Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Rotterdam

Med et stort utvalg av interessante severdigheter er Rotterdam et sted der du vil ha mange ting å gjøre.

Spar tid og penger med en pakkereise til Rotterdam

Sett sammen din fly- og hotellbestilling hos Expedia. La oss gjøre det lettere for deg å bestille den beste pakkereisen med hotell og fly. Med pengene du får til overs kan du unne deg mer under oppholdet i Rotterdam.

Hvis du bestiller et av våre pakketilbud, kan du spare så mye som $603.

Du kan velge blant omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår store internasjonale database med hoteller og fly.

I dag er dagen for å starte planleggingen av din neste reise. På Expedia finner du noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene.

Hvis planene dine endres, kan du avbestille nesten alle reservasjoner, og du trenger ikke å betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Rotterdam

Som tilreisende til dette området i South Holland deler du plassen med rundt 600 000 innbyggere.

Dette reisemålet ligger 60 kilometer sørvest for hovedstaden i landet, Amsterdam. Den ligger også omtrent 11 kilometer sør for Bleiswijk.

Plaswijckpark og Midget Golfbaan Parkhaven er magiske steder for å få litt kvalitetstid med barna. Lasergame Rotterdam og Glowgolf Capelle Den IJssel er også vel verdt et besøk hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Møt noen av de mest fargerike innbyggerne i havet i det omhyggelig gjenskapte havmiljøet på A Seal Center.

Du finner mange innfødte og eksotiske dyr som ser tilbake på deg mens du utforsker Blijdorp Zoo og Rotterdam zoo. Blijdorp Zoo og Rotterdam zoo har et rikt mangfold av eksotiske dyre- og fuglearter

Hvis du liker en runde rulett nå og da, kan du sjekke ut Holland Casino Rotterdam.

Blomster og planter, praktfulle trær og buktende gangveier venter de med grønne fingre i Arboretum Trompenburg og Schoonoord historiske hage. Ta deg tid til å utforske Arboretum Trompenburg og Schoonoord historiske hage og se på planteartene i regionen.

Når du vil ta det med ro, ta med noe å spise og finn et skyggefullt sted på et av områdets grønne steder, som Kralingse Bos park eller Biesbosch nasjonalpark. Het-parken og Reeuwijkse Plassen er to andre fine steder å slappe av.

Hos FutureLand kan du få flygeblad eller hjelp fra de hyggelige ansatte.

Hvis du ønsker litt forandringer, kan det være en god ide å ta en tur til de lokale kystområdene. Pakk nistekurven og kom deg ut for en avslappende ettermiddag på Brouwersdam strand eller Ouddorp strand.

Et besøk i De Schans (Skansen) er en god ide for en nydelig naturopplevelse.

Sett av litt tid til å utforske noen av de populære museumsutstillingene i nærheten. Waag og Historisch Museum Den Briel byr på en rekke spennende utstillinger. Museum Vlaardingen og Museum Bisdom van Vliet er også verdt et besøk.

De som interesserer seg for sjøfartshistorie sette retningen mot Maritime Museum, et skattkammer med viktige gjenstander fra sjøfartshistorien. Hvis vinden tillater det, kan du fortsette å navigere gjennom denne regionens marinehistorie på Havenmuseum. På et besøk til Maritime Museum og Havenmuseum kan du utforske sjøfartsgjenstander.

Få enda mer kunnskap om vitenskap mens du undersøker det flotte utvalget av gjenstander og utstillinger på Het Nieuwe Instituut eller Stichting Museum Johannes Postschool. Du kan se en variert samling av modeller, gjenstander og utstillinger på Het Nieuwe Instituut eller Stichting Museum Johannes Postschool, en informativ dagstur for både nerder og vanlige folk.

De imponerende eksemplarene på Wereldmuseum Rotterdam og Natuurhistorisch Museum Rotterdam er hentet rett fra naturen og har et par overraskelser på lur. Om du vil bruke ferien på å lære deg noe nytt, kan du besøke de tankevekkende samlingene og utstillingene på Wereldmuseum Rotterdam og Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Rotterdam er et senter for kunsterisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler overalt. Opplev den hippe atmosfæren på Boijmans Van Beuningen-museet og Kunsthal Rotterdam. Hvis du vil se enda mer, kan du gjøre deg ferdig for dagen på Dordrechts museum og Villa Zebra.

Dra tilbake til de gamle dager og oppdag hemmeligheter fra tidligere år på Historisch Museum og Catharina Gasthuis. Ouddorp museum og Gouda-museet er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan fortsette utforskingen på Ouddorp museum eller Gouda-museet.

Stadhuis og Museum Simon van Gijn er absolutt verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Huis Sonneveld og Het Witte Huis. Der kan du få vite mer om gamle dager.

De Hef og Willemsbrug er historiske eksempler på solid byggeteknikk som vil holde stand i generasjoner.

Oppdag områdets spirituelle side og nyt den fredelige atmosfæren i Grote Kerk eller St Janskerk. Hvis du vil undersøke flere religiøse steder, kan du dra til Ouddorp reformerte kirke og Toren St. Catharijnekerk. Du kan også sjekke om det er noen omvisninger på Ouddorp reformerte kirke eller Toren St. Catharijnekerk.

Etter at du har sett alle de viktigste attraksjonene i Rotterdam, kan du også ta deg tid til å se noen av de skjulte perlene. Nederlands Fotomuseum og Golf & Country Club Capelle aan den IJssel er vel verdt et besøk. Hvis du har tid, kan du også vurdere et besøk til Outdoor-dalen eller Molen De Roode Leeuw.

Det vil ikke være vanskelig å finne det riktige overnattingsstedet i Rotterdam. Expedia har så mange som 62 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

De som har sansen for overnattingssteder med litt klasse, vil kunne glede seg over at Rotterdam kan by på flere flotte hotellalternativer, som for eksempel Mainport i Leuvehaven 77 og Hotel New York i Koninginnenhoofd 1. Alternativt, hvis du har et stramt budsjett, finner du gode tilbud på A Small Hotel i Witte De Withstraat 94 eller De Sluiskop i Pastoriedijk 325.


De beste hotelltilbudene i Rotterdam

Vis alle de 214 overnattingsstedene i Rotterdam
Novotel Rotterdam Brainpark 753 kr
Anmeldelse skrevet 9. feb. 2019
Mer informasjon
 
Novotel Rotterdam Brainpark

Novotel Rotterdam Brainpark

K.P. Van Der Mandelelaan 150, Rotterdam
   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Businesshotell rett ved universitet. Kort vei til trikk og tbane, men ikke sentralt ift sentrum. Finnes ingen restauranter og butikker i nærheten. Fine, store rom.

  The James Hotel Rotterdam 571 kr
  Anmeldelse skrevet 5. apr. 2019
  Mer informasjon
   
  The James Hotel Rotterdam

  The James Hotel Rotterdam

  Aert van Nesstraat 25, Rotterdam
    
   4,5 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Mangla berre frukost på hotellet, ellers var alt bra

   Mainport 1 171 kr
   Anmeldelse skrevet 26. sep. 2018
   Mer informasjon
    
   Mainport

   Mainport

   Leuvehaven 77, Rotterdam
     
    4,6 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Her var det ikke mye å utsette, kanskje litt begrenset utvalg av brød til frokost, samt mangler barista kaffe.

    Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station 727 kr
    Anmeldelse skrevet 10. sep. 2018
    Mer informasjon
     
    Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station

    Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station

    Weena 121, Rotterdam
      
     4,2 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Med gangavstand fra toget var det et flott hotell. Selv om det lå midt i byen så hørte vi ikke trafikken. Flotte rom og en super frokost.

     nhow Rotterdam Hotel 896 kr
     Anmeldelse skrevet 4. mai 2019
     Mer informasjon
      
     nhow Rotterdam Hotel

     nhow Rotterdam Hotel

     Wilhelminakade 137, Rotterdam
       
      4,3 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      Herlig beliggenhet. Deilig frokost. Proff og vennlig betjening. Meget god søvnkvalitet.

      Art Hotel Rotterdam 428 kr
      Anmeldelse skrevet 13. nov. 2018
      Mer informasjon
       
      Art Hotel Rotterdam

      Art Hotel Rotterdam

      Mijnsherenlaan 9, Rotterdam
        
       3,7 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Was upgraded to huge room without extra charges. Breakfast not included, but was fine.

       Novotel Rotterdam Schiedam 723 kr
       Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Novotel Rotterdam Schiedam

       Novotel Rotterdam Schiedam

       Hargalaan 2, Schiedam
         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet er veldig bra for familier og de som reiser med bil. Det er gratis parkering og lett å komme til siden det er rett ved siden av A4 motorveien. Det er fin ute basseng som barna badet i. Lekeplass og lite lekerom inn samt xbox som barna fikk leke med. To store senger men litt trangt ...

        ibis budget Rotterdam The Hague Airport 539 kr
        Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        ibis budget Rotterdam The Hague Airport

        ibis budget Rotterdam The Hague Airport

        Rotterdam Airportplein 70, Rotterdam, NL
          
         3,9 av 5
         2.0 av 5.0 Stjerner

         accomodatie netjes. En. Zeer vriendelijk personeel zeer behulpzaam. Ontbijt niet vlot aangevuld.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.