Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Pláka

Skal du overnatte i Pláka? Et utmerket valg. Fra dette nabolaget kan du utforske Athen, landets hovedstad. Denne travle byen er full av overraskelser og har ca. 650 000 innbyggere. Flyr du til Eleftherios Venizelos? Pláka ligger 20 kilometer vest for flyplassen. For å reise til dette området fra sentrum, må du dra 0,4 kilometer mot sørøst.

Spar tid og penger med en pakkereise til Pláka

Kjøp en pakkereise med fly og hotell gjennom Expedia og spar mer. Du og reisefølget ditt vil ha en ting mindre å tenke på hvis du kjøper et pakketilbud med fly og hotell hos oss. Med pengene du sparer har du mulighet til å unne deg litt ekstra under oppholdet i Pláka.

Oppnå besparelser på så mye som $603 ved å kjøpe en pakkereise.

Vår internasjonale database har omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller rundt om i verden.

Ferien til Athen vil føles enda bedre med Expedias fantastiske priser.

Nesten alle hotellreservasjoner hos oss kan avbestilles uten at det påløper noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Pláka

Sørg for å få med deg Parthenon og Akropolis. Disse turistattraksjonene ligger like ved! Hvis du vil ha enda mer sightseeing, kan du også se Syntagma og Akropolis-museet. Videre kan du dra til noen av områdene i nærheten, slik som Adrianoú og Syntagma.

Du bør absolutt sette av tid til å dra innom Romersk agora, som kun ligger 0,2 kilometer mot vest.

Når du er i hjertet av Athen, sett av litt tid til å se nærmere på Zevstempelet og Benaki-museet. Du kan også dra innom Athen nasjonale arkeologiske museum og Lykavittós.

Ser du frem til å få en smak av den lokale kulturen? Ta en tur til Nasjonalgalleriet i Athen, Pandora kunstgalleri, Kunstgalleriet i Athen og Onassis kultursenter!

Besøk Museum for islamsk kunst, Goulandris museum for kykladisk kunst, Nasjonalt museum for samtidskunst og Athen bymuseum for å se de flotte kunstverkene der.

Når det regner, er det ekstra hyggelig å gå inne på et interessant museum. Noen av de beste er Technopolis, Nasjonalhistorisk museum, Athen planetarium og Athen krigsmuseum.

Du kan kjøpe billetter til et show på Lykavittós-teatret, Herodes Atticus-teatret, Coronet teater og Athen konserthus.

Hellas' nasjonalbibliotek, Museum for gresk barnekunst, Eugenides-stiftelsen og Emotions barndomsmuseum er noen anbefalte familievennlige steder. Her kan du holde de minste opptatt mens du tar deg en pause.

Alle som er glad i naturen vil like det naturlige landskapet på Den nasjonale hagen i Athen, Areios Pagos og Nymfenes høyde.

I nærheten vil du finne byparker som Pedion Areos park, Platons akademipark og Stavros Niarchos park. Her kan du dra på piknik eller ta en fredelig spasertur.

Legg turen til Monastiráki loppemarked, Athen sentralmarked, Athens Heart Mall og Søndagsmarked for å tilfredsstille shoppinglysten. Det er vanskelig å dra hjem herfra tomhendt!

Bli med på en historisk reise på Agora, Det greske parlamentet, Filopáppos og Hadrians bue. Å se bildene på nettet blir ikke helt det samme.

Hvis du vil lære å kjenne områdets religiøse side eller bare slappe av i de stille omgivelsene, planlegg et besøk til Erékhtheion, Niketempelet, Gresk-evangelisk kirke og Kesarianí kloster.

Å se de populære sportsheltene A.E.K Athen spille hjemme på Athens olympiske stadion er noe du ikke kommer til å glemme. For å passe inn, sørg for å ta på deg lagets farger: gult og svart.

Overnatting i Pláka

Det vil være enkelt for deg å bestille det perfekte overnattingsstedet i Pláka. Expedia kan tilby så mange som 225 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens i 1 Vasileos Georgiou A' str og King George, a Luxury Collection Hotel, Athens i 3 Vasileos Georgiou A' Street er et par eksempler på topprangerte hoteller i Pláka. Hvis disse ikke er egnet for deg, bør du ta en titt på Periscope Hotel i 22 Charitos Str, Kolonaki og Hermes Hotel i 19 Apollonos Street, Plaka, Syntagma, hvor du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Det greske parlamentet er et must for folk som besøker Pláka, og å bo i kort gangavstand er en god måte å sørge for at du får sjansen til å virkelig oppleve denne flotte attraksjonen. AVA Hotel & Suites ligger kun 0,7 kilometer unna. I nærheten finner du også Electra Palace Athens.


De beste hotelltilbudene i Pláka

Vis alle de 111 overnattingsstedene i Pláka
Electra Palace Athens 2 159 kr
Anmeldelse skrevet 5. nov. 2018
Mer informasjon
 
Electra Palace Athens

Electra Palace Athens

18 - 20 N Nikodimou Street, Athen, Attiki
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Alt var supert! Nydelig klassisk stil på hotellet. Flott service, flott utsikt fra restaurant område, særlig på kvelden når Akropolis er belyst. Fantastisk beliggenhet, gåavstand til mange severdigheter.

  Ergon House 1 714 kr
  Anmeldelse skrevet 2. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  Ergon House

  Ergon House

  23 Mitropoleos, Athen
    
   4,8 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Perfekt hotell i athen. Sentralt og dekker alle behov.

   Plaka Hotel 1 609 kr
   Anmeldelse skrevet 28. okt. 2018
   Mer informasjon
    
   Plaka Hotel

   Plaka Hotel

   7, Kapnikareas & Mitropoleos St, Athen, Attiki
     
    4,5 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    The best thing about Plaka Hotel is the location which is a short walk from Monastiraki metro, and the proximity to what you want to see in a first visit to Athens. There are restaurants, grocery stores and coffee shops all around, and of course you are only minutes away from the streets of Plaka ...

    Airotel Parthenon 1 178 kr
    Anmeldelse skrevet 10. jun. 2018
    Mer informasjon
     
    Airotel Parthenon

    Airotel Parthenon

    6 Makri Street, Athen, Attiki
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Perfect location, ok breakfast, nice and helpful staff. We enjoyed our stay very much and will probably choose the same hotel next trip to Athen!

     Palladian Home 2 823 kr
     Anmeldelse skrevet 22. feb. 2019
     Mer informasjon
      
     Palladian Home

     Palladian Home

     Farmaki 2 & Kidathineon, Athen
       
      4,7 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Very nice, friendly and service minded staff. Nice room, clean, comfortable bed. Situated in the middle of “everything”, walking distance to most attractions.

      Central Athens Hotel 1 221 kr
      Anmeldelse skrevet 19. jul. 2017
      Mer informasjon
       
      Central Athens Hotel

      Central Athens Hotel

      Apollonos 21, Athen, Attiki
        
       4,2 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Veldig grei beliggenhet for å se Athen på en ettermiddag. Ungene mente det måtte være 4 * :) Fantastisk utsikt fra takterassen.

       Home & Poetry 1 475 kr
       Anmeldelse skrevet 24. feb. 2018
       Mer informasjon
        
       Home & Poetry

       Home & Poetry

       Lusikratous 10, Athen
         
        4,6 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Veldig hyggelig med døgnåpen resepsjon som tok imot oss midt på natten. Ekstrasengen på rommet var ikke så veldig behagelig, men det gikk for tenåringen. Deilig med frokost på taket! Og at vi kunne gå opp dit om kvelden uten å måtte kjøpe noe. Veldig hyggelig betjening som snakket godt engelsk. Kaker ...

        Metropolis Hotel 996 kr
        Anmeldelse skrevet 30. nov. 2018
        Mer informasjon
         
        Metropolis Hotel

        Metropolis Hotel

        46 Mitropoleos Street, Athen
          
         4,0 av 5
         2.0 av 5.0 Stjerner

         Fin beliggenhet i Plaka, rett ved handlegata og nær hundrevis av gode spiseplasser. Reint og trivelig, men Expedia skulle ha opplyst om at hotellet ikke egner seg for folk med gangbesvær !! Dessverre trekker det nedover !!

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.