Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller med all inclusive i New York

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med all inclusive i New York

Casablanca Hotel by Library Hotel Collection
4 out of 5
147 W 43rd St, New York, NY
Hent priser
4.8/5Exceptional! (1,286 anmeldelser)

"Veldig bra hotell. Hyggelig betjening, fint og rent rom, glimrende beliggenhet og glimrende med inkludert (enkel) frokost. Eneste lille minus var at aircondition bråket for mye til å ha den på om natten."…"

Anmeldelse skrevet 2. jul. 2019

Casablanca Hotel by Library Hotel Collection
Staybridge Suites Times Square
3.5 out of 5
340 W 40 Street, New York, NY
Gratis avbestilling
Prisen er 1 085 kr per natt
4.3/5Excellent! (4,688 anmeldelser)

"Perfect location just a five minute walk from Times Square proper. The Port Authority terminal metro and bus is right next door, and it's a short walk to the times square metro station, making transportation around central new york very convenient. Nice standard on the rooms (full kitchen was a pleasant ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2019

Staybridge Suites Times Square
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med all inclusive: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med all inclusive i New York

All inclusive hoteller New York: New York er for mange den store feriedrømmen. Her kan du virkelig oppleve alle fasettene av det en storby har å by på, og fra et hotell i New York kan du utforske så å si hele byen.

Mange reiser også til New York i forbindelse med arbeid eller for å delta på andre arrangementer. Da kan et all inclusive-hotell i New York være midt i blinken. Velger du et hotell med all inclusive i New York kan du nemlig slappe helt av og fokusere på det du er i byen for. Du slipper å tenke på å finne gode spisesteder og huske å bestille bord i god tid. Da kan du innta hvert måltid på hotellet ditt.

Utvalget av hoteller er selvfølgelig enormt i en så stor by, og hotellene ligger spredt utover hele byen. Du kan velge i alt fra rimelige overnattinger til overdådige luksushoteller. De beste all inclusive-hotellene i New York er til og med på helt i verdenstoppen.

New York byr på utallige shoppingmuligheter, og et uteliv som du ikke får oppleve andre steder. Du kan besøke noen av de mange museene eller bli med på champagne-cruise fra havna. Byen er full av severdigheter og minneverdige steder som er verdt å få med seg, for eksempel frihetsgudinnen, Empire State Building og Times Square. Eller hva med å besøke noen av stedene fra favoritt-TV-seriene dine? New York har noe for enhver smak, og en tur hit vil helt klart gi minner for resten av livet!

Ofte stilte spørsmål

Ser du etter resorter i New York med alt inkludert?
New York er kjent for sin kultur, og har mye å se og oppleve, slik som Broadway og Radio City Music Hall. Se vårt utvalg av hotellrom med alt inkludert, hvor et stort utvalg av tjenester, som underholdning, barneklubb og selvsagt mat og drikke, er inkludert i prisen. Mange av våre hoteller med alt inkludert tilbyr også aktiviteter som golf, yoga, vannsport og mer, som du kan bli med på uten ekstra kostnad. Nærmeste store flyplass ligger i New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. lufthavn), 21,3 km fra sentrum.
Hvordan er været på forskjellige årstider i New York?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for New York er 1268 mm.
Hva er New York kjent for?
Ta turen til Broadway og Radio City Music Hall og se hvorfor reisende liker kulturlivet i New York så godt. Noen andre populære attraksjoner er Times Square, Bryant Park og Macy’s.
Hvordan er det best å komme seg rundt i New York?
Takket være de mange transportmulighetene, er det lett å reise rundt i New York. Du kan gå til nærliggende T-banestasjoner som Times Sq. - 42 St. Station, 49th St. Station og 42 St. - Bryant Pk. Station. Hvis du vil reise utenfor området, kan du ta tog fra New York W 32nd St. Station, Grand Central - 42 St. Station eller New York Penn Station.

Flere reisealternativer