Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Newark

Vis alle leiebiler i Newark

Gode tilbud på leiebiler i Newark

Leie bil i Newark

Newark bilutleie – Newark i New Jersey på USAs østkyst er mest kjent som byen der en av USAs største flyplasser ligger. De fleste som lander her, skal til New York City eller videre med fly, men Newark, New Jersey og østkysten forøvrig har en masse interessante ting å by på. Det er mye du kan oppleve om du legger din ferie til Newark.

Med leiebil i Newark har du muligheten til å utforske både New Jersey og østkysten på egen hånd, og det anbefales på det sterkeste. Det er gode muligheter for å få billig leiebil i Newark.

Turen til Newark

Det er enkelt å fly til Newark fra de fleste flyplasser i Norge. Det går direktefly fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Newark Liberty International Airport. Det er også mulig å søke etter østkystens to andre store flyplasser, JFK og La Guardia. Det anbefales å skaffe seg leiebil i Newark på flyplassen, og så kjører du direkte til ditt utvalgte hotell i Newark.

Turer i New Jersey

Med leiebil i Newark har du frihet til å oppleve noen spennende steder som kanskje er mest kjent fra tv-serien “The Sopranos”, eller kanskje realityserien “Real Housewives of New Jersey”. Noter deg forøvrig at lokalbefolkningen har kuttet ut “New”, og kun sier “Jersey”. Så altså, Jersey har spennende byer, men også vakre landlige omgivelser, og kystlinjen har fantastisk flotte strender og klassiske små feriebyer, alle med sitt distinkte særpreg. South Jersey er Philadelphia-boernes kyststripe. Her er en morsom miks av kitsj og landlig idyll. Kjør gjerne til Atlantic City, som brukte å være østkystens Vegas, men som nå kan skryte av en rekke rimelige hotell og en fin strand hvor du kan være i fred. Atlantic City har den berømte “boardwalken” du kanskje kjenner fra HBOs serie “Boardwalk Empire”. Byen har altså en del spennende mafiahistorie, for den interesserte. Cape May er en liten by helt fra 1620, med viktorianske bygninger og flotte strender. Pine Barren er et vakkert skog- og landområde med reservater for natur og villmarksliv. Vi du se klassiske 50-talls USA, så dra til Wildwoods, tre små byer utgjør nærmest et utendørsmuseum for retrofrelste. Long Island Beach er en østkystklassiker. Verd å se er også det renommerte universitetet Princeton og Sandy Hook Gateway med USAs eldste fyr, vakre skoger og en flott utsikt til Manhattans skyline.

Kjøre og gjøre i Newark

Det er flere ting du bør se og oppleve i selve Newark. Byen har en eklektisk miks av internasjonale kulturer, høykvalitets kunst- og kulturopplevelser og flott arkitektur. Rundt den neoklassiske Penn Station ligger distriktet Ironbound. Her bør du prøve en av de brasilianske, portugisiske, eller spanske restaurantene i området. I nærheten finner du Newark Museum med en bemerkelsesverdig tibetansk samling. Branch Brook Park er designet av Frederick Law Olmstead og anbefales også. New Jersey Performing Arts Center har tilbud i verdensklasse og er hjem for flere internasjonalt anerkjente orkestre, teater- og danseensembler.

Utforsk Newark

Utforsk Newark med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!