Bilutleie i Khaniá

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Khaniá

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Khaniá

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Khaniá
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Khaniá per dag?
I Khaniá denne uken kunne du ha leid en bil for kun per dag.
Kan jeg leie bil på Khania (CHQ -- Ioannis Daskalogiannis)?
Velg blant en rekke leiebilselskaper bare en kort kjøretur fra flyplassen. Budget, Europcar og Ace er populære blant reisende. To andre gode alternativer er Avis og Sixt.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Khaniá?
Hvis du behøver å endre planene dine, kvalifiserer de fleste forhåndsbetalte bestillinger for en full tilbakebetaling. Du må bare gi oss beskjed minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du bør sjekke leieavtalen for eventuelle unntak. Du finner mer informasjon i reisebekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Khaniá?
Minibiler er den mest etterspurte biltypen i Khaniá, og disse er midt i blinken for korte reiser og til å parkere på trange parkeringsplasser. Det lave drivstofforbruket gjør at du sparer penger mens du kjører rundt til byens kjente severdigheter. Disse søte, små bilene er langt fra den eneste muligheten du har. Du kan blant annet ta en titt på alternativene i kategoriene kompakt, stor, premium.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Khaniá?
Khaniá er proppfull av eventyr og moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Bestill en leiebil og legg ut på den åpne landeveien for å utforske andre ting i nærheten. Her er noen av våre forslag:

  • I Iráklio finner du Iráklio arkeologiske museum og mange andre interessante severdigheter. Det er ca. 100 km til Khaniá.
  • Neste stopp? Det må være Sitia, som ligger ca. 200 km unna. Vai palmelund er en lokal severdighet du bør få med deg.
  • Reis til Lykavittós for å tilbringe litt tid i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra Khaniá er omtrent 280 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Khaniá gjennom Expedia?
Det er massevis av grunner til å bestille neste leiebil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Khaniá, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du få de aller beste prisene. Vil du gjerne spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, flyreiser og hotell til en pakke. Jo mer du bestiller og reiser med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Khaniá hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Khaniá er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de mest pålitelige leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du får adgang til fantastiske rabatter ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Khaniá?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan leie bil i Khaniá. Hvis du er ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange selskaper begrenser dessuten utvalget til noen få bilkategorier, for eksempel mellomstore biler og økonomibiler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle ekstra gebyrer og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Khaniá?
Førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Reglene kan variere fra selskap til selskap, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Khaniá?
Med bilutleiepriser så lave som og per dag i Khaniá de siste sju dagene kommer du deg ut på landeveien på null komma niks.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Khaniá?
Det stemmer, og den gode nyheten er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Khaniá for å finne en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Khaniá hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Khaniá er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Khaniá?
Husk å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller forsikring, så får du all informasjonen du trenger om forsikring og leiebil.