Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Playa de Balito

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Playa de Balito

Marina Elite
3 out of 5
0.2 km fra Playa de Balito
Prisen er 877 kr per natt
3.6/5Good! (360 anmeldelser)
Service ved ankomst

"Servicen var bra men førsteinntrykket var veldig dårlig. Måtte bære bagasje maaange trapper og ble ikkje vist veg til rommet. Måtte høre med andre beboere om å vise veg. Det burde vært en transport for dem som bor på toppen når en ankommer med bagasje. Bassenget var og fryktelig kaldt. Selv om det ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Marina Elite
Hana House. Spektakulær Utsikt Over
Luksusleilighet med Havutsikt
0.3 km fra Playa de Balito
Hent priser
Ingen anmeldelser
Most attractive apartment with a stunning view

"We had a wonderful stay. The apartment fully lived up to the discription and the view was indeed stunning. Everything was very nice, and when we contacted the manager about a few things that we felt was missing in the kitchen, they were immediately brought to us. Alltogether the service was very ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. des. 2019

Luksusleilighet med Havutsikt
Casa Ita Estudio Moderno Zona Anfi
Casa Oti, med Utsikt Over Atlanterhavet
5-stjerners Klubbkompleks ved Sjøen på Gran Canaria
Casa Checha, Bungalow en Los Caideros a 5 Minutos de la Playa de Anfi del Mar
Ocean's Pearl
0.3 km fra Playa de Balito
Hent priser
Ocean's Pearl
Casa La Moringa - Holiday House Close to the Beach
Havutsikt fra Caideros
0.3 km fra Playa de Balito
Hent priser
2/5 (1 anmeldelse)
Not Happy!

"If you are looking for a modern and well equiped house you can stop reading now! Man ska aldrig lita på bilder när man söker boende! Om ni söker en fräsch och välutrustad lägenhet kan ni sluta läsa nu. Detta radhus ör i stort behov av renovering. Hus såväl som uteplats och trädgård. Massa skräp och ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. mar. 2019

Havutsikt fra Caideros
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Playa de Balito
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller ved Playa de Balito i Mogan

Søk etter hoteller i Playa de Balito på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Playa de Balito ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Playa de Balito
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Playa de Balito
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Playa de Balito. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Playa de Balito
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Playa de Balito – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Playa de Balito?
Playa de Balito ligger i Balito. For den som liker flotte restauranter er dette det perfekte området. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 106 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Playa de Balito?
Marina Elite: et hotell 3 stjerner har både 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Playa de Balito og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et annet bra alternativ er 5-stjerners Klubbkompleks ved Sjøen på Gran Canaria, som ligger bare 0,2 km unna.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Playa de Balito?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Playa de Balito.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Playa de Balito?
Amadores-stranden, Anfi-stranden og Puerto Rico-stranden er flotte steder for å nyte sjøluft og strandliv. Hele familien vil få en minnerik opplevelse med et besøk til Lago Taurito vannpark og Angry Birds aktivitetspark. Nyt naturen med et besøk til Cura-stranden, Playa Arguineguín/Patalavaca (Stein) eller Playa Taurito.

Nylige anmeldelser i Playa de Balito