Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Postiguet-stranden

Alicantes bystrand byr på en ren, barnevennlig dag utendørs, omringer av noen av byens beste restauranter.

De som vil kjøle seg ned etter en dag med utforskning av Alicantes skatter, vil sette pris på denne stranden. Hvis du alltid har hatt lyst til å bade i Middelhavet havet, er dette et ideelt sted for å oppfylle denne drømmen. Postiguet-stranden ligger ved siden av Alicantes kjente havneområde, og du kommer deg enkelt til stranden til fots fra byen, noe som gjør den til et egnet sted for en rask svømmetur.  

Ikke la deg skremme av at stranden ligger nært havnen, den er faktisk eksepsjonelt ren. Stranden får jevnlig utmerkelsen Blue Flag, som beviser hvor rent det er her. Det er en ideell familiestrand, med grunt vann som er varmt hele året. Det er ikke noe vannsport, som tiltrekker besøkende til nærliggende Playa de San Juan, her, men for noen er dette bare positivt. Du kan svømme fritt, uten å måtte bekymre deg for vindsurfere og vannscootere.

Det er flere klynger med steiner spredt langs den 900 meter buen med sand som er perfekte å utforske. Klatre opp på kampesteinene og se ut over havet, og du vil kjenne roen spre seg i sjelen din.  

Ta en pause i svømmingen, og kos deg med en cocktail eller lokal øl på en av barene langs stranden i enden mot havnen. Her er det også en rekke tradisjonelle restauranter som serverer fersk sjømat, blant annet fiskesuppe og paella.

Siden stranden ligger så nært byen benyttes den hyppig av lokalbefolkningen. I helgene er Postiguet kjent for sin festlige lokale atmosfære. Ta turen til stranden i løpet av uken, eller under spanjolenes siesta, for en mer avslappende opplevelse.  

Postiguet-stranden ligger i utkanten av sentrum, og du kommer deg dit til fots, med trikken eller med bil. Det er noe gratis parkering i gatene nær stranden. Postiguet er en offentlig strand som det ikke koster noe å bruke.


Guide til Playa del Postiguet


Kart

De beste hotelltilbudene i Playa del Postiguet

Vis alle de 1 188 overnattingsstedene i Playa del Postiguet
Melia Alicante 1 529 kr
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ved stranden ligger i Alicante og 5 minutters gange unna Alicante havn og Playa del Postiguet. Dessuten ligger Mercado Central og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna. Alacant endestasjon ligger 22 minutters gange unna.

  Eurostars Centrum Alicante 684 kr
  Eurostars Centrum Alicante

  Eurostars Centrum Alicante

    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger midt i hjertet av Alicante og 15 minutters gange unna El Corte Inglés kjøpesenter, Alicante havn og Mercado Central. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna. Alacant endestasjon ligger 7 minutters gange unna.

   Hotel Hospes Amerigo 1 818 kr
   Hotel Hospes Amerigo

   Hotel Hospes Amerigo

     
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Hotellrommene ligger flere steder i Alicante.

    Hotel Maya 943 kr
    Hotel Maya

    Hotel Maya

      
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Alicante og 15 minutters gange unna Plaza Mar 2 kjøpesenter, Playa del Postiguet og Castillo de Santa Bárbara. Dessuten ligger Alicante havn og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna.

     Hotel Sercotel Spa Porta Maris 1 548 kr
     Hotel Sercotel Spa Porta Maris

     Hotel Sercotel Spa Porta Maris

       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ved stranden ligger i Alicante og få skritt fra Casino Mediterraneo og Playa del Postiguet. Dessuten ligger Alicante havn og Mercado Central kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 23 minutters gange unna.

      Eurostars Lucentum 684 kr
      Eurostars Lucentum

      Eurostars Lucentum

        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 10 minutters gange unna Mercado Central og Alicante tyrefekterarena. Dessuten ligger Alicante havn og Playa del Postiguet kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 12 minutters gange unna.

       La Milagrosa Bed & Breakfast 481 kr
       La Milagrosa Bed & Breakfast

       La Milagrosa Bed & Breakfast

         
        1.0 av 5.0 Stjerner

        Dette pensjonatet ligger i Alicante bysentrum og få skritt unna Alicante museum for moderne kunst og Alicante rådhus. Dessuten ligger Alicante havn og Playa del Postiguet kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 19 minutters gange unna.

        Hotel Méndez Núñez 641 kr
        Hotel Méndez Núñez

        Hotel Méndez Núñez

          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 5 minutters gange unna San Nicolás-katedralen, Alicante havn og Mercado Central. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Alicante tyrefekterarena kun 10 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 14 minutters gange unna.