Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Det arkeologiske museet i Alicante

Med åtte permanente utstillinger og interaktive og barnevennlige skjermer, er det ikke overraskende at dette museet har vunnet prisen for årets museum i Europa.

Det arkeologiske museet i Alicante (Museo Archeologico Provinciale di Alicante, MARQ) har vært en av de store attraksjonene i byen siden det vant prisen for årets beste museum i Europa i 2004. Museet fungerer også som et forsknings- og utdanningsanlegg, i tillegg til å være en spennende turistattraksjon. Museet tar for seg de arkeologiske prosessene som er involvert i utforskningen av den lokale regionen. Museets permanente samling er delt inn i åtte separate utstillinger. Et annet rom i museet inneholder omreisende og midlertidige utstillinger. Museet er i stor grad interaktivt, noe som gjør det til et flott sted for barn. Informasjonen finnes både på engelsk og spansk.  

Lær om grunnprinsippene innen arkeologi i museets første tre rom. Du vil bli introdusert for feltene undervannsarkeologi, urban arkeologi og feltarkeologi. Du kan også oppleve arkeologi på nært hold gjennom tre viktige lokale utgravningssteder: Lucentum, Petracos og Illeta.  Når du har mestret metodene for å avdekke gamle kulturer, er det tid for å utforske de neste fem rommene. Ta en titt på den lokale geografien til Alicante, før du dykker ned i viktige perioder i byens historie: den forhistoriske tiden, den iberianske perioden, romertiden og middelalderen. Det siste rommet tar en fascinerende kikk på de sosiale, kulturelle og miljømessige påvirkning disse periodene har hatt på den moderne tidsalderen.

Gjennom hele museet vises informasjonen på en rekke multimediaenheter. Mange av utstillingene lar deg "samhandle" med tidligere innbyggere i byen. Det er et akademisk museum, men som også er engasjerende for barn og de uten god kunnskap om Spanias historie – det passer med andre ord for all.

Det arkeologiske museet i Alicante ligger rett utenfor sentrum, og har sin egen trikkestopp. De som kommer med bil vil finne noe parkering i området. Museet er stengt på mandager. Du må betale en besjeden entré.


Guide til Alicante arkeologiske museum


Kart

De beste hotelltilbudene i Alicante arkeologiske museum

Vis alle de 1 205 overnattingsstedene i Alicante arkeologiske museum
Eurostars Centrum Alicante 708 kr
Eurostars Centrum Alicante

Eurostars Centrum Alicante

   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger midt i hjertet av Alicante og 15 minutters gange unna El Corte Inglés kjøpesenter, Alicante havn og Mercado Central. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna. Alacant endestasjon ligger 7 minutters gange unna.

  Melia Alicante 1 408 kr
  Melia Alicante

  Melia Alicante

    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ved stranden ligger i Alicante bysentrum og 10 minutters gange unna Playa del Postiguet og Alicante rådhus. Dessuten ligger Mercado Central og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna. Alacant endestasjon ligger 22 minutters gange unna.

   Eurostars Lucentum 636 kr
   Eurostars Lucentum

   Eurostars Lucentum

     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 10 minutters gange unna Mercado Central og Alicante tyrefekterarena. Dessuten ligger Alicante havn og Playa del Postiguet kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 12 minutters gange unna.

    Hotel Maya 905 kr
    Hotel Maya

    Hotel Maya

      
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Alicante og 15 minutters gange unna Plaza Mar 2 kjøpesenter, Playa del Postiguet og Castillo de Santa Bárbara. Dessuten ligger Alicante havn og Alicante tyrefekterarena kun 2 kilometer unna.

     Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only 907 kr
     Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only

     Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII - Adults Only

     C/ MIGUEL SOLER, 22, Alicante
       
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 5 minutters gange unna San Nicolás-katedralen og Alicante havn. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Mercado Central kun 10 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 16 minutters gange unna.

      Hotel Hospes Amerigo 1 702 kr
      Hotel Hospes Amerigo

      Hotel Hospes Amerigo

        
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Alicante og få skritt fra Alicante rådhus og Alicante havn. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Mercado Central kun 10 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 16 minutters gange unna.

       Pensión Urban Beach 396 kr
       Pensión Urban Beach

       Pensión Urban Beach

       Calle Manuel Anton,6 entresuelo, calle manuel anton,6 entresuelo, Alicante, Provincia
         
        2.5 av 5.0 Stjerner

        Dette pensjonatet ligger i Alicante og 5 minutters gange unna Mercado Central og Alicante tyrefekterarena. Dessuten ligger Alicante havn og Playa del Postiguet kun 15 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 16 minutters gange unna.

        Hotel Méndez Núñez 610 kr
        Hotel Méndez Núñez

        Hotel Méndez Núñez

          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger i Alicante bysentrum og 5 minutters gange unna San Nicolás-katedralen, Alicante havn og Mercado Central. Dessuten ligger Playa del Postiguet og Alicante tyrefekterarena kun 10 minutter unna. Alacant endestasjon ligger 14 minutters gange unna.