Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Postiguet-stranden

Alicantes bystrand byr på en ren, barnevennlig dag utendørs, omringer av noen av byens beste restauranter.

De som vil kjøle seg ned etter en dag med utforskning av Alicantes skatter, vil sette pris på denne stranden. Hvis du alltid har hatt lyst til å bade i Middelhavet havet, er dette et ideelt sted for å oppfylle denne drømmen. Postiguet-stranden ligger ved siden av Alicantes kjente havneområde, og du kommer deg enkelt til stranden til fots fra byen, noe som gjør den til et egnet sted for en rask svømmetur.  

Ikke la deg skremme av at stranden ligger nært havnen, den er faktisk eksepsjonelt ren. Stranden får jevnlig utmerkelsen Blue Flag, som beviser hvor rent det er her. Det er en ideell familiestrand, med grunt vann som er varmt hele året. Det er ikke noe vannsport, som tiltrekker besøkende til nærliggende Playa de San Juan, her, men for noen er dette bare positivt. Du kan svømme fritt, uten å måtte bekymre deg for vindsurfere og vannscootere.

Det er flere klynger med steiner spredt langs den 900 meter buen med sand som er perfekte å utforske. Klatre opp på kampesteinene og se ut over havet, og du vil kjenne roen spre seg i sjelen din.  

Ta en pause i svømmingen, og kos deg med en cocktail eller lokal øl på en av barene langs stranden i enden mot havnen. Her er det også en rekke tradisjonelle restauranter som serverer fersk sjømat, blant annet fiskesuppe og paella.

Siden stranden ligger så nært byen benyttes den hyppig av lokalbefolkningen. I helgene er Postiguet kjent for sin festlige lokale atmosfære. Ta turen til stranden i løpet av uken, eller under spanjolenes siesta, for en mer avslappende opplevelse.  

Postiguet-stranden ligger i utkanten av sentrum, og du kommer deg dit til fots, med trikken eller med bil. Det er noe gratis parkering i gatene nær stranden. Postiguet er en offentlig strand som det ikke koster noe å bruke.


Guide til Playa del Postiguet


Kart

De beste hotelltilbudene i Playa del Postiguet

Vis alle de 1 627 overnattingsstedene i Playa del Postiguet
Melia Alicante 938 kr
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ved stranden ligger i Alicante bysentrum og 10 minutters gange unna Playa del Postiguet og Alicante rådhus. Dessuten ligger Mercado Central og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna. Alacant endestasjon ligger 22 minutters gange unna.

  Eurostars Lucentum 544 kr
  Eurostars Lucentum

  Eurostars Lucentum

    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 10 minutters gange unna Mercado Central og Alicante tyrefekterarena. Dessuten ligger Alicante havn og El Corte Inglés kjøpesenter kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 12 minutters gange unna.

   Hotel Sercotel Spa Porta Maris 845 kr
   Hotel Sercotel Spa Porta Maris

   Hotel Sercotel Spa Porta Maris

     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ved stranden ligger i Alicante bysentrum og få skritt fra Casino Mediterraneo og Playa del Postiguet. Dessuten ligger Alicante havn og Mercado Central kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 23 minutters gange unna.

    Hotel Hospes Amerigo 1 289 kr
    Hotel Hospes Amerigo

    Hotel Hospes Amerigo

      
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Alicante og få skritt fra Alicante rådhus og Alicante havn. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Mercado Central kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 16 minutters gange unna.

     TRYP Ciudad de Alicante Hotel 603 kr
     TRYP Ciudad de Alicante Hotel

     TRYP Ciudad de Alicante Hotel

       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og få skritt unna Gravina museum for billedkunst og Alicante havn. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Mercado Central kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 19 minutters gange unna.

      Hotel Maya 445 kr
      Hotel Maya

      Hotel Maya

        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Alicante og 15 minutters gange unna Plaza Mar 2 kjøpesenter, Playa del Postiguet og Castillo de Santa Bárbara. Dessuten ligger Alicante havn og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna.

       Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only 840 kr
       Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only

       Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only

       C/ MIGUEL SOLER, 22, Alicante
         
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 5 minutters gange unna San Nicolás-katedralen og Alicante havn. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Mercado Central kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 16 minutters gange unna.

        La Milagrosa Bed & Breakfast 489 kr
        La Milagrosa Bed & Breakfast

        La Milagrosa Bed & Breakfast

          
         1.0 av 5.0 Stjerner

         Dette pensjonatet ligger i Alicante bysentrum og få skritt unna Alicante museum for moderne kunst og Alicante rådhus. Dessuten ligger Alicante havn og Playa del Postiguet kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 19 minutters gange unna.