Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Menorca

Velkommen til Menorca

Den litt mindre kjente lillebroren til Mallorca ligger nydelig til i Middelhavet. Øya er svært populær som feriemål, og skal du hit om sommeren anbefaler vi å booke din leiebil på Menorca allerede i dag. Øya byr på lange hvite strender, turkist vann, fersk sjømat, eksotiske frukter og mye avslapping.

Menorca har sitt navn fra å være mindre enn Mallorca, men den er vel så vakker. Fønikerne kalte den kalte den Nura, som betyr ildens øy. Kanskje fordi solnedgangene har farge som ild? Det er flere velkjente selskaper som driver med bilutleie på Menorca og med en bil har du mulighet til å se svært mye av denne øya.

Bilutleie på flyplassen

Som nevnt er Menorca er populært feriemål og du gjør lurt i å booke en billig leiebil på Menorca så snart du har bestemt deg for å reise, for å være sikker på at du får ønsket bil til en god pris. Når du tar fly til Menorca vil du finne bilutleieselskapene like ved ankomsthallen. Mange tilbydere gir gode priser og har et godt utvalg, slik at du kan finne den bilen som passer deg best. Er hele familien på tur, er en stor bil å foretrekke. Det er lett at det blir mye bagasje på en slik tur. Er dere bare et par stykker som er på ferie på Menorca holder det kanskje med en litt mindre type. Noen selskaper tilbyr kabrioleter og sportsbiler, det gir i det minste vind i håret når du er ute og kjører.

De fleste som drar til Menorca skal på ferie og vil slappe av i fine omgivelser. Når du har bestemt deg for å reise til denne fine øya, er det lurt å vurdere om du skal booke hotell på Menorca samtidig som fly, siden dette gir muligheter for en virkelig god pris. Og jo tidligere du booker før høysesongen, jo bedre med tanke på utvalget.

Parkering og bilutleie på Menorca

Det vil normalt ikke være noe problem å parkere på Menorca. Øya består for det meste av landeveier, strender og hoteller. Langs landeveien er det trygt å parkere så lenge det er merket. Ved de mest populære strendene finnes det parkeringsplasser, noen av dem mot betaling. På hotellet ditt på Menorca er det store muligheter for at de har parkering for hotellets gjester. Men dette finner du mer informasjon om ved å kontakte hotellet når bookingen er gjennomført.

Leie av bil på Menorca til ferien

Når man lander på et nytt sted, er det deilig å slippe å orientere seg om kollektivtrafikkens ruter og tider. Har du derimot en leiebil på Menorca slipper du å tenke på å skulle drasse med deg hele familien og all bagasjen inn på en overfylt buss. Du starter en avslappende ferien ved å la oss på Expedia ordne alt dette på forhånd. Så kan du bare starte bilen ved ankomst og kjøre til feriestedet ditt. Menorca har hundrevis av små bukter og strender å utforske, gjør dette med leiebil neste gang du drar på ferie!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Menorca

Hva er den beste prisen på leiebil i Menorca?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Menorca .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Menorca?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Menorca er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Menorca?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Menorca?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Menorca

Utforsk Menorca med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!