Ferieboliger i Krk

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Krk

Apartments Loncar
3 out of 5
Vlade Tomasica 11, Krk, Primorje-Gorski Kotar County, 51500
Hvis du bor i denne leiligheten i Krk, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og sykkelutleie. Populære ...
4/5 Very Good! (2 anmeldelser)
"Small neat studio with everything you need during vacation, close to the beach areas and center city of Krk. Kind host, great communication and welcome. Very happy with our stay."

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2022

Apartments Mali Nono
3.5 out of 5
Salatic 1b, Krk, 51500
Prisen er 617 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.
Hvis du bor i denne leiligheten i Krk, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. ...
5/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
Bel appart
"Appartement bien organisé et équipé 2 grandes chambres avec terrasse. BBQ avec table extérieur. Pres de KRK Génial"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2022

Pax House 1
5 out of 5
Kosici 163, Krk, 51500
Hvis du bor i denne villaen i luksuriøs stil i Krk, får du 5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og private basseng. ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Top
"Superbe propriété, tout confort, propriétaire très aimable, serviable, et accueillant ! À recommander !"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2021

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Villa Urbana Natura
4 out of 5
26 Plavnicka ulica, Krk, 51500
Hvis du bor i denne villaen i Krk, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og et utendørs basseng. Populære ...
Wabi Sabi Resort & Apartments
4 out of 5
Brzac 15b/15c, Krk, Primorje-Gorski, 51500
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Krk, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"La struttura è nuova e ben organizzata. Appartamento pulito. Vista strepitosa e posto tranquillo, giardino ben curato. Ci è piaciuta la piscina che abbiamo utilizzato anche alla sera. Suggeriamo alla proprietà di prevedere un cambio di asciugamani a metà soggiorno (anche di una settimana), in altre ..."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Fantastisk og komfortabel leilighet i Linardici, Island Krk, Croatia  med felles svømmebasseng for 4 personer
Prisen er 867 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Krk. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en hage. Populære severdigheter som Jert Beach og beach ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Prima
"Sauberkeit, Service und Lage top. Gerne wieder"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Nice Home in Krk With Wifi and 2 Bedrooms
2 out of 5
Krk, Primorje-Gorski Kotar
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Krk. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære severdigheter som ...
Villa Isabella
3.5 out of 5
Linardici 12b, Krk, 51500
Hvis du bor i denne villaen i Krk, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og private basseng. Populære ...
Villa Ana
3 out of 5
SLAVKA NIKOLICA 30, Krk, 51500
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Krk, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og frokost. Populære ...
Modern and Cosy 1-bed Apartment in Krk, Croatia
3 out of 5
Krk, Primorje-Gorski Kotar
Hvis du bor i denne leiligheten i Krk, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en hage. Populære severdigheter ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Krk
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Krk du kanskje er interessert i

Boutique Hotel Marina

Boutique Hotel Marina

4 out of 5
Obala Hrvatske mornarice 8, Krk, 51500
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Villa Tamaris - Hotel Resort Dražica

Villa Tamaris - Hotel Resort Dražica

3 out of 5
Ružmarinska 6, Krk, 51 500
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 617 kr for en feriebolig i , og opptil 867 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 2.4? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Krk?

Ja, det finnes ferieboliger nær de mest kjente attraksjonene i Krk. Du kan også velge et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du vil ha et avslappende opphold. Mange av de naturinteresserte besøkende i Krk snakker varmt om sjøutsikten. Sørg også for å sette av tid til marinaen og katedralen mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen i Krk?

Nice Home in Krk With Wifi and 2 Bedrooms: Denne høyt rangerte ferieboligen i Krk tilbyr en terrasse, grill og klimaanlegg for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn. Andre gode valg i Krk er Holiday Home Three Palms og Villa Cecilia med svømmebasseng.

Hvor mange ferieboliger er det i Krk?

Velg blant 342 ferieboliger i Krk på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva kan jeg finne på i Krk?

Porporela strand og Drazica strand er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Krk Town Square og Krk byhavn er eksempler på andre steder det kan være verdt å få med seg.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Krk?

Ferieboliger er private boliger som du kan bestille for et par dager eller mer i Krk. Hvis du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og grill så du har det like koselig som hjemme. Dersom du er opptatt av at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg mer privatliv vekk fra trange heiser og folksomme lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve gleden ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et glimrende alternativ for småbarnsfamilier eller til en tur med vennene.