Bilutleie i Lofoten

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Lofoten

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Lofoten

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Lofoten
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Lofoten?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer må endres i siste øyeblikk. Derfor tilbyr vi full refusjon for de fleste bestillinger hvis du avbestiller minst seks timer i forkant av henting. Husk å lese nøye gjennom avbestillingsreglene, da det er enkelte unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Lofoten?
Hold kostnadene lave med en økonomibil, skjem bort deg selv med en premiumbil eller velg noe midt i, som en mellomstor modell. Det er imidlertid lite som slår en kompakt bil, som er den mest bestilte biltypen i Lofoten. Disse bilene er enkle å kjøre og parkere, drivstoffeffektive og et supert valg hvis du skal farte rundt i store byer. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre plass og komfort til en pris som ikke velter budsjettet.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Lofoten hos Expedia?
Uansett hva slags bil du er interessert i, kan Expedia hjelpe deg med å få tak i de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene og bestille det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Lofoten med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Lofoten?
I Lofoten må sjåfører være 19 år eller eldre for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere leievilkår og ekstra gebyrer. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til leieprisen. Dette skal dekke den ekstra risikoen for skader og ulykker. Selv om mange biltyper (som økonomi- og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie spesialbiler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Lofoten?
Det aller viktigste er førerkort og kredittkort i ditt navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil benytte deg av den. Du bør derfor sjekke dette på forhånd for å unngå unødvendige problemer.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Lofoten?
Ja. Expedia samarbeider med anerkjente leverandører som tilbyr langtidsutleie for alle typer biler. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og oppdag alle deler av Lofoten – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Lofoten hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør som skal leie bil i Lofoten, anbefaler vi at du leser policyene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Det kreves kanskje ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uønskede kostnader ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.