Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Reykjavík

Leiebil Reykjavik

Hovedstaden på Island er et spennende reisemål som tiltrekker seg stadig flere nordmenn. Reykjavik har designbutikker, kafeer, kule utesteder og en kulturscene som virkelig er noe helt for seg selv. Når du legger til de mange varme kildene i nærheten av byen, er det bare å se frem til en fantastisk ferie til Reykjavik.

Bilutleie Reykjavik – Det er ikke noe problem å leie bil i Reykjavik, og det er flere forskjellige selskaper som driver med bilutleie i byen. Med søkeverktøyet på Expedia.no finner du enkelt en billig leiebil i Reykjavik, så du komme deg rundt til alle stedene du vil se i løpet av ferien din!

Hent leiebilen på flyplassen

Keflavík internasjonale lufthavn er den største flyplassen på Island, og det er denne flyplassen du lander på når du kommer med fly til Reykjavik fra Norge. Det er flere selskaper du kan leie bil billig i Reykjavik fra på flyplassen, og det kan være praktisk å avtale at leiebilen skal hentes der når du ankommer. Da kan du kjøre rett til et flott hotell i Reykjavik og komme i gang mer ferien, uten å måtte tenke på buss eller annen transport til hotellet.

Velg den perfekte leiebilen

Reykjavik er en moderne by på lik linje med andre storbyer, og det har ikke så stor betydning hvilken leiebil du velger hvis du uansett bare skal oppholde deg i sentrum. En mindre bil gjør det imidlertid enklere å parkere, noe som kan være en fordel. Mange av attraksjonene turistene som besøker Reykjavik ofte vil se, kan ligge et stykke utenfor sentrum, noe som betyr at du fort kan komme til å tilbringe litt tid i bilen. Kanskje er det verdt å legge litt mer penger i leiebilen for en mer behagelig kjøretur, men det er helt opp til deg! Uansett hvilken leiebil i Reykjavik du til slutt velger, finner du en god pris på bilen her på Expedia.no.

Varme kilder

Hvis det er én ting du absolutt bør gjøre når du er på Island, så er det å bade i en av øyas geotermiske kilder. Den mest kjente av disse, Den blå lagune, ligger omtrent 50 kilometer fra Reykjavik, og du kjører dit på omtrent 40 minutter. Det er de blågrønne algene i vannet som har gitt denne lagunen navnet, og lagunen er omgitt av lavaklipper. Vannet har en stabil temperatur på 37 til 39 grader.

Attraksjoner i Reykjavik

Det er mye spennende å se i bykjernen, og med leiebil kommer du deg raskt rundt til de forskjellige attraksjonene. Hvis du vil shoppe litt innimellom sightseeingen, er det praktisk å kunne legge handleposene i bilen. Start med en tur til Hallgrímskirkja, en kirke som ble designet for å ligne på lavaformasjoner fra en vulkan. Tar du turen opp i klokketårnet har du flott utsikt over byen. Når du blir sulten kan du ta turen til Siggis Hall, som er den best kjente restauranten på hele Island.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Reykjavík

Hva er den beste prisen på leiebil i Reykjavík?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Reykjavík .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Reykjavík?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Reykjavík er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Reykjavík?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Reykjavík?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Reykjavík

Utforsk Reykjavík med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!