Billige flybilletter til Split-Dalmatia

De beste byene å besøke i Split-Dalmatia

Billige flyreiser til Split-Dalmatia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 554 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Swiss International Air Lines
Eurowings
Austrian Airlines
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa

Fly til Split-Dalmatia

Skal du fly til Split-Dalmatia eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Split-Dalmatia. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Split-Dalmatia eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Split-Dalmatia eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Split-Dalmatia som følge av COVID-19?
Gå innom kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du endrer en flyreise på grunn av COVID-19. Du burde i tillegg lese gjennom reglene og vilkårene til flyselskapet du foretrekker, før du kjøper billetter.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Split-Dalmatia med fleksible regler for endring?
På Expedia er det så enkelt som det kan få blitt. Aller først skriver du inn reisedatoene og destinasjonen og trykker på <<Søk>>. Deretter huker du av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>> på venstre side. Alt som står igjen da, er å bestille den rimelige, fleksible flyturen til Split-Dalmatia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Split-Dalmatia under COVID-19?
COVID-19 har ført til mange endringer i rutinene våre på reise. Hvis du planlegger en tur til Split-Dalmatia, kan tipsene nedenfor hjelpe deg med å finne ut av de nye retningslinjene.

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, før du bekrefter bestillingen. Du bør også se etter om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, som for eksempel krav om testing for korona.
 • Behold munnbindet på i alle områder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne identifisere deg.
 • For å redusere faren for smitte må du lese av boardingkortet i skanneren og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
 • Det er nå lov enkelte steder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Merk at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • Putt små gjenstander som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen istedenfor på brettet i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du putte den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må gå gjennom håndbagasjen for å se på innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Split-Dalmatia?
Velg mellom følgende to selskaper som flyr til Split-Dalmatia eller lufthavner i nærheten:

 • Norwegian Air Shuttle – 13 flyvninger i måneden til Split-Dalmatia eller omegn, inkludert 13 flyvninger til Split (SPU) hver måned.
 • SAS – 4 flyvninger i måneden til Split-Dalmatia eller omegn, inkludert 4 flyvninger til Split (SPU) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Split-Dalmatia?
For å få de beste tilbudene på reisen til Split-Dalmatia burde du planlegge i god tid. Du kan dessuten med fordel bruke Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som du finner over søkeresultatene. Den viser prisene på dagene rundt reisedatoene dine. De siste sju dagene har 1 554 kr vært laveste pris på fly til Split-Dalmatia.
Hvor mye koster en flyreise til Split-Dalmatia?
De siste sju dagene har fly tur-retur til Split-Dalmatia vært mulig å bestille til kun 1 554 kr. På det meste har prisen ligget på 2 601 kr. Fly én vei fra Oslo (OSL) har i samme periode kostet så lite som 499 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Split-Dalmatia?
Når du skal velge hvilken flyplass du vil lande på, må du se på faktorer som for eksempel flyselskap, budsjett og hvor du vil reise. Du har disse valgmulighetene i Split-Dalmatia:

 • Split (SPU) – 1127 flyvninger per måned
 • Brac (BWK) – 13 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Split-Dalmatia?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flybillett til Split-Dalmatia et sted mellom 1 554 kr og 2 601 kr. Se gjennom alle tilbudene våre, bestill det som frister mest, og gjør deg klar til et velfortjent avbrekk!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Split-Dalmatia?
Februar er den aller beste måneden hvis du ser etter budsjettvennlige flybilletter til Split-Dalmatia. Husk at det som regel er dyrere flybilletter om sommeren.
Hva er de beste tingene å gjøre i Split-Dalmatia?

 • Split kan by på kultur og atmosfære, og er et ideelt utgangspunkt eventyret ditt i Split-Dalmatia. Du kan blant annet ta en titt på kjente severdigheter som Diokletians slott, dra på shopping eller nyte god mat og drikke på noen av byens førsteklasses barer og restauranter. Så her er det bare å velge og vrake.
 • Når du organiserer reisen din, bør du ta hensyn til at Split har et maritimt klima. Det er alltid lurt å sjekke temperaturene før du drar, så du vet hva du kan forvente når du kommer frem.
 • Kanskje du tar neste stopp i Sinj, som ligger omtrent 30 km nordøst for Split. Her finner du blant annet Sinjska Alka-museet, en av områdets mest populære severdigheter.

Når er det best å reise til Split-Dalmatia?
En flott tid å dra til Split på er etter 20. Juni, når sommersesongen starter. I den mest folkerike byen i Split-Dalmatia er temperaturen fra 66Fº (19Cº) til 80Fº (27Cº) på denne tiden – ideelt vær for å reise rundt! er de mest populære månedene for turister.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Split-Dalmatia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Split-Dalmatia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Split-Dalmatia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Split-Dalmatia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Split-Dalmatia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Split-Dalmatia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Split-Dalmatia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Split-Dalmatia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Split-Dalmatia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Norwegian Air Shuttle