Hytter i Kroatia

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

De mest populære turistbyene i Kroatia

Utvalgte Hytter i Kroatia

Adrialux Camping Mobile Home
3 out of 5
Jasenova ulica 19, Crikvenica, Primorsko-goranska županija
Prisen er 1 002 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
1 002 kr
per natt
1. okt.–2. okt.
9/10 Wonderful! (11 anmeldelser)
"Super Unterkunft. Alles (Strand, Pool, Strandpromenade, Restaurants...) zu Fuß erreichbar. Mit Kindern ein super Urlaub. Unterkunft klein aber fein! Toll waren die 2 Bäder. Werden wieder kommen!"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2023

Adrialux Camping Mobile Home
Rom med havutsikt med balkong og vakker utsikt over gamlebyen.
8,6/10 Excellent! (3 anmeldelser)
"Josep, the host, lives on site. He is very willing to help you out with any issues you may have. The view and the balcony are so incredible. I could sit out there all day. The air conditioner could be a bit colder. Didn’t use the jacuzzi as it was like 90 degrees outside. Oh and there are a bunch ..."

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2023

Rom med havutsikt med balkong og vakker utsikt over gamlebyen.
Rom med havutsikt vest med eget bad og kjøkken
Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
6/10 (1 anmeldelse)
Die Lokation ist für gesunde junge Leute geeignet.
"Der Weg von Strand bis Lokation beträgt mehr als 300 Stufen. Dubrovnik ist sehr teuer. Ohne irgendwelchen Grund."

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2023

Rom med havutsikt vest med eget bad og kjøkken

Logg på og spar 15 % i snitt på tusenvis av hoteller

HUS VALENTINA NY renovert hytte i et rolig område, med boblebad
10/10 Exceptional! (18 anmeldelser)
Des vacances au top!
"Tout etait reuni pour passer des vacances au top Le cadre magnifique, la maison au confort et a la proprete irreprochable mais surtout la gentillesse et la serviabilite d anita et de josip Le petit plus pour les familles : la piscine est de l autre cote de la rue, ce qui securise vraiment et permet ..."

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2023

HUS VALENTINA NY renovert hytte i et rolig område, med boblebad
Wood cottage near Plitvice lake and Rastoke
Prisen er 1 298 kr per natt fra 20. okt. til 21. okt.
1 298 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
Wood cottage near Plitvice lake and Rastoke
Segula Villas
3 out of 5
22 Jadranska Magistrala, Pakostane, Zadarska županija
Prisen er 3 094 kr per natt fra 24. sep. til 25. sep.
3 094 kr
per natt
24. sep.–25. sep.
10/10 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Fantastisk dejligt sted og lejlighed vil helt klart anbefale det til alle der ønsker at ligge direkte på strande og vil have en rolig ferie"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2022

Segula Villas
Traditional Croatian Estate with Sauna, private Forest, Garden
10/10 Exceptional! (1 anmeldelse)
Wonderful and nice setup retreat 👏
"We loved it and friendly Host!"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2023

Traditional Croatian Estate with Sauna, private Forest, Garden
Mountain house with pool
Bribir, Primorsko-goranska županija
8/10 Very Good! (1 anmeldelse)
Super Unterkunft
"Mann hat nichts zu meckern. Der Vermieter sehr nett hilft bei jeder Frage die man hat. Und die Lage ist sehr ruhig und schön zugleich...."

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2022

Mountain house with pool
Family cabin
Mrkopalj, Primorsko-goranska županija
Family cabin
Hus Vilma: hage, hund, internett, klima, grill, parkering, venn av familien
9,6/10 Exceptional! (4 anmeldelser)
Schönes Häuschen in ruhiger Lage
"Die Vermieterin des Ferienhauses war sehr zuvorkommend und hat uns mit unterschiedlichen, selbst hergestellten Schnäpsen empfangen. Die Kommunikation vor und während des Aufenthaltes war dank WhatsApp kein Problem. Das Ferienhaus befindet sich in ruhiger, sehr idyllischer Lage inmitten eines Gartens, ..."

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2021

Hus Vilma: hage, hund, internett, klima, grill, parkering, venn av familien
House Katia up to 8 people, Medulin
Medulin, Istarska županija
10/10 Exceptional! (2 anmeldelser)
Sehr schöne und ruhige Unterkunft
"Danke für den schönen Urlaub. Wir haben uns rund um wohlgefühlt. Sehr saubere und ruhige Unterkunft. Die Vermieter waren sehr gastfreundlich und wir können uns gut vorstellen wiederzukommen."

Anmeldelse skrevet 28. jun. 2022

House Katia up to 8 people, Medulin
Møllehytte VV Plitvice
Vrelo Korenicko, Licko-senjska županija
4/10 (1 anmeldelse)
"De molencabine ligt op ongeveer 13km van de meren van Plitvice. Wij verbleven in de kleinere cabine met 2 volwassenen en 2 kinderen . De accommodatie is veel te klein voor 4 personen. Als zetelbed open staat kan je niet meer aan tafel zitten. Ook niet goed schoongemaakt , veel stof op verdieping ..."

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019

Møllehytte VV Plitvice
Stone House Mia - Prihonja
3 out of 5
Prihonja 10, Vela Luka, Dubrovnik-Neretva
Stone House Mia - Prihonja
Riverland
2 out of 5
Zvecaj BB, Duga Resa, Karlovacka županija
Riverland
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kroatia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hytter i Kroatia

Antall gjesteanmeldelser
43
Overnatting
130 050
Laveste pris
1 002 kr
Høyeste pris
3 094 kr

Ofte stilte spørsmål

Finnes det billige hytter i Kroatia?
Er du på utkikk etter en budsjettvennlig ferie i naturen, bør du se nærmere på våre rimelig hytter i Kroatia. Våkne til fuglesang i en komfortabel hytte som bare koster 1 002 kr til 3 094 kr per natt.Disse prisene var tilgjengelige på Expedia i løpet av de siste sju dagene for en bestilling av et overnattingssted med innsjekkingsdato innenfor det neste året. Prisene reflekterer aktuelle tilbud, og tilgjengeligheten kan endres. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Hvilke er de beste fjellhyttene i Kroatia?
Ta en timeout fra en travel hverdag ved en av våre fjellhytter i Kroatia. **** hytte med basseng 9,5x4,0m i området Trogir-Kastel Stafilić delt i Plano ligger midt i flott natur og har blant annet sykling og en vedovn. nnnnnnnnnnnnnnnnn er et annet herlig reisemål i fjellet. Denne eiendommen i Otocac har et badekar med dusj, et bad og vakker utsikt over omgivelsene.
Hvilke er de beste hyttene med boblebad i Kroatia?
En avslappende stund i boblebadet på hytta i Kroatia er den perfekte måten å slappe av på etter en lang dag med mye moro. Senk skuldrene i boblene på HUS VALENTINA NY renovert hytte i et rolig område, med boblebad i Vinodol. Med andre fasiliteter som et svømmebasseng og omvisninger på vingård i nærheten vil du garantert like deg her. Rom med havutsikt med balkong og vakker utsikt over gamlebyen. byr også på rikelige muligheter til avkobling. Denne utleieenheten i Ploce har boblebad, en terrasse og en balkong.
Hvilke er de beste hyttene med basseng i Kroatia?
Badedrakta er den ene tingen du ikke må glemme å ta med til HUS VALENTINA NY renovert hytte i et rolig område, med boblebad. Det flotte bassenget frister til lange, late dager ved bassengkanten. Dette reisemålet i Vinodol har også mye annet å by på, for eksempel en uteplass og et boblebad. **** hytte med basseng 9,5x4,0m i området Trogir-Kastel Stafilić delt er en annen lekker hytte med basseng i Kroatia. En uteplass og et bålsted gjør dette feriestedet i Plano enda mer fristende.
Kan jeg få noen eksempler på fine hytter i Kroatia?
Ta en titt på HUS VALENTINA NY renovert hytte i et rolig område, med boblebad. Hvis du trenger en pause, er dette feriestedet i Vinodol perfekt for å koble av. Med et svømmebasseng og en uteplass blir det garantert et komfortabelt opphold. På Rom med havutsikt med balkong og vakker utsikt over gamlebyen. kan du bruke tiden på spennende aktiviteter eller bare nyte livet i ro og fred. Dette feriestedet ligger i Ploce, og et boblebad og museer i nærheten er noen av fasilitetene her.
Hvilke er de beste utleiehyttene for helgeturer i Kroatia?
Vi hjelper deg med å finne den perfekte hytta til miniferien, uansett om du reiser med kjæresten eller hele familien. Et godt alternativ? HUS VALENTINA NY renovert hytte i et rolig område, med boblebad. I tillegg til en uteplass og et svømmebasseng vil du elske nærheten til den vakre naturen i området. Hus Vilma: hage, hund, internett, klima, grill, parkering, venn av familien er et annet sted hvor du kan senke skuldrene. Bestill noen netter på dette feriestedet, som har både et bålsted og en uteplass.
Hvilke er de mest populære tingene man kan se og gjøre i Kroatia?
Velg en hytte, så kan du starte planleggingen av oppholdet. Ban Jelacic-plassen bør være første stopp, men du bør også svinge innom Katedralen i Zagreb, Det kroatiske nasjonalteatret og Zagreb bymuseum. Er du i humør for en roadtrip? Da bør du legge til en leiebil i hyttebestillingen hos Expedia. Når du har en bil, blir det enklere (og morsommere!) å reise til andre velkjente attraksjoner i Kroatia, som Dolac og Mimara museum.
Hvorfor bør jeg bestille en hytte i Kroatia?
Hvis du ønsker deg en ferieopplevelse med sjarm, lave priser og komfort, er et hytteopphold perfekt for deg. La hverdagen seile sin egen sjø, og nyt den vakre naturen. Med en hytte får du en perfekt blanding av opplevelser og avkobling, fra morsomme dager til koselige kvelder i sofakroken med din kjære. Ta en titt på de flotte alternativene i Kroatia hos Expedia.
Hvilke hytter er de beste i nærheten av Cetina-juvet i Kroatia?
Opplev naturen uten å gi avkall på hjemlig komfort i en av våre hytter ved Cetina-juvet. I Mediteran Travel Mobile Homes Solaris kan du sovne til naturens lyder og våkne til vakker utsikt. En vannsklie og et svømmebasseng er noen av de praktiske fasilitetene her. Stone House Mia - Prihonja er et annet populært valg. I tillegg til den naturskjønne beliggenheten byr dette overnattingsstedet på en grill og en terrasse.

Nylige anmeldelser i Kroatia
Expedia-verifiserte anmeldelser