Chester

Reiseguide
Chester som viser by, kulturarv og torg eller plass

Denne vakre handelsbyen nordvest i England er berømt for sin romerske arv, sitt unike handlestrøk og sine historiske spisesteder.

Pittoreske Chester trekker til seg besøkende med arkitektur fra romertiden, flere hundre år gamle puber, livlige handlegater og hesteløp. Chester ble grunnlagt for 2000 år siden. En gang i tiden var dette den største romerske bosetningen i Storbritannia og er i dag en av landets best bevarte middelalderbyer. Chester ligger nordvest i England, like ved grensen mot Nord-Wales.

Mye av det som de besøkende er interessert i, ligger i Chesters særpregede sentrum, et hyggelig område å utforske til fots. Start din ferie i Chester med en tur rundt Chester City Walls, bygd av romerne i det første århundret. Muren rammer inn et utsøkt knippe med elegante og historiske landemerker.

Her kan du se på tårn og porter, som for eksempel Eastgate Clock, byens tradisjonelle inngangsport. Beundre den intrikate arkitekturen og skulpturene på Chester Cathedral. Gå til Chester High Cross, der en herold roper ut at det er midt på dagen om sommeren. Se nærmere på de unike forretningene i Chester Rows, en samling av toetasjers bindingsverkhus fra den viktorianske perioden og tudorperioden.

Museene i Chester kan by på mange flotte utstillinger av byens lange historie og kultur. Du kan oppleve hvordan det var her under romertiden, på Dewa Roman Experience. Se på gjenstander, antrekk og møbler fra vikingtiden på Grosvenor Museum. Lær om byens militære fortid på Cheshire Military Museum, som ligger i Chester Castle.

Utenfor bymuren kan du ta en tur langs The Groves, en vakker promenade som går langs elven Dee. Du kan ta en båttur på elven for å se byen fra en annen synsvinkel. Slapp av med en piknik eller gå på sommerkonserter og teaterproduksjoner i Grosvenor Park. Du kan oppdage mer av Chesters romerske arv i Roman Amphitheatre.

Nyt stemningen på Chesters mange puber fra det 17. århundret, deriblant den fotogene Bear and Billet. En merker at det er mer liv på pubene fra mai til september, når det kommer besøkende som vil se på hesteløpene på Chester Racecourse.

Byen er et koselig sted for en weekendtur, og det er enkelt å komme seg til Chester via direktebuss og tog fra byer som London, Liverpool og Manchester. Byen fungerer også som en inngangsport til strendene og nasjonalparkene i Nord-Wales. Du kan leie en bil for å besøke kystbyen Llandudno eller utforske vakre fjell og sjøer i Snowdonia nasjonalpark.

DoubleTree by Hilton Hotel and Spa Chester
DoubleTree by Hilton Hotel and Spa Chester
4 out of 5
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 040 kr per natt fra 10. feb. til 11. feb.
Dette hotellet med et spa ligger i den historiske bydelen og 5 kilometer unna Chester Cathedral (katedral), Chester Zoo (dyrehage) og Countess of Chester Hospital. ...
4.2/5 Very Good! (943 anmeldelser)
"Excellent service throughout. Food was good with a good selection at breakfast. Comfortable bed that was the size of a football field."

Anmeldelse skrevet 11. jan. 2022

DoubleTree by Hilton Hotel and Spa Chester
Crabwall Manor Hotel and Spa
Crabwall Manor Hotel and Spa
4 out of 5
Prisen er 856 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
Dette hotellet med et spa ligger i Chester og 5 kilometer unna University of Chester (universitet), Chester Zoo (dyrehage) og Bymuren rundt Chester. Dessuten ...
4.1/5 Very Good! (394 anmeldelser)
"Beautiful place,big room and bathroom, good food,nice Spa, relaxing massage the staff very good and friendly.... Excellent place 🎄"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2021

Crabwall Manor Hotel and Spa
Crowne Plaza Chester, an IHG Hotel
Crowne Plaza Chester, an IHG Hotel
4 out of 5
Prisen er 975 kr per natt fra 30. jan. til 31. jan.
Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Chester og 10 minutters gange unna Chester Cathedral (katedral), Chester Racecourse (veddeløpsbane) og Grosvenor ...
4.3/5 Excellent! (926 anmeldelser)
Supert!
"Flott hotell! Store gode rom, nydelig frokost, god service og ikke minst veldig sentralt!"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Crowne Plaza Chester, an IHG Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Roomzzz Chester City
Roomzzz Chester City
4 out of 5
Prisen er 807 kr per natt fra 27. feb. til 28. feb.
Dette leilighetshotellet ligger i Chester og 15 minutters gange unna Chester Racecourse (veddeløpsbane) og Bymuren rundt Chester. Dessuten ligger Chester Cathedral ...
4.7/5 Exceptional! (818 anmeldelser)
Suverent alternativ
"Dette er et fantastisk hotell i enden av hovedgaten i Chester. Store flotte rom, nesten som store hybler med alt på rommet. Har tatt vekk matsaler og alt annet. Bare rom, med et lite kjøkken. Det viser på prisen. Mulig for lett frokost. God hjelp i disken 24/7."

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018

Roomzzz Chester City
Grosvenor Street Luxury 1 Bed Apartment with view
Grosvenor Street Luxury 1 Bed Apartment with view
14-16 Grosvenor Street, Chester, ENG
Prisen er 963 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.
Dette feriehjemmet ligger i Chester og 10 minutters gange unna Grosvenor Museum (museum), Chester Racecourse (veddeløpsbane) og Bymuren rundt Chester. Dessuten ...
Grosvenor Street Luxury 1 Bed Apartment with view
Manor Wood
Manor Wood
3.5 out of 5
Denne hytta er familievennlig og ligger i Chester, 2 kilometer unna Aldersey Green Golf Club og 10 kilometer unna Cheshire Workshops og Bolesworth Castle. Dessuten ...
Manor Wood
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Chester

Populære aktiviteter i Chester

Byer nær Chester