Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Reykjavík

Vis alle leiebiler i Reykjavík

Gode tilbud på leiebiler i Reykjavík

Leiebil Reykjavik

Hovedstaden på Island er et spennende reisemål som tiltrekker seg stadig flere nordmenn. Reykjavik har designbutikker, kafeer, kule utesteder og en kulturscene som virkelig er noe helt for seg selv. Når du legger til de mange varme kildene i nærheten av byen, er det bare å se frem til en fantastisk ferie til Reykjavik.

Bilutleie Reykjavik – Det er ikke noe problem å leie bil i Reykjavik, og det er flere forskjellige selskaper som driver med bilutleie i byen. Med søkeverktøyet på Expedia.no finner du enkelt en billig leiebil i Reykjavik, så du komme deg rundt til alle stedene du vil se i løpet av ferien din!

Hent leiebilen på flyplassen

Keflavík internasjonale lufthavn er den største flyplassen på Island, og det er denne flyplassen du lander på når du kommer med fly til Reykjavik fra Norge. Det er flere selskaper du kan leie bil billig i Reykjavik fra på flyplassen, og det kan være praktisk å avtale at leiebilen skal hentes der når du ankommer. Da kan du kjøre rett til et flott hotell i Reykjavik og komme i gang mer ferien, uten å måtte tenke på buss eller annen transport til hotellet.

Velg den perfekte leiebilen

Reykjavik er en moderne by på lik linje med andre storbyer, og det har ikke så stor betydning hvilken leiebil du velger hvis du uansett bare skal oppholde deg i sentrum. En mindre bil gjør det imidlertid enklere å parkere, noe som kan være en fordel. Mange av attraksjonene turistene som besøker Reykjavik ofte vil se, kan ligge et stykke utenfor sentrum, noe som betyr at du fort kan komme til å tilbringe litt tid i bilen. Kanskje er det verdt å legge litt mer penger i leiebilen for en mer behagelig kjøretur, men det er helt opp til deg! Uansett hvilken leiebil i Reykjavik du til slutt velger, finner du en god pris på bilen her på Expedia.no.

Varme kilder

Hvis det er én ting du absolutt bør gjøre når du er på Island, så er det å bade i en av øyas geotermiske kilder. Den mest kjente av disse, Den blå lagune, ligger omtrent 50 kilometer fra Reykjavik, og du kjører dit på omtrent 40 minutter. Det er de blågrønne algene i vannet som har gitt denne lagunen navnet, og lagunen er omgitt av lavaklipper. Vannet har en stabil temperatur på 37 til 39 grader.

Attraksjoner i Reykjavik

Det er mye spennende å se i bykjernen, og med leiebil kommer du deg raskt rundt til de forskjellige attraksjonene. Hvis du vil shoppe litt innimellom sightseeingen, er det praktisk å kunne legge handleposene i bilen. Start med en tur til Hallgrímskirkja, en kirke som ble designet for å ligne på lavaformasjoner fra en vulkan. Tar du turen opp i klokketårnet har du flott utsikt over byen. Når du blir sulten kan du ta turen til Siggis Hall, som er den best kjente restauranten på hele Island.

Utforsk Reykjavík

Utforsk Reykjavík med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!