Bilutleie i Leknes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Leknes

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Leknes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Leknes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil på Leknes (LKN)?
Du trenger ikke å bruke alle pengene på å leie bil fra Leknes (LKN) med priser fra 1,570 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil fra Leknes (LKN)?
Hertz og Budget er noen av leverandørene på Leknes (LKN). Du kan kjøre ut på veien ikke lenge etter at flyet har landet.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Leknes (LKN)?
Planer kan endre seg, og derfor er forhåndsbetalte reservasjoner kvalifisert for en full refusjon hvis du kansellerer minimum seks timer før avtalt henting. Du må sjekke avtalen du har inngått, for å se om du er kvalifisert. Vil du ha mer informasjon, kan du gå til kundeservicesiden vår.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Leknes (LKN) gjennom Expedia?
Det er mange grunner til å bestille leiebil gjennom Expedia. Ta en titt på bilene på Leknes (LKN), så sørger vi for at du får en utmerket pris med våre eksklusive tilbud og medlemspriser. Vil du spare enda mer? Da kan du lage en pakke av hotellet, flyreisen og leiebilen du har bestilt. Jo mer du reiser og bestiller gjennom Expedia, desto flere fordeler får du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Leknes (LKN) gjennom Expedia?
Det er enkelt og greit å finne de beste tilbudene med Expedia. Bare velg bil, angi reisedatoer samt hente- og avleveringssted, og sammenlign priser fra ledende bilutleiebyråer. Du kan spare enda mer hvis du lager en pakkereise av leiebilen fra Leknes (LKN) samt flyreisene og hotellbestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Leknes (LKN)?
Sjåføren må være minst 19 år for å leie bil i Vestvågøy. Unge sjåfører må regne med å betale litt mer per dag. Før bestilling bør du sjekke hvilke aldersgrupper dette gjelder for.
Hva trenger du for å leie bil på Leknes (LKN)?
Med mindre du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring, trenger du stort sett kun førerkort og kredittkort. For å unngå problemer er det lurt å sjekke dette før du henter bilen.
Hva er den laveste leiebilprisen på Leknes (LKN)?
Med dagspriser så lave som 1,570 kr de siste sju dagene blir du ikke blakk av å leie bil på Leknes (LKN). Velg blant de mange budsjettvennlige bilene og se enda flere severdigheter med pengene du sparer.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Leknes (LKN)?
Klart det. Uansett om du ønsker å leie en bil i én uke, én måned eller lenger, gjør vi det enkelt for deg å bestille den perfekte bilen. Gå til siden vår for langtidsleie, sammenlign tilbudene og gjør et bra kupp på Leknes (LKN).
Hvor kan jeg leie bil på Leknes (LKN) hvis jeg er under 25 år gammel?
Dette avhenger av ulike faktorer. Vi anbefaler at du sjekker leverandørene på Leknes (LKN), for å finne ut om de leier ut til sjåfører som er under 25, og om du må betale noe ekstra. Den beste måten å gjøre dette på er å lese gjennom betingelsene og vilkårene. Det er kjipt med uventede overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår hvilke kostnader som gjelder for deg.