Bilutleie i Leknes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Leknes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Leknes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Leknes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Leknes (LKN)?
Ifølge prisene de siste sju dagene kan du hoppe i en leiebil fra Leknes (LKN) for kun 1,041 kr per dag. Legg ut på veien i en av de budsjettvennlige bilene kort tid etter at flyet har landet!
Kan jeg leie bil fra Leknes (LKN)?
Leknes (LKN) har et bra utvalg av leiebilselskaper å velge mellom, blant annet Hertz og Budget. Bare velg reisedatoer, sammenlign priser og dra nytte av et bra tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Leknes (LKN)?
Vi vet at det er viktig å kunne endre reiseplaner. Derfor er noen forhåndsbetalte bestillinger kvalifisert for full refusjon hvis du avbestiller minst seks timer før bilen skal hentes. Du bør imidlertid lese gjennom avbestillingsreglene, ettersom det finnes noen unntak. Kundeservicesiden har dessuten mye nyttig informasjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Leknes (LKN) gjennom Expedia?
Med eksklusive tilbud, medlemsrabatter og et fantastisk utvalg av leiebilbyråer er det lett å finne en rimelig leiebil gjennom Expedia. Hvis du slår sammen leiebilen fra Leknes (LKN) samt overnatting og fly til en pakke, kan du spare mye mer.
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Leknes (LKN) gjennom Expedia?
Sjekk kundevurderinger og -anmeldelser, velg bilkategori og sammenlign priser fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det enkelt å velge det beste tilbudet. Lager du en pakkereise av leiebilen fra Leknes (LKN) samt hotell og fly, sitter du igjen med enda mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Leknes (LKN)?
Sjåfører må være 19 år eller eldre for å leie en bil i Vestvågøy. Andre vilkår gjelder vanligvis for unge sjåfører, og det kreves ofte ekstra betaling. Det meste vanlige er et ekstra aldersgebyr og aldersgrenser for leie av større og finere biler. Sørg for at du leser leieavtalen du inngår med leiebilselskapet på Leknes (LKN).
Hva trenger du for å leie bil på Leknes (LKN)?
Bilsertifikat og kredittkort i samme navn er det du trenger. Tenker du ikke å bruke leiebilselskapets forsikring? I så fall er det svært sannsynlig at du må legge frem bevis på annen forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så det er lurt å sjekke på forhånd for å unngå forsinkelser.
Hva er den laveste leiebilprisen på Leknes (LKN)?
På Leknes (LKN) var det mulig å leie bil fra 1,041 kr per dag de siste sju dagene. Med så rimelige priser gjør vi det enkelt å komme seg fra flysetet til førersetet.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Leknes (LKN)?
Gå fra flysetet til førersetet i en langtidsleiebil på Leknes (LKN), og legg ut på landeveien over lengre tid. Vi har flotte tilbud på langtidsleie fra flere forskjellige kjente leiebilselskaper.
Hvor kan jeg leie bil på Leknes (LKN) hvis jeg er under 25 år gammel?
Om du kan leie en bil på Leknes (LKN) eller ikke, avhenger av bilutleiebyrået. Noen tilbydere leier ut til kunder som er over 21 – og noen ganger enda yngre – men du må gå gjennom betingelsene og vilkårene. Husk at sjåfører som ikke har fylt 25, ofte må betale ekstra. I så fall lønner det seg å finne ut av dette før du skal hente bilen.