Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Kyoto

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kyoto

Om Kyoto

Flyvningene til Kyoto i Japan tar deg til en moderne storby med en rekke kulturelle og historiske attraksjoner som representerer byens tusen år som landets keiserlige hovedstad. Med flere enn 2000 templer og helligdommer tilgjengelige for utforskning, samt en overflod av teatre, hager og butikker er god planlegging nøkkelen til å få mest mulig ut av Kyoto-turen. Bruk Expedia.no til å bestille flybilletter og finne de beste tilbudene på billige flyreiser til Kyoto, slik at du kan fokusere på alle severdighetene og aktivitetene under ditt besøk til stedet kjent som "byen med de titusen helligdommer".

Fly til Kyoto

For en innføring i Japans kultur er Kyoto Museum of Traditional Crafts et flott sted å starte besøket. Med alt fra buddhistiske altere og steinlanterner til håndlagde kimonoer og keramikk vil museets omfattende utstillinger gjøre deg bedre rustet til shoppingturer og til turer til de buddhistiske templene Nishi-Honganji eller Higashi-Honganji, Nijo-slottet eller de brosteinsbelagte gatene, småbutikkene og tehusene på Gion-hjørnet. Enten du skal se en forestilling på Minamiza Kabuki-teatret eller studere fjellformasjoner ved Ryoanji-tempelet, kan enkelte forhåndsundersøkelser gi deg større utbytte av turen til kulturelle Kyoto.

Med fly til Kyoto

Siden Kyoto ikke har en egen flyplass, er flyvninger til Kansai internasjonale lufthavn (KIX) den mest praktiske måten å planlegge reisen til byen på. Togene fra KIX frakter passasjerer til Kyoto-stasjonen på under 1 time og 15 minutter. Expedia.no gjør det enkelt å reservere billige billetter til Kyoto til og fra KIX, og vi kan også hjelpe deg med å dra nytte av rabatter på flotte hoteller i Kyoto. Fra spesialtilbud på turer til gode priser på leiebiler; med våre reisealternativer kan du spare penger når du planlegger den perfekte turen til Kyoto i Japan.

Informasjon om flyreiser til Kyoto

Ankomstflyplass Kansai internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode KIX
Ankomstby Osaka

Populære flyvninger til Kyoto

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.