Reiser til Platanias 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De beste tilbudene på fly + hotell Platanias

Elia Agia Marina Hotel
Kiani Beach Resort Family - All Inclusive
Zinovia
Elia Kalamaki Hotel

Strandferie i Platanias

En ferie i Platanias er virkelig årets høydepunkt. Uansett om du vil drikke oppfriskende drinker på den lokale baren eller lese aviser ved vannet, kan du få en avslappende strandferie i Platanias. Mange reisende vil anbefale å bo nær Platanias strand, som ligger bare 9 kilometer fra sentrum. Du finner også et stort utvalg av Platanias-pakkereiser med overnattingssteder i nærheten av Afrata-stranden og Ravdouha-stranden, to andre populære strender.

Dette bør du vite om Platanias

De mest populære hotellene i Platanias

Porto Platanias Beach Resort & Spa
Porto Platanias Beach Resort & Spa
5 out of 5
Platanias, Platanias, Crete Island, 73014
Prisen er 1 259 kr per natt fra 21. apr. til 22. apr.
1 259 kr
per natt
21. apr.–22. apr.
8,2/10 Very Good! (179 anmeldelser)
Flott og sentralt
"Flott og veldig sentralt hotell! Ligger rett ved flott sandstrand, og mange gode lunsj- og middags restauranter. Rent og pent, med hjelpsomme ansatte. God kapasitet og utvalg ved frokosten. Et lite minus er for få solsenger ved bassengene og ved stranden."

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2022

Porto Platanias Beach Resort & Spa
Atlantica Caldera Beach
Atlantica Caldera Beach
4 out of 5
Parodos, PEO Kissamou, Platanias, chania, 730 14
Prisen er 1 775 kr per natt fra 28. apr. til 29. apr.
1 775 kr
per natt
28. apr.–29. apr.
8,6/10 Excellent! (6 anmeldelser)
"Υπέροχη διαμονή!! Εξαιρετικό κατάλυμα, καθαρό με πολύ καλό και ευγενικό προσωπικό !!! Γενναιόδωρο πρόγευμα και γεύματα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για οικογένειες."

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2022

Atlantica Caldera Beach
Myrion Beach Resort & Spa
Myrion Beach Resort & Spa
5 out of 5
Gerani Chania, Platanias, Crete, 73014
8,6/10 Excellent! (16 anmeldelser)
"Kjempefint hotell med veldig hyggelig personale,spesielt hjelpsomme og superkoselige Helen😀Vi hadde rom med delt basseng. Eneste minuset der er at de fleste rommene mistet sola ved 14 tiden,vi var heldige og hadde hjørnerommet og hadde derfor som eneste rom i vårt basseng sol til den nesten gikk ..."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2022

Myrion Beach Resort & Spa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Platanias?
Med priser som starter fra 6,219 kr, er en pakkereise din inngangsbillett til å reise billig. Sett sammen din ferie til Platanias ved å velge fra utvalget av hoteller, flybilletter og leiebiler.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Platanias hvis jeg ikke kan reise?
Omstendigheter kan endre seg helt plutselig, så ja, det kan du. Du kan muligens avbestille eller endre din pakkereise til Platanias uten kostnader innen 24 timer fra bestillingen ble gjort. Når det gjelder bestillinger som er gjort for mer enn 24 timer siden, kan du fremdeles avbestille og ombestille, men bilutleiefirmaet, hotellet eller flyselskapet vil muligens belaste et gebyr. Trenger du mer informasjon? Sjekk vår kundeserviceportal. Vi er her for å hjelpe med å sikre at reisen din går knirkefritt.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Platanias?
En av de enkleste måtene å spare penger og tid på er å kombinere bestillingene dine hos Expedia. Flyreiser, hoteller, leiebiler og aktiviteter – vi har alt du behøver. Sett sammen en kombinasjon som passer deg og dine behov, så har du mulighet til å spare mye penger. Vi vet at ikke alle har samme behov. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden, så du kan skreddersy din helt unike reise til Platanias.
Hvor bør man bo i Platanias?
Dette området kan friste med interessante severdigheter som Platanias strand og Kreta botaniske park og hage, så det kan være en god idé å se etter et hotell som ligger like ved. Et annet sted i Platanias som tiltrekker mange reisende, er Platanias-plassen.
Hvilke er de beste hotellene i Platanias?
Villa Aphrodite og Avra Apartments Kolymbari Harbour er to ettertraktede alternativer i bydelen Kolymvari. Hvis du foretrekker å overnatte i Platanias by, kan du heller velge Mariliana Hotel eller BLÅ SUITE AV COSMOS.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Platanias?
Det avhenger av flyselskapet, men normalt sett kan du søke etter internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Selv om det ofte er en god idé å bestille i god tid, kan heldige reisende noen ganger få tak i en billigere billett noen få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Platanias fra Expedia?
Uansett om du ser etter hoteller og flyreiser eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å skreddersy en pakkereise til Platanias som er tilpasset dine behov. Planlegger du å reise bort en stund? Da bør du se nærmere på en pakkereise med leiebil, hotell og fly. Hvis du bare har tid til en kort ferie, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med fly og hotell. Når du har bestilt, kan du også legge til aktiviteter. Med våre pakkereiser er det lett å planlegge og spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Platanias?
Uansett om du ønsker avkobling eller spenning, kan du planlegge ferien nøyaktig som du vil med en pakkereise til Platanias. Du får også tilgang til gode rabatter når du kombinerer overnatting med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Platanias hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med en pakkereise fra Expedia, er at du selv setter sammen reisen din. Vi har tilgang til over 500 partnerflyselskaper verden rundt, så du har mange valgmuligheter når du planlegger eventyret ditt i Platanias.

Populære steder å besøke