Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Menorca

Menorca er ensbetydende med krystallklart vann, deilige fiskeretter og vakre solnedganger. Ta en vandring på øya med et par abarca-sandaler på føttene og bli bedre kjent med dens kulturelle arv.

Reis til Menorca og utforsk dette lille paradiset, som er fullt av idylliske, uberørte bukter og sund, og en rekke ruiner og bygninger fra øyas mange årtusen lange historie. Oppdag øyas sjarm når du besøker noen av de åtte distriktene den består av, som for eksempel hovedstaten Mahón, med sitt store havneområde. Der finner du også en rekke andre spennende steder, som Portal de Sant Roc og festningen La Mola.

Et besøk på eremittboligen Santuario de la Virgen del Monte Toro, som er viet til Menorcas skytshelgen, anbefales sterkt. Få også med deg steinaldermonumentene som du finner spredt utover øya, for ikke å glemme den gotiske og nyklassisistiske Santa María-katedralen i Ciutadella. Å planlegge turen slik at du får med deg San Juan-feiringen, der øyas hester står i sentrum, er en god idé. Da bør du også smake på pomada, som er en lokal spesialitet med utgangspunkt i gin fra Menorca og limonade.

Når du er på ferie i Menorca, så vil mye dreie seg om de idylliske buktene, som for eksempel Cala Blanca, med sine eksotiske huler; Cala en Bosc, med små strandhytter der du kan komme i ly for solen; Cala en Turqueta, som har fått navnet sitt fra fargen på vannet der; og buktene Macarella og Macarelleta, som ofte er avbildet på postkortene som selges på øya.

Etter en dag på stranden kan du se solen gå ned over klippene ved Cova d’en Xoroi, spise en god hummerstuing i havnebyen Fornells, prøve de lokale ostene og spesialiteten sobrasada-pølse, eller unna deg en skive hjemmelaget ensaimada. Maten på Menorca er rett og slett fantastisk!

Bestill fly + hotell til Menorca og besøk denne øya, som i 1993 ble gjort til biosfærereservat, og nyt den skjønne naturen der. Kombiner ro og avslapping med kulturelle aktiviteter og deilig mat.

Reis til Menorca neste gang du skal på ferie, og finn ditt øyparadis i Middelhavet.


De beste hotelltilbudene i Menorca

Vis alle de 1 082 overnattingsstedene i Menorca
Prinsotel La Caleta Hotel 2 003 kr
Anmeldelse skrevet 8. aug. 2017
Mer informasjon
 
Prinsotel La Caleta Hotel

Prinsotel La Caleta Hotel

   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Fint hotell med gangavstand til strand/badesteder. Veldig hyggelig personale som var hjelpsomme og blide. Rene og fine rom. Bra frokost, middag kunne vært bedre. Roomservicen var dårlig, fikk rå burgere som var uspiselige.

  Hotel Artiem Capri 1 312 kr
  Anmeldelse skrevet 6. aug. 2016
  Mer informasjon
   
  Hotel Artiem Capri

  Hotel Artiem Capri

    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Et rent og hyggelig hotell som ligger veldig sentralt. To minutter å gå til en stor bussterminal hvor det går busser over alt på øya. Veldig koselig by med små fine handlegater, og en hyggelig havn med mange restauranter. Kunne absolutt tenkt meg en tur tilbake.

   Lago Resort Menorca Spa & beach club - Adults Only 1 582 kr
   Anmeldelse skrevet 14. jul. 2017
   Mer informasjon
    
   Lago Resort Menorca Spa & beach club - Adults Only

   Lago Resort Menorca Spa & beach club - Adults Only

     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Greit hotel men er del mangler. Dårlig dusj som lekker masse, uoppmerksomme servitører, og dårlig dekning med wifi. Når vi sjekket inn på rommet var det gammel mat fra tidligere gjester som stod igjen på rommet.

    PortBlue San Luis 1 354 kr
    Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    PortBlue San Luis

    PortBlue San Luis

      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Excellent cleaning staff. Excellent reception staff. Excellent entertainment staff. Needs a seperate bar and drinks service for "all inclusbr" and cash customers. Some bar staff very dismissive of customers who tbey wanted to serve and move on. Not what I expected for the prices I was asked to pay ...

     Aparthotel Ferrer Skyline 1 924 kr
     Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018
     Mer informasjon
      
     Aparthotel Ferrer Skyline

     Aparthotel Ferrer Skyline

       
      4,5 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Fint og rent og ganske nytt. God beliggenhet og hyggelig betjening. Rolig stemning, selv om det var mye gjester i alle aldre. Tilbud om lån av dusj etter utsjekk. Litt lite servise og bestikk på kjøkkenet, ellers godt utstyrt. Ikke vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Kort vei til sentrum og gode restauranter. ...

      Valentin Star Hotel Adult Only 1 523 kr
      Anmeldelse skrevet 13. aug. 2016
      Mer informasjon
       
      Valentin Star Hotel Adult Only

      Valentin Star Hotel Adult Only

        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Flott hotell, veldig hyggelig betjening, hjelpsomme. Rommet vårt var veldig bra, bassengutsikt. Litt høy musikk frem til kl 2330 - i forhold til å sitte på verandaen og "slappe av". Veldig fornøyd og kan anbefale dette hotellet.

       Occidental Menorca
       Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019
       Mer informasjon
        
       Occidental Menorca

       Occidental Menorca

         
        4,2 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Bon emplacement, personnel sympathique, hôtel très propre, très bon buffet avec grande terrasse. Chambre petite, un peu bruyante mais très propre et bonne literie.

        Apartamentos Lentiscos
        Anmeldelse skrevet 28. jul. 2012
        Mer informasjon
         
        Apartamentos Lentiscos

        Apartamentos Lentiscos

        Avenida Los Delfines, s/n, Ciutadella de Menorca
          
         3,7 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Large appartments, clean surroundings, nice staff! Quiet in nighttime, no noise from party and disco. Close to the beaches, and the restaurants and "main" street is just outside the hotel.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.