Menorca

Hoteller i Menorca

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Menorca

Sjekk prisene i Menorca for i kveld, 16. sep. - 17. sep.
Sjekk prisene i Menorca for denne helgen, 20. sep. - 22. sep.
Sjekk prisene i Menorca for neste helg, 27. sep. - 29. sep.

Hotell i Menorca

Bilde av Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium
2.5 out of 5
Paseo del Mar, S/N, Binibeca, Sant Lluís, Balearene
668 kr per natt
5. okt.–6. okt.
4/5Veldig bra! (46 anmeldelser)

"Hotel muy bonito con unas vistas increibles,el servicio estupendo y las habitaciones súper grandes,sin duda repetire"…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium
Bilde av Aparthotel Ferrer Skyline
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
537 kr per natt
29. sep.–30. sep.
4.5/5Fantastisk! (324 anmeldelser)
Fint leilighetshotell med sentral beliggenhet!

"Fint og rent og ganske nytt. God beliggenhet og hyggelig betjening. Rolig stemning, selv om det var mye gjester i alle aldre. Tilbud om lån av dusj etter utsjekk. Litt lite servise og bestikk på kjøkkenet, ellers godt utstyrt. Ikke vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Kort vei til sentrum og gode restauranter. ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2018

Aparthotel Ferrer Skyline
Bilde av Azuline Hotel-Apartamento Marina Parc - All Inclusive
3.5 out of 5
Carrer Marina, s/n, Coves Noves, Mercadal, Menorca Islas Baleares
2 080 kr per natt
18. sep.–19. sep.
3/5 (2 anmeldelser)

"El personal muy atento. Pero las instalaciones están en malas condiciones. Las habitaciones húmedas. Las piscinas llenas de hongos ...fatal."…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Azuline Hotel-Apartamento Marina Parc - All Inclusive
Bilde av Valentin Star Hotel Adult Only
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
690 kr per natt
5. okt.–6. okt.
4.6/5Enestående! (523 anmeldelser)
Hotell for voksene

"Flott hotell, veldig hyggelig betjening, hjelpsomme. Rommet vårt var veldig bra, bassengutsikt. Litt høy musikk frem til kl 2330 - i forhold til å sitte på verandaen og "slappe av". Veldig fornøyd og kan anbefale dette hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2016

Valentin Star Hotel Adult Only
Bilde av Barceló Hamilton Menorca - Adults Only
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
914 kr per natt
1. okt.–2. okt.
4.1/5Veldig bra! (264 anmeldelser)
Fint hotell ved sjøen

"Pluss. Personale og beliggenhet. Kjekt hotell med god service og flott frokost og middags buffet. Flott takterrasse med 6 boblebad og nok solstoler til alle. Det beste av alt - sitte på balkongen og se på de flotte båtene som gikk forbi morgen og kveld. Et syn for øyet! Minus: dyrt! måtte betale ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2015

Barceló Hamilton Menorca - Adults Only
Bilde av Valentín Son Bou Hotel & Apartments
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
438 kr per natt
8. okt.–9. okt.
4.2/5Utmerket! (569 anmeldelser)
God service og god mat

"Vi hadde et bra opphold og kan anbefale hotellet. Servicen og maten (frokost og middagsbufèt) var veldig bra. God plass ved bassengområdet med nok solsenger. Kort vei fra flyplassen. Litt lang vei å gå til en flott sandstrand, men positivt med hotelbuss. Lite minus at aircondition ble slått av etter ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2013

Valentín Son Bou Hotel & Apartments
Bilde av BlueRooms Palmeras
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
519 kr per natt
27. sep.–28. sep.
4.1/5Veldig bra! (107 anmeldelser)

"Este septiembre hemos estado 9 dias en los apartamentos y la verdad que nos ha gustado mucho. El sitio muy bonito con una piscina espectacular entre palmeras. La localizacion, si quieres estar cerca de Mahon es muy buena ya que esta a pocos kilometros, eso si con coche , si no se tiene coche el complejo ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2019

BlueRooms Palmeras
Bilde av Lago Resort Menorca Spa & beach club - Adults Only
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
643 kr per natt
1. okt.–2. okt.
4.5/5Fantastisk! (188 anmeldelser)
Fin beliggenhet

"Greit hotel men er del mangler. Dårlig dusj som lekker masse, uoppmerksomme servitører, og dårlig dekning med wifi. Når vi sjekket inn på rommet var det gammel mat fra tidligere gjester som stod igjen på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2017

Lago Resort Menorca Spa & beach club - Adults Only
Bilde av Hotel Artiem Capri
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
995 kr per natt
1. okt.–2. okt.
4.4/5Fantastisk! (426 anmeldelser)
Et rent og hyggelig hotell

"Et rent og hyggelig hotell som ligger veldig sentralt. To minutter å gå til en stor bussterminal hvor det går busser over alt på øya. Veldig koselig by med små fine handlegater, og en hyggelig havn med mange restauranter. Kunne absolutt tenkt meg en tur tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2016

Hotel Artiem Capri
Bilde av White Sands Beach Club by Diamond Resorts
756 kr per natt
8. okt.–9. okt.
4.5/5Fantastisk! (165 anmeldelser)

"Me gustó lo moderno y equipado que estaba y nos tocó un apartamento con vistas espectaculares. Lo que menos, algún detalle del tema limpieza"…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

White Sands Beach Club by Diamond Resorts
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Menorca fra 438 kr per natt
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Menorca

Hotell Menorca: Menorca er en sjarmerende og frodig øy med begrenset turisme. Hvis du er på jakt etter en rolig ferie på en av Spanias badeperler, er Menorca et godt alternativ. Du kan velge mellom flere forskjellige hoteller på Menorca under oppholdet ditt, og du finner alt fra luksushoteller til billige hoteller. De fleste hotellrommene på øya holder en helt grei standard. Det er en klar overvekt av 3-stjerners hoteller, men sett under ett er utvalget av hotellrom med forskjellige standarder godt. I tillegg til vanlige hoteller er det også en rekke leilighetshoteller, familiehoteller og alt inkludert-hoteller.

Hvor du bør bo

Det er flere forskjellige turistbyer på øya, så det kan være greit å vite litt om dem. Arenal d´en Castell, som ligger langs nordkysten, er godt egnet for barnefamilier. Her er det begrenset med hoteller, noe som gjør det til et roligere område, og en flott strand. Cala Galdana, på den sørøstlige delen av øya, er en liten vik som egner seg godt for både barnefamilier og par. Her finner du blant annet Santa Galdana, en nydelig sandstrand, og mange hyggelige små restauranter. Cala´n Bosch er en av de større turistbyene på øya, og her finner du mange hoteller, restauranter, butikker og barer. Byen har flere langgrunne strender som egner seg godt for barnefamilier. Ciutadella er øyas gamle hovedstad, og har en bykjerne med koselige, trange gater. Det er også en havn i byen, og langs havnen ligger det mange koselige restauranter. Punta Prima ligger helt sør på øya, og midt i denne byen finner du en flott sandstrand med hvit sand. Langs stranden går det en strandpromenade, hvor par kan gå koselige kveldsturer.

Aktiviteter og utflukter

På øya er det selvfølgelig alle de flotte strendene som er hovedattraksjonen, og de aller mest populære er Cala Mitjana, Cala Macarelleta og Cala Pregonda. Det er imidlertid veldig mye mer å gjøre på denne øya enn å sole seg. Langs strendene tilbys det aller meste innen vannsport, som seiling, dykking og vindsurfing. Dykkeforholdene utenfor øya er veldig bra, og det er god sikt. Nord og sør for øya er det flere spennende grotter man kan utforske. Hvis du ikke er så glad i vann, kan du dra på ridetur, kjøre mountainbike eller prøve en av klatreløypene.

Mat

I løpet av oppholdet ditt på Manorca må du smake hummergryteretten Calderete de Langosta. Denne smakfulle gryten lages etter en hemmelig oppskrift som ingen vil avsløre. Noen vil kanskje la seg overraske over at øya er verdenskjent for sine gode oster, og den beste av dem er Formatge de Mao. Det ryktes at hovedgrunnen til den gode smaken er de lykkelige kyrne, som går ute hele året og spiser naturlig gress. Prøv også den lokalproduserte krydderpølsen Sobrasada Menorquina og ginen Xoriguer, som lages på brenneriet i Mahón havn. Hvis du tar turen innom brenneriet, kan du se frem til gratis smaksprøver.

Hotellbestilling: Menorca

Søk etter et hotell i Menorca. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Menorca ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Menorca.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Menorca. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Menorca for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Menorca. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Menorca.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Menorca

Nylige anmeldelser i Menorca