Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Köln

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Köln

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Köln

Kölns popularitet som reisemål blant nordmenn har virkelig skutt fart de siste årene, og det er ikke så rart – det er nemlig både en sjarmerende og livlig by. En reise til Köln passer for alt fra vennegjenger og kjærestepar, til familier og pensjonister. Det er et stort studentmiljø i byen, noe som bidrar til den livlige stemningen, og i tillegg er det mye flott arkitektur og kultur å oppleve her. Du finner enkelt billige flybilletter til Köln, siden en rekke flyselskaper tilbyr å fly deg dit fra Norge. Det er ikke mulig å fly til Köln direkte, så du må regne med en mellomlanding. Det lønner seg å sjekke søkeverktøyet vårt her på Expedia.no når du skal finne billig fly til Köln. Søkeresultatet kan sorteres etter pris, så du enkelt finner de billigste flybillettene.

Opplevelser i Köln

Midtpunktet i Köln er byens fantastiske domkirke, Kölnerdomen. Denne kirken ble påbegynt helt tilbake i 1248, men det skulle gå over 600 år, nærmere bestemt i 1880, før den sto ferdig. Bygget er den kirkebygningen i verden med størst fasade, så kirken er så absolutt verdt et besøk. I 1996 ble den oppført på UNESCOs verdensarvliste. Med hotell i Köln sentrum er du innen gangavstand fra de fleste av byens attraksjoner. Du bør prøve å få med deg en forestilling i Operahuset, som anses å være noe av det beste som er oppført innen moderne arkitektur. Wallraf-Richartz-museet egner seg for kunstinteresserte, og i museet stilles det ut kunst fra middelalderen og frem til 1900-tallet.

Flyreiser til Köln fra flyplasser i Norge

Det er et godt utvalg flybilletter til Köln, ruten flys nemlig av flere forskjellige flyselskaper. Flest avganger har Lufthansa, men også selskaper som Eurowings og Austrian Airlines flyr ruten. Fra Oslo er reisetiden fra tre og en halv time, inkludert én mellomlanding, noe som gjør Köln til et perfekt reisemål for en weekendtur. Flyr du fra en av landets andre større flyplasser, som Bergen eller Trondheim, må du legge til et par timer på reisetiden. De fleste flyvningene er tidlig om morgenen, og det er mulig å reise tur/retur for en rimelig penge i lavsesongen, mens billettene er noe dyrere i høysesongen.

Köln - Bonn lufthavn

Dette er en stor flyplass med over 10 millioner passasjerer årlig. Den har selvfølgelige alt du forventer deg av fasiliteter, blant annet en rekke forskjellige klesbutikker, elektronikkbutikker og duty free-butikker. Det er flere forskjellige matsteder og puber her, så det er ikke noe problem å slå i hjel noen timer på flyplassen. Köln - Bonn lufthavn ligger omtrent 15 kilometer sørøst for Köln sentrum, men det kollektive tilbudet fra flyplassen er veldig bra. I tillegg til busser som jevnlig kjører til og fra sentrum, er det en togstasjon på flyplassen. Hvis du har planlagt å leie bil i Köln, er det mange forskjellige utleieselskaper som tilbyr deg et bredt utvalg leiebiler. Det er ikke noe problem å avtale at leiebilen hentes på flyplassen dagen du lander i Köln.

Informasjon om flyreiser til

Ankomstflyplass Köln
Ankomstflyplassens IATA-kode CGN