Billige flybilletter til Reykjavík

Billige flyreiser til Reykjavík

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 062 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
Lufthansa
SAS
SAS
SAS

Anmeldelser fra verifiserte kunder

28. jun. 2019

Det våt bare første etappe av turen til USA.

En verifisert reisende
Oslo til Reykjavík · Icelandair
1. mar. 2019

Fikk ikke sete ved siden av min reisepartner

En verifisert reisende
Oslo til Reykjavík · SAS

Fly til Reykjavík

Flyvninger til Reykjavik

Reykjavik er hovedstaden på Island, og det går jevnlige og relativt rimelige flyvninger dit fra flere forskjellige flyplasser i Norge. Når du bruker Expedia til å finne flybilletten din, vil du være sikret å betale så lite som mulig for billetten, samtidig som du får gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Som nevnt kan man fly til Reykjavik fra de fleste flyplasser i Norge, men det er bare fra Oslo lufthavn og Stavanger lufthavn man kan fly direkte. Fra andre norske flyplasser, som Trondheim lufthavn, Bergen lufthavn og Tromsø lufthavn, må man som regel alltid først fly til Oslo lufthavn. Det er flere forskjellige flyselskaper du kan benytte deg av når du skal fly til Reykjavik, blant annet SAS, Norwegian og Icelandair. Alle flyr til Keflavík internasjonale lufthavn, som er den eneste internasjonale flyplassen på Island.

Reykjavik har mye spennende å by på, men er nok mest kjent for å ha et fantastisk uteliv, varme kilder, storslått natur og aktive vulkaner i nærheten. Du har nok hørt om Eyjafjallajökull, som skapte store problemer for flytrafikken da den hadde et utbrudd i 2010. Denne vulkanen ligger bare litt over en time med bil fra Reykjavik.

Flyreiser til Reykjavik fra flyplasser i Norge

Med Expedia er det enkelt for reisende å finne billige flybilletter til Reykjavik fra flyplassene rundt om i Norge – så ikke glem å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Direkteflyvningene fra Oslo til Reykjavik tar omtrent 2 timer og 45 minutter, mens du fra Stavanger kan slå av omtrent 15 minutter på reisetiden. Flyr du fra en av de andre flyplassene i Norge, eller ikke med en direkteflyvning fra Oslo eller Stavanger, må du regne med at turen tar fra 4 timer og oppover, avhengig av hvor lenge du må vente på de forskjellige mellomlandingene dine. Som norsk statsborger trenger du ikke pass eller visum for å reise til Island, men du må ha gyldig legitimasjon med bilde, for eksempel førerkort.

Når du bestiller flybilletten din til Reykjavik hos Expedia, er du ikke bare sikret å få en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av pakketilbud som inkluderer hotell eller hotell og leiebil.

Flyreiser til Keflavík internasjonale lufthavn

Keflavík internasjonale lufthavn er den største flyplassen på Island, og ligger ikke langt unna byen Keflavík, som igjen er omtrent 50 km fra Reykjavik. Hvert år er over 2 millioner flypassasjerer innom flyplassen, og flyplassen brukes som mellomlanding for flyvninger til USA av en rekke flyselskaper.

Som nevnt ligger flyplassen et godt stykke fra Reykjavik, men det er flere muligheter du kan benytte deg av for å komme deg til Reykjavik sentrum. Mange velger å leie bil på flyplassen, noe som er en veldig grei løsning. For de som ikke er interessert i å leie bil, går det jevnlig flybusser fra flyplassen til Reykjavik. Denne turen tar vanligvis rundt 45 minutter.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Reykjavík

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 549 kr for enveisflyvninger og 1 062 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle