Billige flybilletter til Middlesbrough

Billige flyreiser til Middlesbrough

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 510 kr for enveisflyvninger og 4 002 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Fly til Middlesbrough

Skal du fly til Middlesbrough eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Middlesbrough. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Middlesbrough eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Middlesbrough eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Middlesbrough?
Durham (MME-Tees Valley) er den eneste flyplassen i denne byen.
Hvor langt er det til Durham (MME-Tees Valley) fra sentrum av Middlesbrough?
Teesside lufthavn (MME) befinner seg 15 km fra sentrumsområdet i Middlesbrough, så du må regne med en liten reise videre til sentrum av byen.
Kan jeg fly til Middlesbrough nå?
For å finne den seneste informasjonen om flyreiser til Middlesbrough kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene etter landing.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Middlesbrough?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Middlesbrough, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Middlesbrough med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Middlesbrough, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Middlesbrough?
Ankommer du til Yeadon lufthavn (LBA), vil du være 85 km fra sentrumsområdet. MME er en annen viktig flyplass i Middlesbrough. Den ligger 15 km fra byens sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Middlesbrough?
Det finnes totalt 9 flyselskaper som forbinder Middlesbrough med 65 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Middlesbrough?
KLM og Jet2 tilbyr de fleste av flyvningene til Middlesbrough. En av de mest populære måtene å reise hit på, er å fly med KLM fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Middlesbrough?
Med omtrent 422 direkteflyvninger hver uke, vil du befinne deg i Middlesbrough før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Middlesbrough avreise fra?
Flyvninger til Middlesbrough fra flyplasser i Ashford, Gamlebyen og Dublin, er svært etterspurte.
Hvor lang tid tar det å fly til Middlesbrough?
Hvis du skal fly til Middlesbrough fra Ashford, kan du forvente en flytur på rundt 1 t og 11 min. De som reiser fra Gamlebyen, får en flytid på rundt 2 t og 34 min. Fra Dublin tar det omtrent 1 t og 11 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Middlesbrough så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende sier – ikke bestill for sent. Flyprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. En annen fantastisk måte å få gode priser på er å se på alle alternativene. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, bør du finne ut hva prisen er for å fly til en av de minst travle. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du finner et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Middlesbrough?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være kjedelig å reise. Men ta det helt med ro. Du kan følge disse tipsene for å få en komfortabel start på ferien til Middlesbrough.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en behagelig flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, kredittkort og medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som gjør at tiden går litt raskere, som elektroniske enheter eller noe godt lesestoff. Husk også ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, deodorant og ekstra klær er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er det en tommelfingerregel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter kniver, sakser, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som skistaver og andre ting som kan skade folk, f.eks. Skytevåpen og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være målet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom det er vanlig å få hovne føtter. Flate sko som er litt romslige, er et bra valg.
  • Dyp venetrombose (DVT) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand som kan påvirke passasjerer på lengre flyreiser. De gode nyhetene er at det er mulig å forebygge. Drikk vann, gå opp og ned midtgangen så mye som mulig, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Middlesbrough?
Det handler om å være forberedt. Vi har laget en liste med noen nyttige tips til hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Det er bare å glede seg til å lande i Middlesbrough:

  • I sikkerhetskontrollen sjekkes det først at du har gyldig legitimasjon og tilhørende ombordstigningskort før du får gå videre. Du bør derfor ha dette innen rekkevidde.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som blant annet belte, yttertøy og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Elektroniske duppeditter som telefoner og laptoper må også sendes gjennom røntgenmaskinen. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen om kort tid.
  • Har du med deg en ny parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med i håndbagasjen.
  • Det er lurt å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Tursko og tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med skarpe gjenstander eller lommekniver i håndbagasjen. Hvis du må ha med deg slike ting, må du sjekke dem inn.

Informasjon om flyreiser til Middlesbrough
Ankomstflyplass
Leeds Bradford
Ankomstflyplassens IATA-kode
LBA
Ankomstby
Leeds
Pris tur-retur
4 002 kr

Populære flyvninger til Middlesbrough

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 510 kr for enveisflyvninger og 4 002 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

KLM