

"Hyggelig opphold med svært imøtekommende personale. Sentral beliggenhet. Rolig."…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2019

Relais Le Clarisse a Trastevere
Sonder - Trastevere
1 413 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.7/5Exceptional! (6 anmeldelser)

"La casa è in una posizione incredibile, a due passi da Piazza Trilussa. Spazi ampi, mobili nuovi e super pulita."…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Sonder - Trastevere
Hotel Trastevere
3 out of 5
Via Luciano Manara 24A/25, Roma, RM
561 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
3.9/5Very Good! (147 anmeldelser)
Bra beliggenhet

"Veldig bra beliggenhet i hjertet av trastevere. Det var veldig lytt på hotellrommet og man hører de andre gjestene godt. Rent og pent ellers."…"

Anmeldelse skrevet 29. mai 2017

Hotel Trastevere
Horti 14 Borgo Trastevere
Via di S. Francesco di Sales 14, Roma, Città Metropolitana di Roma
2 828 kr
per natt
28. apr.–29. apr.
4.7/5Exceptional! (32 anmeldelser)

"Nice new hotel. Used to be a wood factory. Has a style. Tresdevere area, newest place to stay, go for it !"…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Horti 14 Borgo Trastevere
Magia a Trilussa
Vicolo del bologna 78, Roma, RM
1 460 kr
per natt
4. apr.–5. apr.
4.5/5Wonderful! (76 anmeldelser)
👍👍👍

"Super god betjening. Værelset var fint. Tæt på en masse hyggelige restauranter, bar og caféer."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2019

Magia a Trilussa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trastevere
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Trastevere i Roma

Hotell Trastevere: Hvis du har tenkt til å besøke Trastevere i Roma, kan du finne en rekke hoteller for reisen din her på Expedia. Bare velg datoene du skal reise, og finn de beste tilbudene for hotell i Trastevere. Se på stjernemerkingen ved siden av hotellnavnet eller les brukeranmeldelsene for å finne hotellklassen du er ute etter.

Uansett om trenger billig overnatting i Trastevere eller er ute etter en mer luksuriøs opplevelse, kan du enkelt finne et lokalet som passer utmerket for deg. Hvis du vil ha spesielle fasiliteter, som spa, basseng, barneklubb eller lignende, kan du filtrere søket. Det kan også hende at du finner et supertilbud for overnatting i Trastevere.

Reise til Trastevere

Hvis du skal fly til Trastevere, kan du enkelt ta tog eller buss fra flyplassen Leonardo da Vinci i Roma. Fra togstasjonen kan du ta trikk 8 videre til destinasjonen din, eller taxi om du ønsker dette. Det er også mulig å leie bil i Trastevere, men vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne parkeringsplasser i sentrum av bydelen, samt at det ikke er tillatt for ikke-fastboende å parkere der etter det har blitt mørkt. Hvis du likevel ønsker bil, kan du finne hoteller i Trastevere som tilbyr gratis parkering.

Trastevere i Roma

Navnet Trastervere kommer fra latinske «Trans Tiberim» som betyr på andre siden av Tiber. Bydelen har historie helt tilbake til antikkens Roma, da bebyggelsen var begrenset til området rundt Tiber-elven. Atmosfæren i bydelen er av mer avslappet natur enn det sentrale Roma, og her kan du finne flere små nisjebutikker med skjulte skatter. Som arbeiderklassested i middelalderen, har den beholdt karakteristisk middelaldersk nettverk av smale gater og piazzaer omkranset med flere historiske bygninger. De tradisjonelle brosteinveiene er også bevart, i motsetning til de fleste andre stedene i Roma, der de har blitt erstattet med asfalt. Alt dette gir bydelen et historisk, fornøyelig preg som lar deg nye dager og kvelder i denne sjarmerende bydelen i en autentisk atmosfære.

Severdigheter nær ditt hotell i Trastevere

Trastevere er kjent for en av Romas eldste kirker, Basilica di Santa Maria in Trastevere fra 300-tallet. Kirken har gitt navn til bydelens sentrum, Piazza di Santa Maria in Trastevere, der du kan nyte et utsøkt måltid eller en drink i en av de mange restaurantene og barene du finner rundt plassen. Hvis du utforsker litt utenfor den sentrale plassen og innover i smågatene, kan du finne flere små og koselige barer og restauranter som tilbyr tradisjonell italiensk mat og drikke til en rimeligere pris.

Fra Trastevere kan du også ta turen til Tiberøya, eller Isola Tiberina, den eneste øya i Tiber-elven. Øya har vært assosiert med medisin – i antikken lå det et tempel for den greske guden for medisin og helbredelse, Asklepios, på øya. Øya har fremdeles et sykehus, men på ruinene av tempelet ble kirken Basilica di San Bartolomeo all'Isola bygget.

Hvis du vil besøke denne sjarmerende og historiske bydelen, kan du bruke Expedia finne det perfekte stedet å bo.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i Trastevere?
Trastevere er et historisk område som er kjent for nydelige hager. Når du skal planlegge reisen til Trastevere, bør du legge inn et besøk til Santa Maria in Trastevere og Ponte Sisto. I Trastevere kan du velge mellom 801 hoteller og andre overnattingssteder. Med andre ord burde det ikke være noen sak å finne noe i Roma som passer for deg.
Hvilket hotell i Trastevere er best?
Basert på kundeanmeldelser på Expedia er Domus Monamì Luxury Suites høyest rangert i Trastevere. Gjestehus kan blant annet friste med gratis wi-fi og takterrasse. To andre bra overnattingssteder i området er Domus Corsini og Window on Rome.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Trastevere hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Trastevere.
Hva kan jeg se og gjøre i dette området av Roma?
Utforsk naturen i Gianicolohøyden, Isola Tibernia og Botanisk hage. Gå heller ikke glipp av Santa Maria in Trastevere eller Ponte Sisto når du først er i området. Ikke gå glipp av populære severdigheter i området, som Campo de’ Fiori, Piazza Navona og Pantheon. Få med deg Castel Sant’Angelo og Piazza Venezia mens du er i Roma.

Nylige anmeldelser i Trastevere