Bilutleie i Positano

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Positano

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Positano

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Positano
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Positano?
Økonomivennlige leiebiler koster fra dagen i Positano, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass)?
Ja, det kan du, og du har mange valgmuligheter. Etter at du har landet og hentet bagasjen din, finner du leiebilselskapene på leiebilsenteret på parkeringsplassen. Her kan du bestille en leiebil fra populære selskaper som Hertz/Dollar/Thrifty, B-Rent og Firefly. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også vurdere Sicily og Leasys.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Positano?
Avhengig av avbestillingsreglene har du mulighet til å få en full refusjon. De fleste forskuddsbetalte bestillinger gir full refusjon hvis du varsler oss minimum seks timer før henting. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i reiseplanen, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Positano?
Alle vet at Positano er en av de mest populære feriedestinasjonene i Salerno. Det er imidlertid også en haug av andre fantastiske steder å utforske hvis du bestiller leiebil og kjører av sted. Her har du noen forslag som gjør at reisen får en perfekt start:

  • Omtrent 50 km fra Positano ligger Caserta, som er manges favoritt. Med attraksjoner som Caserta kongelige palass mangler det ikke på ting å se og gjøre.
  • Ca. 50 km unna finner du Matera, et annet reisemål du bør legge til på listen din. Ikke glem å ta turen til Katedralen i Matera når du først er i byen.
  • Etter en lang stund på veien kan du skjemme bort deg selv med en pause i naturen ved Marmorfallene, som ligger rundt 260 km fra Positano.

Hvorfor skal jeg leie bil i Positano gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du trenger til turen, inkludert bilutleie. Med leiebilselskaper å velge blant i Positano jobber vi hardt for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du vil bestille leiebil, hotell, feriebolig eller fly, finner du spesialtilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombinerer du alle bestillingene dine til en pakkereise, sparer du enda mer på reisen til Positano.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Positano hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg bilen du vil ha, og sammenlign tilbudene fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Positano med bestilling av fly og hotell, og kjør av gårde med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Positano?
Alle med førerkort og som er over 18 år, kan leie bil i Positano. Enkelte selskaper leier kanskje ut til sjåfører som er yngre enn 18 år, men de krever da ofte ekstra betaling. Finn ut hva aldersgrensen og den ekstra betalingen er, før du booker. Det kan også hende at unge sjåfører ikke kan leie alle typer biler. Aldersgrensen er ofte høyere for SUV-er og store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Positano?
Du må vise førerkort og et kredittkort i skranken. Før du skal hente bilen, bør du høre med bilutleiebyrået om det er noe annet du trenger. Du må kanskje også legge frem bilforsikringsbevis.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Positano?
Med utleiepriser fra kun og per dag i Positano de siste sju dagene kommer du deg ut på veien på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Positano?
Du kan leie en bil i over en måned i Positano, så det er bare å forlenge den etterlengtede ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Positano hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Positano når du er under 25, avhenger ofte av leiebilselskapet du velger. Enkelte leverandører krever ekstra betaling for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noen ekstra gebyrer for denne aldersgruppen. Pass på at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å betale ekstra ved henting.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Positano?
Ikke glem å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring for leiebil.