Ferieboliger i Trogir

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Trogir

Hotel Bellevue
3 out of 5
A Stepinca 42, Trogir, 21220
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 966 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), ...
4,8/5 Exceptional! (311 anmeldelser)
Flott opphold
"Et fint hotell med fantastisk hyggelig og hjelpsom betjening. Kort vei til det meste og god frokost. Kommer garantert til bake igjen."

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2022

Palace Derossi
3 out of 5
Hrvatskih mucenika 1, Trogir, 21220
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 739 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor i denne villaen ved stranden i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og frokost. Gjestene ...
4,3/5 Excellent! (144 anmeldelser)
Best in Trogir
"Amazing location in the middle of everything, still quiet and nice inside. Mario is a great host. Best place in Trogir. Highly recommend."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2021

Spacious room near beach, with private bathroom & patio
Arbanija, Splitsko-dalmatinska županija
Prisen er 694 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Trogir. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og griller. Populære severdigheter som Pantan ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Villa Malo More
3 out of 5
Cesta Domovinske Zahvalnosti 73A, Trogir, Split-Dalmatia, 21224
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), betjent parkering (inkludert) ...
4,4/5 Excellent! (36 anmeldelser)
"I bestillingen stod det begrenset rengjøring men det var ingen rengjøring på 7 dager. Rene håndduker hver 3. dag, men her fikk vi ved behov :) Skulle vært utstyrt med kjøkkenutstyr/tallerkener, her var det 2 vannglass, ett vinglass 3 kopper og 4 asjetter. Ingen middagstallerkener, stekespade eller ..."

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2018

Apartments Vinko
3 out of 5
Put gradine 18, Trogir, Split-Dalmatia, 21220
Prisen er 469 kr per natt fra 3. okt. til 4. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Gjestene ...
4,1/5 Very Good! (8 anmeldelser)
"Der Empfang war sehr herzlich . Der Inhaber konnte gut deutsch , es gab keine Verständigungsprobleme. Die Unterkunft war sehr ordentlich und sauber . Bett hat geknarrt aber war bequem . Badezimmer war sehr ordentlich . Wer Trogir kennt , weis das sich die Stadt fast neben einen Flughafen befindet ..."

Anmeldelse skrevet 18. sep. 2022

Villa Roza
3 out of 5
Ulica Spira Puovica II 6, Trogir, Dalmatia, 21220
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 652 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
Tilava ja toimiva asunto. Upea merinäköala.
"Lyhyen kävelymatkan n. 800 m:n päässä vanhasta kaupungista. Paluumatka kylläkin rankkaa ylämäkeä. Ystävälliset ja tosi mukavat omistajat. Olemme todella tyytyväisiä asuntoon ja palveluun. Suosittelemme kohdetta kaikille."

Anmeldelse skrevet 15. apr. 2018

Townhouse Lucia
4 out of 5
Ulica Sv. Petra 10, Trogir, Split-Dalmatia, 21220
Prisen er 600 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Trogir, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og en terrasse. Gjestene sier ...
4,9/5 Exceptional! (12 anmeldelser)
"Had an excellent stay - great location - roads closed on day we arrived for a race, and host was so helpful and retrieved us and our luggage!"

Anmeldelse skrevet 30. mai 2022

Apartments Mary
3 out of 5
Andrije Hebranga 10 A, Trogir, 21220
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 775 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs ...
4,9/5 Exceptional! (24 anmeldelser)
"Enestående. Rolig reint og fint"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Guesthouse Ana
3 out of 5
Matice Hrvatske 37, Trogir, 21220
Prisen er 489 kr per natt fra 5. okt. til 6. okt.
Hvis du bor i denne leiligheten i Trogir, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og flyplasstransport. Gjestene ...
4,2/5 Very Good! (10 anmeldelser)
"der varet dejligt sted, god plads , stille og roligt."

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2022

Luxury Apartments Royal M with Pool
5 out of 5
Ulica Kralja Tomislava 75, Trogir, 21218
Hvis du bor i denne leiligheten i luksuriøs stil i Trogir, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 2 ...
4,3/5 Excellent! (9 anmeldelser)
Flott leilighet
"Flott leilighet. Mangler oppheng til håndklær på badet. Sengene gode, men litt klamme pga trekk på madrassen. Området rundt leiligheten OK, men det er dårlig med fortau."

Anmeldelse skrevet 17. jun. 2019

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Trogir
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Trogir du kanskje er interessert i

Hotel Brown Beach House & Spa

Hotel Brown Beach House & Spa

4 out of 5
Put Gradine 66, Trogir, 21200
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Hotel Trogir Palace

Hotel Trogir Palace

4 out of 5
Put gradine 8, Trogir, 21220
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 469 kr for en feriebolig i , og opptil 966 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.1? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Trogir?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de mest populære severdighetene i Trogir. Det er også mulig å finne et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du ønsker deg et mer avslappende opphold. Mange av turistene i Trogir snakker varmt om havnen. Sørg også for å sette av tid til monumentene og strendene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Trogir?

A - Large apt With big Terrace, Next to the Beach: Gjestene har gitt denne ferieboligen i Trogir gode skussmål. Den er utstyrt med en hage, klimaanlegg og inkludert wi-fi for at du skal få et komfortabelt opphold. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, kokeplater og mikrobølgeovn. Andre boliger til leie i Trogir er Feriehus Trogir Natura. Privat villa med basseng i olivengamren og Apartments Ivana.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Trogir?

Med 154 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Trogir.

Hva kan jeg finne på i Trogir?

Gradska Plaža Trogir og Pantan er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Trogir-torget og St. Lovro-katedralen.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Trogir?

Ferieboliger er private boliger som du kan leie for korte eller lange opphold i Trogir. Hvis du leier en feriebolig, får du gjerne tilgang til fasiliteter som kjøkken og wi-fi så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er fokusert på at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra fulle heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve gleden ved å reise. Du har i tillegg mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende alternativ for barnefamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Trogir
expedia-verifiserte anmeldelser