Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Kyoto

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Kyoto

Finn de beste områdene og bydelene i Kyoto for aktivitetene du liker best. Les mer om Kyoto

Hoteller i Kyoto

Park Hyatt Kyoto
4.5 out of 5
360 Kodaiji Masuyacho, Higashiyama, Kyoto
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 9 592 kr per natt
1.82 km fra sentrum
2.5/5 (2 anmeldelser)

"綺麗清潔なホテルでした。ウェルカムシャンパンも、冷えてて美味しく気分よくいただきました。 しかし、スタッフの方々の対応が、、、 チェックイン時に座ったテーブルについて、このような状況で人との距離を保ちましたたい時に、ロビーには沢山テーブルがあり、そこにいるのは、私たちともう一組だけなのに、隣同士に座らせてること、 チェックイン後、散歩しようと荷物をフロントに預かってもらうと、、、外出はチェックアウトの精算をしてからにしてと外国人スタッフに言われました。しかも走って追いかけてきて。こんなに滞在人数が少なく、高いお支払をしているのに、お客様の顔も覚えていない対応、次の日も荷物を預かってもらい、取りに行くと、スタッフは右往左往して、待たされます。 ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. mar. 2020

Park Hyatt Kyoto
Hotel Monterey Kyoto
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 754 kr per natt
0.87 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (983 anmeldelser)
Good value

"Very pleasant stay. Enjoyed it a lot. Close to all that we expected. Beds was a little hard, but this is normal in Japan."…"

Anmeldelse skrevet 2. mai 2018

Hotel Monterey Kyoto
ibis Styles Kyoto Station
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 525 kr per natt
3.15 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,000 anmeldelser)

"Small breakfest. Small room. Other ibis styles Are much better if you compare."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020

ibis Styles Kyoto Station
Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 295 kr per natt
2.75 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (894 anmeldelser)

"Bra og sentralt hotell som kan anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae
Kyoto Yura Hotel - MGallery
4.5 out of 5
84 OHASHICHO, Kyoto
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 399 kr per natt
0.51 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (105 anmeldelser)
満足でした。

"バスタブがなかったことだけが残念でしたが、他はホテル自体がおしゃれだったし、サービスも行き届いていて、満足でした。"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Kyoto Yura Hotel - MGallery
ORIENTAL HOTEL KYOTO GALLERY
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 409 kr per natt
1.79 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (31 anmeldelser)

"ホテル全体が京都を感じさせる落ち着いたデザインで、部屋もとても綺麗でした。日本酒の無料サービスがあり、お部屋で晩酌を楽しむことができました。駅からのアクセスも抜群で、次回も是非利用させて頂きたいと思います。"…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2020

ORIENTAL HOTEL KYOTO GALLERY
Kyoto Tower Hotel
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 623 kr per natt
2.74 km fra sentrum
4/5Very Good! (992 anmeldelser)
Good location for busy travel schedule

"Great stay at this hotel. Close to Kyoto station if that is convenient for your bust travel schedule. They upgraded our room to a bigger size than booked (many Japan rooms are small), gave us free tickets to the tower and some discount coupons to public bath and lounge bar. Nice breakfast with lots ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. nov. 2018

Kyoto Tower Hotel
THE GENERAL KYOTO Takatsuji Tominokoji
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 608 kr per natt
1.31 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (114 anmeldelser)

"フロントやお部屋、ラウンジどれもとても"…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2020

THE GENERAL KYOTO Takatsuji Tominokoji
APA HOTEL KYOTO-EKIMAE
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 393 kr per natt
3.03 km fra sentrum
3.8/5Good! (1,002 anmeldelser)

"ROMMENE ER FOR SMÅ. i KKE MULIG Å HA TO KOFFERTER PÅ ROMMET OG ÅPNE DEM NÅR TO VOKSNE SKAL OVERNATTE. DÅRLIG AORCOND."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

APA HOTEL KYOTO-EKIMAE
Hyatt Regency Kyoto
Prisen er 2 772 kr per natt
2.51 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (996 anmeldelser)

"Fint hotell, veldig god service og hyggelig betjening. God mat. Litt støy på rommet, dårlig lyddemping mellom rommene. Byttet rom og da ble det bedre. Totalt sett: anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2015

Hyatt Regency Kyoto
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kyoto
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Kyoto

Hotell Kyoto: Kyoto var en gang i tiden Japans hovedstad (794-1868), før den ble flyttet til Edo (dagens Tokyo). Kyoto blir imidlertid fortsatt ansett som Japans uoffisielle kulturhovedstad, siden hele 60 % av kulturarven til Japan fortsett befinner seg i dette området. Det er nettopp dette som gjør byen til et ypperlig sted å besøke for turister som er ute etter kulturelle opplevelser. Byen har omtrent 1,5 millioner innbyggere, og et meget godt utvalg av hoteller. Du kan velge og vrake mellom hoteller i Kyoto, enten du er ute etter billige hoteller eller mer eksklusive hoteller. De virkelige luksushotellene er imidlertid vanskelig å finne, og de aller fleste hotellene i byen har 3 stjerner. Wi-fi finner du på nesten samtlige hoteller i byen, og hotellrommene er stort sett utstyrt med det du forventer når du besøker et hotell i en moderne storby. Det er også en rekke forskjellige typer hoteller å velge mellom, blant annet shoppinghoteller, familiehoteller og spahoteller. De fleste hotellene ligger sentralt plassert i bykjernen, men på grunn av byens størrelse kan det være lurt å sjekke litt nærmere hvor i bykjernen hotellet ligger. Generelt sett er prisnivået på hotellene i Kyoto relativt behagelig i forhold til hva man må regne med å betale i Norge.

Ting å se og gjøre

Når du besøker Kyoto som turist, er det spesielt et par ting du kommer til å se mye av: templer, helligdommer og hager. Det er faktisk mer enn 1500 buddhistiske templer i byen, noe som bør tilfredsstille selv den mest ivrige tempelentusiast. I tillegg finner du nesten førti universiteter og godt over tjue museer i byen, noe som er med på å befeste dens posisjon som Japans kulturelle høyborg. Det beste tidspunktet å besøke Kyoto på er om våren og høsten. Det kan imidlertid være vanskelig å finne et sted å bo i disse periodene, spesielt under byens mange festivaler og Japans helligdager, så vær tidlig ute. Gion Matsuri er en av de mest berømte festivalene i Japan, og foregår i juli hvert år. Et besøk under denne festivalen kan være litt av en opplevelse, og festivalen avsluttes med en massiv parade i byens gater.

Attraksjoner

En av de mest populære attraksjonene i Kyoto, er Fushimi Inari. Denne vakre helligdommen ligger ved foten av fjellet Inari, som er 233 meter høyt. Vi anbefaler deg å ta stien, med sine røde torii-porter, hele veien opp til toppen av fjellet, hvor det er mange mindre helligdommer. Den gylne paviljong (Kinkaku-ji) er en annen attraksjon du ikke bør gå glipp av. Tempelet, hagene og fiskene i innsjøene er et imponerende syn, og du har også muligheten til å kjøpe suvenirer her. Sanjusangendo Hall er et annet imponerende tempel hvor du kan oppleve mange forskjellige statuer. Det er ikke lov å ta bilder inne i tempelet, så sørg for å bruke noen timer for å få med deg alle detaljene.

Uteliv

Siden det er så mange studenter i Kyoto, er det også et meget godt uteliv i byen. Det er klubber og barer spredt rundt i hele byen, og de fleste holder åpent til klokken fem eller seks på morgenen. De mest populære distriktene for uteliv er Gion, som er spesielt kjent for karaoke, og Miyagawacho, et stort underholdningsdistrikt langs elven Kamo.

Hotellbestilling: Kyoto

Søk etter et hotell i Kyoto. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Kyoto ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Kyoto.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Kyoto. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Kyoto for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Kyoto. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Kyoto.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Kyoto?
VILLAGE KIRAMACHI er en favoritt blant Expedia-reisende. Et ryokan ligger bare 1 minutters gange unna Shijo Omiya og kan friste med blant annet gratis wi-fi og concierge-tjenester. Ifølge anmeldelser fra reisende er Hotel ALZA KYOTO og THE GENERAL KYOTO Takatsuji Tominokoji også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Kyoto hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Kyoto.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Kyoto?
Basert på anmeldelser er Centurion CABIN & SPA KYOTO et populært overnattingssted med 2,5 stjerner. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. To rimelige alternativer er Piece Hostel Kyoto og Guest House & Hotel Shijo Omiya.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Kyoto?
Hotel Gran Ms Kyoto er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet vaskeritjenester og gratis wi-fi. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Hotel MyStays Kyoto-Shijo og Hotel Keihan Kyoto GRANDE. Attraksjoner som Kyoto akvarium og Toei Kyoto studiopark passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Kyoto?
Suiran, A Luxury Collection Hotel, Kyoto er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og varme kilder. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Grand Prince Hotel Kyoto og Hotel Granvia Kyoto.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Kyoto?
Cinq petit chambre er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Kyoto?
VILLAGE KIRAMACHI er et populært overnattingssted. et overnattingssted er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Manohama-stranden.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Kyoto?
Kyoto Hotel Okura har 4,5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 5 restauranter og en bar. Kyoto Brighton Hotel og Four Seasons Hotel Kyoto er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Kyoto?
Mitsui Garden Hotel Kyoto Shinmachi Bettei er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en hage. Sakura Terrace The Atelier og Almont Hotel Kyoto er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Kyoto?
Four Seasons Hotel Kyoto er et populært overnattingssted 5 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og gratis wi-fi. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Karasuma Kyoto Hotel også et bra alternativ. Du kan spille golf på Kaya No Sato Country i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Kyoto for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Rinn Nijo Castle en leilighet på Expedia med 3 stjerner og gratis wi-fi, som er perfekt for historieinteresserte gjester. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Ryokan MOTONAGO og Hyatt Regency Kyoto. Du kan også besøke kjente landemerker som Yasaka-helligdommen, Heian-helligdommen og Kyoto keiserpalass.

Nylige anmeldelser i Kyoto

Flere reisealternativer